Προς το περιεχόμενο

Σπασμένο Πόδι

MindFreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω;

Δημοσ.

Να πας και σε τρίτο να σου πει με ακρίβεια. Απο δω οτι και να ακούσεις, θα ειναι π@@@ρια σε σχέση με την άποψη του ιατρού.

• Super Moderators
Δημοσ.

να το ξεκουράσεις στο κρεβάτι, μην σηκώνεσαι καν στο PC μέχρι να φτιάξει, αν έχεις laptop μην βάζεις βάρος πάνω του...

Δημοσ.

Θα κρατηθώ να μην κάνω bitching για τους γιατρούς οι οποίοι το μόνο θετικό που έχουν είναι να με κάνουν να συμπαθώ τους δικηγόρους.

Δημοσ.
δηλωνω Mindfreak fan στεγνα

την pj δεν την φτανεις ξεχνα το,ειναι γνωστο οτι ειναι το ανωτατο συμπαντικο οριο ακυρων θρεντ per day :P

She is a LEGEND που έχει χαθεί διάολε??? Θέλω να ρωτήσω για ένα discman που έχω...

Δημοσ.
Έσπασα το πόδι μου και πήγα σε 2 γιατρούς. Ο ένας μου είπε να το ξεκουράζω και ο άλλος να το περπατάω... Εσείς τι λέτε να κάνω; Πιο από τους 2 να εμπιστευτώ; Να το περπατάω η να το ξεκουράζω;

Γιατί δεν άνοιξες poll ?

Και γιατί δεν κάνεις μια δημοσκόπηση?

Γενικά, ο κάθε γιατρός λογικά θα σου εξήγησε τη θεωρία του. Εάν θές ναι συμβουλέψου και κάποιον άλλο και ζήτα του να σου εξηγήσει (όσο γίνεται ) το γιατί και πώς.

Δημοσ.
Ο Καρβέλας στο πιστευω δεν εχει καποια συμβουλη για αυτο;:P
Δημοσ.

Δηλαδη πηγες σε δυο επαγγελματιες γιατρους αλλα εισαι προθυμος να κανεις ο,τι σου πουνε καποιοι αγνωστοι σε ενα φορουμ. καλη φαση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...