paraskevas1908 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Σύνδεσα την Radeon 3650 στον ενισχυτή μου (VSX-919) .Απο τον ενισχυτή φευγει άλλη εξοδος HDMI προς την LCD τηλεόραση (FUll HD).Το πρόβλημα ειναι οτι με αυτή τη συνδεσμολογία,δεν εχω εικόνα στην τηλεόραση!Αν συνδεσω απευθειας την καρτα στην τηλεόραση,παιζει κανονικά.Ετσι προσωρινα συνδεσα στη μια DVI της καρτας εξοδο προς τον ενισχυτη (για να εχω ψηφιακό ήχο),και στην άλλη εξοδο την τηλεόραση. 1η ερώτηση:Γιατί οταν συνδεω την κάρτα στον ενισχυτη και απο κει την τηλεόραση δεν εμφανιζεται σήμα?(Οταν συνδεω το PS3 έχω απ'όλα ) 2η ερωτηση,γιατι ο ήχος που βγάζει η κάρτα γραφικων,ακομα και στα παιχνίδια ειναι στερεοοφονικός. (εχω επιλεξει σαν έξοδο ήχου το ATI HD Audio rear output και στο control panel εχω βαλει 6 καναλια.)
-BraiN- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 1)Μήπως κάπως διαλέγεις την είσοδο που θα δείχνει ο Ενισχυτής σου; Εκτός και όταν έχεις μόνο ένα πράμα συνδεμένο το δείχνει αυτόματα. 2)Άμα ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης, stereo θα ακούσεις. Επίσης μήπως πρέπει να συνδέσεις την κάρτα ήχου με την κάρτα γραφικών; εκτός και αν δεν χρειάζεται (έχω μείνει πίσω αρκετά σε αυτά). Όσο αναφορά τον ήχο, εγώ θα προτιμούσα να συνδέσω απευθείας στον ενισχυτή την κάρτα ήχου να τελειώνει το παραμύθι.
paraskevas1908 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 1)Μήπως κάπως διαλέγεις την είσοδο που θα δείχνει ο Ενισχυτής σου; Εκτός και όταν έχεις μόνο ένα πράμα συνδεμένο το δείχνει αυτόματα. 2)Άμα ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης, stereo θα ακούσεις. Επίσης μήπως πρέπει να συνδέσεις την κάρτα ήχου με την κάρτα γραφικών; εκτός και αν δεν χρειάζεται (έχω μείνει πίσω αρκετά σε αυτά). Όσο αναφορά τον ήχο, εγώ θα προτιμούσα να συνδέσω απευθείας στον ενισχυτή την κάρτα ήχου να τελειώνει το παραμύθι. Tο έκανα αυτο πήρα adaptorακι για την ψηφιακή εξοδο της καρτας ήχου μου αλλα δέ λεει να βγάλει ήχο με καμία ρυθμιση.Και λεει οτι εχει ψηφιακη εξοδο.. (X-Fi) Τι να κανω??
-BraiN- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δυστηχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν τις ξέρω τις συγκεκριμένες συσκευές...αλλά θα πρότεινα να ρίξεις άλλη μια εξωνυχιστική ματιά στα manual από την κάρτα ήχου, γραφικών και του VSX-919. Πιστεύω πως θα βρείς κατευθείαν άκρη. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:53 ---------- http://www.avforums.com/forums/onkyo-owners-forum/714359-onkyo-875-issue-dvi-hdmi-out-my-home-theatre-pc.html Νομίζω αυτό το post θα σου φανεί χρήσιμο. Έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα και με άλλους ενισχυτές. Διαβασέ το όλο αλλά η λύση είναι το post #7. Καλή Τύχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.