lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Ένα κουλό πρόβλημα που έχω είναι ότι πλέον δεν μπορώ να δω τον υπολογιστή του δικτύου, ενώ σαν Media Player τον βλέπει. Τον υπολογιστή σαν share τον βλέπω από όλα τα υπόλοιπα PC, εκτός από το WD TV Live. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μηπως εχεις κλείσει κανενα service? Για να το δει το wdlive θελει ανοικτο και το TCP/IP Netbios service και τσεκαρισμένο το Netbios στα properties της κάρτας δικτυου. Παιδευόμουν κι εγω πριν κανενα μηνα να βρω τι φταιει, γιατι απο τα αλλα pc βρίσκω το κεντρικό με IP (πχ. \\192.168.1.123\) και δεν χρησιμοποιω συνδεση με \\pcname. Ανοιξα αυτα που εγραψα πιο πανω και δουλεψε ξανα. Για τι λειτουργικό μιλάμε;
lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μηπως εχεις κλείσει κανενα service? Για να το δει το wdlive θελει ανοικτο και το TCP/IP Netbios service και τσεκαρισμένο το Netbios στα properties της κάρτας δικτυου. Παιδευόμουν κι εγω πριν κανενα μηνα να βρω τι φταιει, γιατι απο τα αλλα pc βρίσκω το κεντρικό με IP (πχ. \\192.168.1.123\) και δεν χρησιμοποιω συνδεση με \\pcname. Ανοιξα αυτα που εγραψα πιο πανω και δουλεψε ξανα. Για τι λειτουργικό μιλάμε; Εγω είμαι ΧΡ
pigeon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Εγω είμαι ΧΡ Για ξεκίνα να ελεγχεις τα services, "Server" , "Computer Browser". "TCP/IP Netbios", να ειναι automatic. 2. Στα properties της κάρτας δικτύου, ενεργοποιεις το "File & Printer Sharing for Microsoft Networks". (check). 3. Διπλο κλικ στο "Internet Protocol (TCP/IP )" ---> Advanced ---> WINS --> Enable Netbios Over TCP/IP 4. Ενδεχομένως στον windows explorer να χρειάζεται το folder options---> View---> "Use Simple file sharing" (check) 5. Σιγουρα χρειάζεται να κανεις disable και μετα παλι enable την κάρτα δικτύου. Εσυ κανε ενα restart καλου κακου, και ενα ευχέλαιο.. Edit: Εχετε δοκιμάσει κανενα reset στο wdlive ετσι; (απο το ρευμα)
lambra1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Για ξεκίνα να ελεγχεις τα services, "Server" , "Computer Browser". "TCP/IP Netbios", να ειναι automatic. 2. Στα properties της κάρτας δικτύου, ενεργοποιεις το "File & Printer Sharing for Microsoft Networks". (check). 3. Διπλο κλικ στο "Internet Protocol (TCP/IP )" ---> Advanced ---> WINS --> Enable Netbios Over TCP/IP 4. Ενδεχομένως στον windows explorer να χρειάζεται το folder options---> View---> "Use Simple file sharing" (check) 5. Σιγουρα χρειάζεται να κανεις disable και μετα παλι enable την κάρτα δικτύου. Εσυ κανε ενα restart καλου κακου, και ενα ευχέλαιο.. Edit: Εχετε δοκιμάσει κανενα reset στο wdlive ετσι; (απο το ρευμα) Σε ευχαριστώ πολύ, έπαιξε (το Server ήταν stopped - ταυτόχρονα έκανα restart απο το ρεύμα και έπαιξε)
gesamgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 καλημερα παιδια εχω καποια dvd με ταινιες και θελω να συνδεσω ενα εξωτερικο dvd drive στο wd live μπορω να το κανω και να τις παιξω απο εκει? (ειναι avi και mkv) thanks
pigeon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Αν εννοεις να συνδέσεις συσκευή dvdrom στο usb, με το original firmware σιγουρα δεν γίνεται. Με του b-rad δεν θυμαμαι, ισως ξερει ο just-gamer. Γιατι δεν τα γράφεις σε ενα usbstick ή σε ενα εξωτερικό δισκο να κανεις τη δουλειά σου;
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλημερα παιδιαεχω καποια dvd με ταινιες και θελω να συνδεσω ενα εξωτερικο dvd drive στο wd live μπορω να το κανω και να τις παιξω απο εκει? (ειναι avi και mkv) thanks Στα πρώτα wd hd tv gen1 όντως με του b-rad το fw μπορούσες να συνδέσεις εξωτερικό usb dvd-rom τώρα με τα νέα b-rad fw για το wd tv live δεν το γνωρίζω αυτό άσε με λίγο να μιλήσω με τον b-rad και σε ενημερώνω οκ? Λογικά θα μπορείς και στο wd tv live με κάποιο b-rad fw.
gesamgr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια , περιμενω νεα στη τελικη αυτο θα κανω , θα τα περασω σε ενα stick
Highlander Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Το πρόβλημα το δικό μου ήταν ότι άλλαξα για δοκιμή το router και το δίκτυο γύρισε σε public (Windows 7) και παιδεύτηκα καμιά ώρα να δω τι έχει. Ευχαριστώ πάντως.
polakis21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Έχω στην κατοχή μου bluray full iso από 3d ταινίες. Θα πάρω από μέσα το m2ts αρχείο τους (αν γίνεται) και την άλλη εβδομάδα φίλος μου παίρνει το θηρίο της Panasonic την 65αρα 3D VT20 και αμέσως θα του πάω το WD Live για να δούμε τί ψάρια πιάνει στις 3d ταινίες...
IKARIWTHS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 καλημερα παιδια,θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει το μηχανημα,αν μπορει να παιξει slide show εικονες και βιντεο μαζι,οπως κανουν και τα ψηφιακα καντρακια που πουλανε στα μαγαζια(digital frames)θελω να το βαλω να παιζει στο σαλονι του ιατρειου μου και να παρουσιαζει περιστατικα. σας ευχαριστω το επαναφερω γιατι δε πηρα απαντηση και πραγματικα τη χρειαζομαι,σας ευχαριστω
katsikoula Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 παιδια μια απορια που μπορει να εχει ξανααπαντηθει απλα βαριεμαι να διαβαζω 100+ σελιδες εχω κανει ενα backup ενος blue ray δισκου (ταινια) στο pc. η μορφη του backup ειναι φακελοι (bdmv,...). με ποιο προγραμμα και τι ρυθμισεις θελω ωστε να το μετατρεψω σε iso για να το παιζει το wdtv live?
gtsamour Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πάντως είμαι πάρα πολύ δυσαρρεστημένος με την WD... είμαι κάτοχος ενός WD HDTV Live και ενός WD HDTV Gen2. Παρόλο που αυτά τα δύο έχουν το ίδιο κεντρικό chip, μετά το γνωστό πρόβλημα με τα MKV που έχουν συμπιεσμένο header λόγω αλλαγής σε τελευταία έκδοση γνωστού προγράμματος που χρησιμοποιείται κατα κόρον για μετατροπή απο blue ray, η WD έχει παρατήσει το Gen2 στη μοίρα του και δεν έχει βγάλει κατάλληλο firmware που αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως έκανε στο Live. Απο το Δεκέμβριο του 2009 έχει να βγάλει firmware για το Gen2, ένα προϊόν που ακόμα θεωρείται σχετικά καινούργιο, κοντά ένα χρόνο έχει στην αγορά μόνο. Κάθε τρείς και λίγο, ότι καινούργιο αρχείο πάς να παίξεις, κομπλάρει το μηχάνημα, σχεδόν άχρηστο... Δε με βλέπω να την προτιμώ ξανά τη WD στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα