efthimia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα, θα μπορούσε κπ να με βοηθήσει πώς μπορώ να κάνω φορμάτ στο σκληρό μου δίσκο.Είναι καινούργιος και μου είπαν πως είναι καλό πρίν τον χρησιμοποιήσω να κάνω πρώτα φορμάτ.Σας ευχαριστώ. Φιλικά Ευθυμία
pournaras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δεν χρειαζεται φορματ, μην ακους οτι ναναι, ειδικοτερα μαλιστα αν ειναι εξωτερικος κανονικα μεσα στο κουτι του, 99% θα εχει και καποια προγραμματακια εκκινησης που πολλοι τα βρισκουν αρκετα χρησιμα. Μην κανεις τιποτε, οι νεοι δισκοι και ειδικα οι εξωτερικοι ειναι ετοιμοι για δουλεια απο την εταιρια.
grhackergr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 αν παλι θες να κανεις, δεξι κλικ επανω του και format
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Είναι καινούργιος και μου είπαν πως είναι καλό πρίν τον χρησιμοποιήσω να κάνω πρώτα φορμάτ. ...καλό θα ήταν να ρωτήσεις αυτόν που το πρότεινε, να σου το δικαιολογήσει, και να μας πεις τί σου είπε (διότι κατά τ' άλλα ισχύει το ποστ από pournaras)
alex89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ton εσωτερικό αν είναι καινούργιος αν δεν τον κάνεις format δε θα τον "βλέπεις" στα win. Τους εξωτερικούς προσωπικά δεν τους έκανα (seagate ο ένας 500άρης και άλλος 1000άρης), όμως επειδή τους δουλεύω συχνά κάνω κατά καιρούς εξέταση και μετά ανασυγκρότηση.
pournaras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Και τους εσωτερικους πλεον σιγα σιγα οι εταιριες τους εχουν ετοιμους, οποτε κι εκει σπανια να δεις αφορμαριστο, απλα επειδη κατα 99% στον εσωτερικο θα περασεις λειτουργικο, κατα την εγκατασταση του ριχνεις ενα quick format.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.