Mparkou13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια μου ετυχε πριν κατι μερες να μου μιλησει ενασ τυπασ και μετα απο λιγο εμπαινε στο μσν σαν εμενα δηλ ολα ιδια με φωτογραφια μσν κ ολα τ σχετικα...ποιο ειναι αυτο το προγραμμα μπορει να βοηθησει κανεις??
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή μπαίνει και με τον ίδιο λογαριασμό και έχει τις επαφές σου ή έχει απλά την ίδια φώτο και παρόμοιο όνομα; Ή θα έχει υποκλέψει με κάποιον τρόπο τον λογαριασμό σου ή έχει αντιγράψει την φώτο και βάζει παρόμοιο όνομα με το δικό σου. Γι' αρχή άλλαξε τον κωδικό στο msn. Βάλε και μια άλλη φώτο για να δεις τι θα γίνει. Διέγραψέ τον και από τις επαφές σου.
teo64x Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Πρόκειται για script του Plus. Δε θυμάμαι πώς λέγεται.
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σου έκλεψε και τον κωδικό πρόσβασης; Μήπως μπήκε με παρεμφερές όνομα; Script του plus κλέβει όλα τα στοιχεία;
derasto Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ειναι ενα script που παιρνει και αποθηκευει την φωτο και το pm του φιλου σου αλλα μεχρι εκει.
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 [...]Script του plus κλέβει όλα τα στοιχεία; Χωρίς να χω καμία ιδέα υποθέτω πως λέγοντας «στοιχεία» εννοεί nickname, message, avatar, fonts, background etc...
isay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Χωρίς να χω καμία ιδέα υποθέτω πως λέγοντας «στοιχεία» εννοεί nickname, message, avatar, fonts, background etc... Το ερώτημα μου είναι αν script του msn κλέβει στοιχεία όπως login,password φωτογραφία και ότι αλλο προκύψει. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο για να ισχύει. Μάλλον αντέγραψε τη φωτογραφία του Mparkou και ο φίλος ψάρωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.