winlink Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω που πουλάει ο τύπος είναι το τελευταίο μοντέλο http://www.ebay.com/...=item20c9a1d92e Ναί, αυτό είναι!
LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Και αυτό που πουλάει το παλληκάρι εδώ στο insomnia το τελευταίο μοντέλο είναι? http://www.insomnia.gr/classifieds/gadgets/variousgadgets/118353-wd-tv-live-media-player-50e/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 όχι, είναι το προηγούμενο...
LRoi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Sorry για το offtopic (αν είναι) αλλά τι επιπλέον έχει το τελευταίο? Επίσης αξίζει η αγορά από το ebay που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω ή θα μας φάνε τα τελωνεία και τα μεταφορικά?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 έχει ενσωματωμένο WiFi
GnG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 πολύ φοβάμαι ότι αυτό στο ebay είναι ntsc και όχι pal.<br><br>.Παίζει αυτο η κάνω λάθος; Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 το λέει, NTSC είναι...
winlink Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Αφού μετά τον Αύγουστο του 2011 που κυκλοφόρησε η WD το 1.06.15 firmware για το Live πέρασε 1 χρόνος, στις 24/09 του περασμένου έτους κυκλοφόρησε η WD το 1.06.34 που μερικές μέρες μετά αποσύρθηκε ως πατάτα.Εμένα που το εγκατέστησα με το που το είδε στο internet, κάποιο σπουδαίο πρόβλημα δεν μου έβγαλε για 2 μήνες που το είχα, μέχρι να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο η pre-release 1.06.38. Μόλις πριν λίγο είδα ότι έβγαλε νέα επίσημη έκδοση η WD, την 1.06.43 με ημερομηνία κυκλοφορίας την 17/01/2013.Αυτή βρίσκεται εδώ http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live 1
privateer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Sorry για το offtopic (αν είναι) αλλά τι επιπλέον έχει το τελευταίο? Επίσης αξίζει η αγορά από το ebay που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω ή θα μας φάνε τα τελωνεία και τα μεταφορικά? http://www.amazon.co.uk/WD-Live-Streaming-Media-Player/dp/B005NYOKC2/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3F6VG7TQPN3OH&coliid=I1B6EAZU7VIQ12 80 euro στο amazon με δωρεάν μεταφορικά. 1
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 +5 ευρώ χοντρικά το hdmi καλώδιο. Ωραιά τιμή.
GGEO30 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους.Αγορασα πριν 2 μερες το tv ilve και του εκανα το τελευταιο update που βγηκε ομως στην αναπαραγωγη mkv full hd τους ελληνικους υποτιτλους τους βγαζει κινεζικα με κατι συμβολα!Ξερει κανεις να μου πει γιατι γινεται?Κι αν υπαρχει λυση?Ευχαριστω πολυ..
pedrojay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Θα πας Setup-System και στο Additional encoding support θα επιλέξεις Greek (Windows-1253) 2
akisweb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα. Είμαι στο ψάξιμο για media player και ο συγκεκριμένος μου φαίνεται αρκετά καλός. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τις δυνατότητες που θα μου δώσει το ενσωματωμένο wi-fi; (π.χ. θα μπορώ να παίζω αρχεία από το pc μου χωρίς να τα μεταφέρω με σκληρό ή usb stick και αν ναι ποιά). Υ.Γ. (Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΥ) Με 35€ υπάρχει ο Crystal Audio Prime HD, που υποστηρίζει πολλά αρχεία και ελληνικούς υπότιτλους. Σε τι θα υπολείπονταν από ένα media player αξίας 80-100€ ώστε να μην το προτιμήσει κάποιος; Ευχαριστώ πολύ.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Με το ενσωματωμένο wi-fi, μπορείς όπως σωστά λες να κανεις streaming ταινιες απο το pc σου στο media player χωρίς να του ενώνεις δίσκους, στικάκια κτλ. Επίσης, έχει και κάποιες online εφαρμογές, όπως έχουν κάποιες νέες τηλεοράσεις (smart tv), δηλ. μπορείς να βλέπεις βιντεάκια youtube, τον καιρό, online radio, free τηλεοπτικές σειρές κτλ. Τέλος, κατεβάζεις (αν θες) και εξώφυλλα και λοιπά στοιχεία για τις ταινίες σου, ώστε να κάνεις μια ωραία ταινιοθήκη. Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι με wi-fi, τα πολύ βαριά αρχεία (1080p) δεν θα παίζουν "νεράκι", θα κάνουν σπασίματα. Καλύτερα να τον έχεις ενωμένο με καλώδιο (εχει και θυρα ethernet). Όσο αφορά τον ψηφιακό δέκτη, όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Είναι δέκτης που απλά μπορεί και υποστηρίζει ταινίες από στικάκια. Δεν κάνει τίποτα από τα άλλα που σου είπα. Και μπορεί να παίζει τα περισσότερα αρχεία που θα του βάλεις, αλλά σίγουρα όχι όλα όσα θα μπορέσει ο WDTV media player. Βέβαια, τώρα βλέπω ότι ο συγκεκριμένος δέκτης κάνει και DTS downmix, οπότε θα έχεις ακόμα μεγαλύτερη συμβατότητα αρχείων. Τι να σου πω, δεν ξερω. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα φρου-φρου που σου ειπα (online υπηρεσιες, streaming κτλ) και απλά θες να βλέπεις ταινίες από στικάκια, πάρε τον δέκτη και τα ρέστα φάτα σουβλάκια . Αν είσαι home cinema maniac, το WDTV θα σε καλύψει καλύτερα. Διάβασε όμως πολύ καλά σε άλλα φόρουμ τι λένε για τον Crystal Audio Prime HD, αν έχει θέματα με τους υπότιλους, κάποια είδη αρχείων κτλ. ώστε να μην τα κλαις τα λεφτά σου και μετά θες πάλι media player για να κανεις τη δουλεια σου. 1
gesamgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 πολυ καλο το μοντελο αυτο με το wifi ! ειναι το τελευταιο της? ποσο μπορουμε να το βρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα