pkatsifara Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τελικα ολα οκ!!! Στην αρχη το φακελο με τις ταινιες τον εβλεπα μεσω media server,ενω τωρα βλεπω ολους τους φακελους μεσω network shares και κανεναν μεσω m.s..Παρολο που μου ζηταει κωδικο,απλα παταω το οκ και συνδεομαι. Το γιατι βεβαια δεν το ξερω,αλλα δεν με απασχολει κιολας. Το μονο προβλημα τωρα ειναι ,οταν βλεπω ταινιες hd,καποιες φορες ξεσυγχρονιζει το router...Μικρο ομως το κακο Φιλε Pigeon,σ ευχαριστω πολυ!!!!
pigeon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν κάνει τιποτε , γι'αυτο είμαστε εδώ να βοηθάμε σ'οτι μπορούμε
wiimaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά χθές ύστερα από ανεπιτυχές παίξιμο ενός hd αρχείου, κόλλησε το μηχάνηματακι και το έβγαλα και το ξανάβαλα στην πρίζα. Τώρα αναβοσβήνει το led λειτουρίας και στην οθόνη έχει μόνο το λογότυπο WD media player live. Τι μπορώ να κάνω? Μόνο service? Η εγγύηση έχει περάσει... Έκανα και το reset όπως μου είπε ο φίλος που απάντησε στο μήνυμα, αλλά τιποτα, καμιά άλλη ιδέα? Και να σκεφτεί κανείς ότι μολισ το είχα πάρει, πάλι το έκανε και πήγα και το είχα αλλάξει!
pigeon Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Έκανα και το reset όπως μου είπε ο φίλος που απάντησε στο μήνυμα, αλλά τιποτα, καμιά άλλη ιδέα? Και να σκεφτεί κανείς ότι μολισ το είχα πάρει, πάλι το έκανε και πήγα και το είχα αλλάξει! Μαλλον ..πέθανε! Logo Freeze on TV + Flashing LED WDTV Live Dead Blinking LED
wiimaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον γιατί όλα αυτα που λένε στα forum που μου ποσταρες το ίδιο λένε. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
Blacktan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες καλημερα , να κανω μια ερωτηση που πιθανως εχει χιλιοειποωθει (συγχωρεστε με) WD HD TV LIVE η EGREAT M34a ?? DTS downmix απαραιτητο για αυτο και ρωταω για τα συγκεκριμενα μηχανακια ... εχω εναν m34a και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα θελω και ενα 2ο media tank και δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω ξανα egreat η αν το μηχανακι της wd ειναι πλεον εξισου ανταγωνιστικο. Ευχαριστω
bluesattack Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εχω εναν m34a και ειμαι πολυ ικανοποιημενος , αλλα θελω και ενα 2ο media tank και δεν ξερω αν πρεπει να επιλεξω ξανα egreat η αν το μηχανακι της wd ειναι πλεον εξισου ανταγωνιστικο. Ευχαριστω wd live παρε (εκτος οτι ειναι μαματο μηχανακι, μια αλλαγη δεν θα σε χαλαγε πιστευω.. ) .Εκτος αν θες να πας σε sigma 8642 με κανα 60αρι παραπανω , πανω κατω.
Blacktan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 thanks a lot !! Βασικα δεν κρατηθηκα και πηρα εναν της LG στο ασχετο που τον βρηκα στα media markt σε πολυ καλη τιμη (99ευρω) με τα χαρακτηριστικα που ηθελα + wifi με αψογο design . LG DP1W τον δοκιμασα ολη νυχτα , μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο μηχανακι και πιο λειτουργικο απο το egreat m34a το οποιο μεχρι σημερα το θεωρουσα κορυφη . Αξιζει καποιος αν θελει ενα καλο μηχανακι με DTS downmix και wifi να ριξει μια ματια στο DP1W
myst77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα αν πάρω τη συσκευή και βάλω να παίξει αρχείο με DTS-HD ήχο θα τον στείλει από την οπτική κανονικά σε DTS-HD home cinema ή η ταινία θα είναι "μουγκή" ; ευχαριστώ
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Όχι τον dts-hd & truehd τον στέλνει υποχρεωτικά μόνο από την hdmi θήρα καθότι ο κάθε ήχος είναι 7.1 και όχι 5.1 που μπορεί να τον κάνει downix to stereo. Από οπτική μπορεί να στείλει τους ήχους dts & ac3.
myst77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 και πώς θα μπορώ να παίξω ταινίες που έχουν ήχο DTS-HD στο blu-ray home cinema(υποστηρίζει DTS-H) που έχω ; (έχει οπτική είσοδο μόνο)
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Στις ταινίες με dts-hd ήχο μεταφέρει από την οπτική ίνα μόνο τον dts ήχο επομένως θα ακους τις ταινίες λες και έχουν απλό dts ή ac3 ήχο. Και πως είναι δυνατόν ενισχυτής που υποστηρίζει dts-hd να μην έχει hdmi είσοδο/έξοδο? Πολύ κουλό μου ακούγετε.
myst77 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εχει εξοδο HDMI απο είσοδο έχει μονο οπτικη (home cinema panasonic ειναι)
georghinio Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα!θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον ηχο του live!πηρα λογω εκπτωσεων σε παρα πολυ καλη τιμη την ηχομπαρα της crystal audio και προσπαθω να ακουσω ηχο απευθειας με οπτικη ινα μεσω converter που μετατρεπει την οπτικη σε coaxial!γιατι η ηχομπαρα για ψηφιακο ηχο εχει μονο coaxial!με τισ αναλογικεσ συνδεσεις του ηχου απο το live στην ηχομπαρα με component εχω ηχο!ενω με το converter απο optical σε coaxial στην ηχομπαρα δεν εχω!εχω δοκιμασει στα settings του live ολες τισ πιθανες επιλογες αλλα τιποτα!δεν εχω ηχο!digital στο live και digital στην ηχομπαρα αλλα τιποτα!βοηθειααααα!pleeeeease!
bluesattack Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μηπως φταει ο κονβερτορας ? H καποιο καλωδιο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα