MindFreak Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω;
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Να πας και σε τρίτο να σου πει με ακρίβεια. Απο δω οτι και να ακούσεις, θα ειναι π@@@ρια σε σχέση με την άποψη του ιατρού.
CensoredX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Σπασε και τ'αλλο ετσι ωστε να μην βασανιζεσαι με διλληματα
Alxnks Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 εγω παλι αν το εσπασες θα σου ελεγα να το βαλεις στο γυψο
million_voices Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 δηλωνω Mindfreak fan στεγνα την pj δεν την φτανεις ξεχνα το,ειναι γνωστο οτι ειναι το ανωτατο συμπαντικο οριο ακυρων θρεντ per day
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 να το ξεκουράσεις στο κρεβάτι, μην σηκώνεσαι καν στο PC μέχρι να φτιάξει, αν έχεις laptop μην βάζεις βάρος πάνω του...
Cue Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Θα κρατηθώ να μην κάνω bitching για τους γιατρούς οι οποίοι το μόνο θετικό που έχουν είναι να με κάνουν να συμπαθώ τους δικηγόρους.
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 δηλωνω Mindfreak fan στεγνα την pj δεν την φτανεις ξεχνα το,ειναι γνωστο οτι ειναι το ανωτατο συμπαντικο οριο ακυρων θρεντ per day She is a LEGEND που έχει χαθεί διάολε??? Θέλω να ρωτήσω για ένα discman που έχω...
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 who is this πιτζει you are talking about? http://www.insomnia.gr/forum/member.php?u=137410 Τσέκαρε τα τόπικ που άνοιξε!!!
tmjuju Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω; Γιατί δεν άνοιξες poll ? Και γιατί δεν κάνεις μια δημοσκόπηση? Γενικά, ο κάθε γιατρός λογικά θα σου εξήγησε τη θεωρία του. Εάν θές ναι συμβουλέψου και κάποιον άλλο και ζήτα του να σου εξηγήσει (όσο γίνεται ) το γιατί και πώς.
mangepsamin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω;Ο Καρβέλας στο πιστευω δεν εχει καποια συμβουλη για αυτο;
Mika Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω; Δηλαδη πηγες σε δυο επαγγελματιες γιατρους αλλα εισαι προθυμος να κανεις ο,τι σου πουνε καποιοι αγνωστοι σε ενα φορουμ. καλη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.