Προς το περιεχόμενο

Τελειοφοιτος - Tροπος Αποκτησης Φοιτητικου Πασου?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι είναι και αυτό απο το τιποτα. Πιο πολυ για καραβια με απασχολει, θα ρωτησω ομως για μαθω.

Απο ποτε ισχυει και αυτο, πως και δεν εχει ακουστει? Οσους φιλους που ξερω με πτυχιο ολοι κανονικα τις πληρωνουμε τις μεταφορες, χωρις 25%.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί απο το τίποτα ωρέ,την ίδια έκπτωση έχεις,αν και σε μερικά είναι 20% και όχι 25.

3-4 χρονια σίγουρα

Δημοσ.

Γιατι δεν απομενει και πολυς χρονος να την αξιοποιησω.

Παντως αν το ξερα θα γλιτωσει κανα 150αρι ευρω απο τον τελευταιο χρονο. Εν τω μεταξυ σε βλεπουν στα εισητηρια πως εισαι νεος κα ιδεν σου λενε, "Μηπως ειστε κατω των 25, εχουμε ειδικη εκπτωση?"

Καλα εσυ πως το μαθες?

Δημοσ.

Πάντως εξ εμπειρίας, είτε μπεις σε δευτερη σχολή με κατατακτηριες είτε με το 10% παίρνεις πάσο κανονικά για 5 χρόνια.

Απο εκει και πέρα αν το κάνεις μόνο για το πάσο τοτε θα πρέπει να κάποια στιγμή να γίνεις πονηρός σε ορισμένα ζητήματα και να επιλέγεις την εύκολη οδο.

Αν έχεις ένα φίλο με πάσο, του λές να πει οτι το έχασε, του δίνουν καινούργιο, στο δίνει, αλλάζεις τη φωτογραφία και τελειωσες. Θα μου πεις "μα καλα, η φωτογραφία έχει και ένα κομμάτι της σφραγγίδας πανω"....Τότε γίνεσαι ακομα πιο πονηρός, βρίσκεις μια στρογγυλή σφραγγίδα, την ακουμπάς στη φωτο στο σημειο που πρέπει μουτζουρώνοντας την και λιγο (θελει κομματάκι τέχνη) και εισαι κομπλε. Δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ ο ελεκτής να προσέξει τη λεπτομερεια γιατι λόγω φόρτου συνηθως με το που κάνεις την κίνηση φεύγουν ή απλα βλέπουν το χρώμα και ούτε καν τη φώτο.

Super πονηρίδης : Πας στη γραμματεία, παίρνεις την αίτηση νέου πάσου, τη συμπληρώνεις με το φίλο σου βάζοντας τα στοιχεια του και τη φώτο σου και την καταθέτεις εσύ. Η γραμματεία δεν μπορει να ελέγξει προφανώς ότι δεν είσαι ο αιτών απο τη φώτο γιατι δεν σε ξέρει και επίσης ο ελεκτής δεν σου ζητάει ταυτότητα ποτέ για να δεί οτι τα στοιχεία στο πάσο δεν έιναι τα δικά σου. Απλα πράγματα. Τι το κουράζεις?

Δημοσ.

Οι πιστωτικές είναι ακόμη πιο εύκολες. Σημερα αρκεί να αντιγράψεις τα στοιχεία της κάρτας (σε ένα χαρτάκι) και να ψωνισεις χωρίς αυτή ανενόχλητος στο internet στέλνοντας το προιόν σε άλλη διεύθυνση με άλλο όνομα και δείχνοντας απλα ενα πλαστό εγγραφο (εγω έχω δείξει πάσο μια φορα που ξέχασα την ταυτότητα μου και μου δώσανε κανονικα το δέμα μου...οποτε ειναι το μονο εύκολο για τους επιδοξους απατεωνίσκους) στο ταχυδρομίο για την παραλαβή.

Γιάυτο λοιπον όπου δίνουμε την πιστωτική μας (π.χ σε εστιατόριο), δεν αφήνουμε τον υπάλληλο να χτυπήσει την κάρτα μόνος του αλλα τον ακολουθάμε και το κάνει μπροστά μας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν είσαι κάτω απο 25 δικαιούσαι την ίδια έκτπωση (25%)

Εν τελει αστειυοσουν ε? Με ψαρωσες παντως, και επιασα και ρωτησα στα εκδοτηρια εισητηριων και δεν παιζει αυτο που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...