12mats Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 τι εννοεις κοινοχρηστους;εχω βαλει σε κοινοχρηστο φακελο την ταινια και τους υοτιτλους στον ιδιο φακελο.
sargus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παιδιά μια ερώτηση: έχω το τελευταίο WD Live και εδώ και μια βδομάδα δε μπορεί να συνδεθεί στο wireless του σπιτιού μου παρότι το βλέπει. Τι μπορεί να φταίει? Καμιά ιδέα?
ksessalonikios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τι εννοεις κοινοχρηστους;εχω βαλει σε κοινοχρηστο φακελο την ταινια και τους υοτιτλους στον ιδιο φακελο. οταν πας να συνδεθεις σε media servers (upnp/dlna) εχεις προηγουμένως ορίσει σε 3ο προγραμμα, στην περιπτωση των windows τον wmp ή το tversity, καποιους φακελους (οχι απαραιτητα κοινοχρηστους) να τους ''βλέπει'' και οποια συμβατα μηχανήματα ψαχνουν για multimedia υλικό να τους εμφανίζει το περιεχόμενό τους. Ετσι δεν μπορεις να δεις εξωτερικούς υποτιτλους. Για να μπορεις να τους δεις θα πρεπει απλά να κανεις τους φακελους κοινοχρηστους μεσω του λειτουργικού σου και δεν απατείται η χρήση ειδικού software. Σ' αυτή την περιπτωση στο media player θα πρεπει να επιλεξεις να ψαξει σε share κι οχι σε σερβερ. Ελπιζω να εγινα κατανοητός
D-tonys7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Σε ταινίες με ανάλυση 1280x544 όπου φαίνονται τα μαύρα πλαίσια υπάρχει επιλογή να μεγαλώσει η εικόνα και να γίνει full screen?
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν γίνεται αναπαραγωγή σε ταινίες 10 bit; Υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας.
ababapanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 παιδια το δικο μου wd live εχει νεκρωσει... ανοιγει κλινει κανονικα απο το τηλεκοντρολ αναβουν κανονικα τα λαμπακια του αλλα συνδεμενο με hdmi στην tv εχει μαυρη οθονη συννεχεια, με αποτελεσμα ουτε update να μπορω να κανω κλπ... δοκιμασα και hard reset απο την τρυπουλα που εχει διπλα στην usb αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω η να το πεταξω?
pigeon Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε να βάλεις ένα usb stick που του έχεις περάσει στο root το παλιότερο firmware, να το ανοίξεις και να το αφήσεις λίγη ώρα να κάνει τα γνωστά reset κτλ. Ας μη δείχνει τιποτε η οθόνη, κοίτα από τα led αν κάνει reset. Αντε μηπως και σου ξεκολλήσει έτσι.. Αναλυτικές οδηγίες και αρχεία θα βρείς εδώ (είναι πολύ εύκολη διαδικασία): How to roll back the firmware on a WD TV Live HD Media Player or WD TV Live Plus HD Media Player Πως το έπαθε αυτό που συμβαίνει τώρα, έτσι στα καλά καθούμενα;
ababapanos Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Για δοκίμασε να βάλεις ένα usb stick που του έχεις περάσει στο root το παλιότερο firmware, να το ανοίξεις και να το αφήσεις λίγη ώρα να κάνει τα γνωστά reset κτλ. Ας μη δείχνει τιποτε η οθόνη, κοίτα από τα led αν κάνει reset. Αντε μηπως και σου ξεκολλήσει έτσι.. Αναλυτικές οδηγίες και αρχεία θα βρείς εδώ (είναι πολύ εύκολη διαδικασία): How to roll back the firmware on a WD TV Live HD Media Player or WD TV Live Plus HD Media Player Πως το έπαθε αυτό που συμβαίνει τώρα, έτσι στα καλά καθούμενα; ναι ακριβος στα καλα καθουμενα... Το θεμα ειναι οτι πριν το παθει του ειχα περασει custom firmware και δεν ξερω αν αυτο επειρεαζει την διαδικασια.
mpregos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) re call Επεξ/σία 20 Απριλίου 2012 από mpregos
Orion2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Όλα τα .mkv torrent μου παίζουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ένα όμως 1080p ή αρνείται να παίξει ή παίζει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά κολλάει. Το περίεργο είναι ότι αν μετά πάω στο Home και διαλέξω άλλα αρχεία βίντεο ή και μουσικής, που πριν έπαιζαν,δεν παίζει κανένα. Άν πατήσω OFF και το ξαναανοίξω, παραμένει κολλημένο!!! Ξεκολλάει μόνο αν το βγάλω από την πρίζα και το ξαναβάλλω. Έσβησα το .mkv αυτό, το ξαναφόρτωσα, τα ίδια. Φόρτωσα την 720p έκδοση του, τα ίδια. Κάπου διάβασα με το mkvmerge GUI να κάνω σε κάθε αρχείο του Compression none. Έκανα, αλλά πάλι τίποτε. Υπάρχει κάποια λύση;
Highlander Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εμένα μου κάνει τα ίδια σε μεγάλου όγκου AVI. Δεν έχω βρει λύση. Ενώ σε PC παίζουν κανονικά, η συσκευή αρνείται να τα παίξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα