electroasd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει κάποιο πληκτρολόγιο στο μηχανημα? Σκεφτομαι να παρω ενα wireless bluetooth Keyboard , αλλα δεν ξέρω αν θα παίξει.
manost Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player. Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό;
Kappas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ΚαλησπέραΈχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει κάποιο πληκτρολόγιο στο μηχανημα? Σκεφτομαι να παρω ενα wireless bluetooth Keyboard , αλλα δεν ξέρω αν θα παίξει. Ναι μια χαρά δουλεύουν τα πληκτρολόγια. Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player.Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό; Υπάρχει στο "Insomniac's Reviews" http://www.insomnia.gr/topic/273258-western-digital-hd-tv-media-player-o-%CE%B5%CF%80%CF%8E%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82-hd-media-player-%CF%84%CF%89%CE%BD-e100/page__st__1720 .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω να κάνω μία ερώτηση με πρόβλημα που έχω για το WD TV HD Media Player. Τhread δεν υπάρχει πλέον; Μπορώ να ρωτήσω σε αυτό; http://www.insomnia.gr/topic/273258-western-digital-hd-tv-media-player-o-%ce%b5%cf%80%cf%8e%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%bf%cf%82-hd-media-player-%cf%84%cf%89%ce%bd-e100/ είναι σε άλλο section
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παίδες γνωρίζει κανείς πιο είναι το φθηνότερο USB Wireless N που δουλεύει 100% σε WDTV Live αυτή τη στιγμή και να μπορούμε να το πάρουμε σχετικά εύκολα από Ελλάδα (δηλαδή ελληνικό μαγαζί και αγγλογερμανικά amazon και ebay);
leftys Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παίδες γνωρίζει κανείς πιο είναι το φθηνότερο USB Wireless N που δουλεύει 100% σε WDTV Live αυτή τη στιγμή και να μπορούμε να το πάρουμε σχετικά εύκολα από Ελλάδα (δηλαδή ελληνικό μαγαζί και αγγλογερμανικά amazon και ebay); Προσωπικα εχω βαλει αυτο http://www.e-finder.gr/p.BUFFALO-WLI-UC-GN-EU-Ultra-Compact-USB-2-0-antaptoras-dongle-pou-ypostirizei-tin-technologia-N-Technology.223767.html και παιζει αψογα. Στο amazon.co.uk νομιζω ειναι φθηνοτερο αλλα δε το τσεκαρα Στο site παντως της wd εχει ολα τα συμβατα μοντελα.
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Είπαμε φτηνό όχι ένα πανάκριβο usb wifi που απλά υποστηρίζει και το wireless mode n. Αν είναι να δώσεις 30 ευρώ για ένα απλό usb wifi τι να το κάνεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ε πάρτε τη λίστα των συμβατών usb sticks και checkάρετέ τα ένα ένα στο skroutz, ότι βγει φτηνότερο το αγοράζετε...απλό δεν είναι?
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλά είναι 30 ευρώ. Και ένα μίνι D-Link νομίζω που είναι στη λίστα των συμβατών και το έχουν Multirama και Public πάλι στα 30 είναι. Το έχω βρει και Ebay 25 ευρώ αλλά δεν είναι μεγάλη διαφορά. Αναρωτιέμαι πάντως αν κάτι κινεζιές που παίζουν στο Ebay φθηνά δουλεύουν και στο wdtv live...
leftys Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 προσωπικα εχω δοκιμασει και μια κινεζια που τη μια επαιζε και την αλλη οχι και επισης ενα αλλο (το εχω σε αγγελια μου Belkin N Wireless USB Adapter) το οποιο επαιξε μεν αλλα δεν χωραει ακριβως στις usb του media player οποτε ειπα να το παιξω safe...
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα κάνω μια προσπάθεια από eBay. Θα πάρω ένα mini και ένα nano που τα τσιπ τους εμφανίζονται και σε στικάκια που είναι στη λίστα της WD Ένα 20άρικο θα πάει και για τα δύο οπότε στη χειρότερη τα βάζω σε κάνα PC. Να υποθέσω ότι όταν to στικ είναι 1T2R κάνει πάντα transmit σε 150mbps; Δηλαδή αν έχω δυο τέτοια στικ, ένα στο PC και ένα στο WDTV Live, 300mbps δεν παίζει να δω ποτέ; Πρέπει οπωσδήποτε στο PC να έχω 2Τ2R για 300mbps; Τα 150mbps στικάκια στέλνουν και λαμβάνουν στα 150mbps; Να γλιτώσω τίποτα από το 20ευρω δηλαδή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πάνω από 7-8MB/sec (στην καλύτερη των περιπτώσεων) μην περιμένεις να δεις και ας έχεις 300Mbps WiFi N...
mindtrapper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Και αν είναι όλα τα στικάκια 150mbps πάει στα 3.5-4 ΜΒ/sec δηλαδή; Δεν ξέρω τι να αγοράσω βασικά. Μόνο το router μου βγάζει 270mbps, όλα τα PC είναι σε b/g ακόμα. Να πάρω 2 στικάκια 1T2R και να βάλω στο wdtv και στο PC που έχει τα αρχεία; Να τα πάρω όλα 150mbps 1T1R; Μήπως όλα 2Τ2R που πάει και ακριβά ακόμα και από eBay; Αν είναι με δύο μικρά στικάκια 150mbps 1T1R να μπορώ να streamάρω καλής ποιότητας 720p εγώ είμαι ΟΚ. Ταχύτητες γιατί δεν πιάνουν βρε ThReSh; Θέλουν dedicated 5GHz; Δεν έχει το router.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στα 2.4ghz που παίζω μέχρι στιγμής (300mbps και καλά) δεν πάει πάνω από 7-8MB/sec ακόμα και αν είναι το netbook στο ίδιο δωμάτιο δεν έχω dual band router ούτε wifi stick (μέχρι στιγμής) για να testάρουν αν παίζουν καλύτερα στα 5ghz, αλλά δεν ελπίζω και πολλά...
electroasd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για υτα παρακάτω παρελκόμενα Keyboard : http://www.dealextreme.com/p/49-key-mini-rechargeable-bluetooth-wireless-qwerty-keyboard-for-windows-symbian-iphone-mobile-55401 Bluetooth : http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bluetooth-2-0-adapter-dongle-vista-compatible-11866
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα