pigeon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Bluetooth : http://www.dealextreme.com/p/super-mini-bluetooth-2-0-adapter-dongle-vista-compatible-11866 Αυτο το συγκεκριμένο το έχω, δουλεύει άψογα σε winxp με ολα τα κινητά. Θα δουλέψει και με το πληκτρολόγιο; αγνωστο..
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Aνεβηκε και το νεο firm ¨ Release 1.04.22 http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live Supports Tune-In radio application. Supports 7.1 channel audio passthrough. Supports Auto-framerate (Audio Video settings/video output/HDMI/auto/auto/Match video framerate) ..και πολλα fixed General Info: Known issue with playback of .VOB files over network share. We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.
Highlander Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Έχω ένα θεματάκι για πρώτη φορά: Έβαλα να παίξει μια ταινία η οποία είναι 36-37GB και σε όλη την ταινία έκανε 1-2 κολλήματα και μάλιστα συνέχισε και μόνο του. Την επόμενη μέρα, έβαλα πάλι την ταινία και τρελάθηκε να κάνει κολλήματα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Γενικά δεν έχει κολλήσει ποτέ, φταίει το μέγεθος της ταινίας τελικά ;
Tmark Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδια: Αν δεν μπορώ να συνδέσω μέσω ethernet τον player με το PC ,μπορώ να περάσω σε ένα usb stick τις ταινίες με τους υπότιτλους και να το συνδέσω στην usb θύρα του player και να αναγνωριστεί αυτόματα?
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Έχω ένα θεματάκι για πρώτη φορά: Έβαλα να παίξει μια ταινία η οποία είναι 36-37GB και σε όλη την ταινία έκανε 1-2 κολλήματα και μάλιστα συνέχισε και μόνο του. Την επόμενη μέρα, έβαλα πάλι την ταινία και τρελάθηκε να κάνει κολλήματα. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Γενικά δεν έχει κολλήσει ποτέ, φταίει το μέγεθος της ταινίας τελικά ; Μήπως προσπαθείς να δεις την ταινία μέσω δικτύου? Αν ναι δοκίμασε μέσω δίσκου και πες μας. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση παιδια: Αν δεν μπορώ να συνδέσω μέσω ethernet τον player με το PC ,μπορώ να περάσω σε ένα usb stick τις ταινίες με τους υπότιτλους και να το συνδέσω στην usb θύρα του player και να αναγνωριστεί αυτόματα? Εννοείτε αρκεί ταινία και υπότιτλος να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα. Δηλαδη κάπως έτσι. Movie.mkv -> ταινία Movie.srt -> υπότιτλος. Movie.jpg -> εικόνα ταινίας ωστε να σου δείχνει τη φώτο της ταινίας στο μενού και όχι απλά τον τίτλο της ταινίας.
Highlander Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μήπως προσπαθείς να δεις την ταινία μέσω δικτύου? Αν ναι δοκίμασε μέσω δίσκου και πες μας. Εννοείται μέσω δικτύου. Γι' αυτό το πήρα άλλωστε. Έχω ένα PC στο υπόγειο και είναι τίγκα στις ταινίες. Και το περίεργο όπως είπα, είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει. Το πιο περίεργο ακόμα είναι πως την πρώτη φορά που έπαιξε η ταινία, έκανε 1-2 σπασίματα και συνέχισε μόνο του. Τη δεύτερη φορά, απλά γ@μήθηκε ! Movie.jpg -> εικόνα ταινίας ωστε να σου δείχνει τη φώτο της ταινίας στο μενού και όχι απλά τον τίτλο της ταινίας. Nice tip. Δεν το γνώριζα, ευχαριστώ
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μήπως δεν εχεις καλό σήμα στο ασύρματο δίκτυο ή μήπως το ενσύρματο δίκτυο είναι φορτωμένο? Δοκίμασε να κάνεις ένα reset το ρουτερ σου και δοκίμασε πάλι αλλά χωρίς να δουλεύεις κάτι άλλο στο δίσκο που είναι η ταινία και στο δίκτυο να δεις αν θα σου κάνει πάλι αυτά σπασίματα που λες.
stelios99 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Υπάρχει κάποιος οδηγός όπου να εξηγεί κατά γράμμα πως θα συνδέσω το wd tv live μέσω δικτύου στον υπολογιστή;
Tmark Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Παιδιά είναι δυνατόν player αγόρασμένος χτες, να έχει χαλασμένη HDMI υποδοχή? Η composite δουλεύει κανονικά, δίνει σήμα αλλά η HDMI τίποτα. Δοκίμασα το HDMI καλώδιο συνδέοντας laptop me TV και δουλεύει κανονικά. Μόνο μεταξύ media player και TV δεν δουλεύει, δεν βρίσκει σήμα.
gartzo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παιδιά μια ερώτηση: όσοι το έχετε, το έχετε δοκιμάσει με .ass υπότιτλους ελληνικούς και αγγλικούς? Θέλω να πω αν έχουμε έναν .ass υπότιτλο (σε ένα .mkv αρχείο) με μπλε χρώμα και διάφορα karaoke templates κ.λ.π. εμφανίζονται όλα κανονικά? Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει για να πάω να το τσιμπήσω....
Ntinlanden Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια, ειναι πρωτη φορα που γραφω εδω, Εχω τον WD TV Live HD Media player, κατεβασα και περασα (μεσω USB) to τελευταιο update (1.04.22_V_030811) Ειναι συνδεμενο με HDMI στην TV και με οπτικη ινα σε Home cimena 5.1 samsung ωραια? Μετα το update δεν ειχα καθολου ηχο, για να ειχα ηχο επρεπε να κανω το audio output: Stereo, στα αλλα (Digital) τιποτα καθολου ηχο, απο τα πολλα πειραματα με τα update κατεβασα την παλαιοτερη (1_2_21_V_Rollback) και επανηλθε ο ηχος και οταν εχει επιλεχτει digital output αλλα εχει μια καθυστερηση στον ηχο σε ορισμενα αρχεια (MP4 και MKV)... Τα φωτα σας... Καλως ηρθα και καλως σας βρηκα παντως.
Vincanity Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παιδιά είναι δυνατόν player αγόρασμένος χτες, να έχει χαλασμένη HDMI υποδοχή? Η composite δουλεύει κανονικά, δίνει σήμα αλλά η HDMI τίποτα. Δοκίμασα το HDMI καλώδιο συνδέοντας laptop me TV και δουλεύει κανονικά. Μόνο μεταξύ media player και TV δεν δουλεύει, δεν βρίσκει σήμα. το ίδιο περιπου και σε μενα!!! την πρωτη μερα ολα καλα και την δευτερη που εκανα firmware update, το hdmi, ΤΕΛΟΣ! το composite μια χαρα. το πήγα πισω για ελεγχο και αντικατασταση. διαβασα σε ξενα forum αρκετες αντιστοιχες περιπτωσεις.
JUST-GAMER Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Παιδιά για να μην παιδεύεστε άδικα όλα τα wd media players έχουν μια λίγο περίεργη hdmi θήρα με αποτέλεσμα να μην κάνουν όλα τα καλώδια hdmi σωστά γιατί ξεκινάει λίγο ποιο μέσα η θήρα με αποτέλεσμα να χρειάζεται να πάρετε καλώδια που έχουν λίγο μεγάλο βύσμα hdmi γιατί αν δεν έχουν και κουνηθούν έστω και λίγο τυχαίνει να μην κάνουν καλή επαφή με αποτέλεσμα να μην δείχνει τίποτα στην tv.
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 μια ερωτηση στα γρηγορα.πρεπει να χρησιμοποιησω οπωσδηποτε τον αγγλικο μετασχηματιστη που ειναι στο πακετο,η μπορω να βαλω εναν κανονικο για τις δικες μας μπριζες αρκει να δινει 12V οutput?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα