tsioudiver Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οι πύραυλοι είχαν στόχο τους Dark Ones, αυτούς που έβλεπες κατά καιρούς στα οράματα. Παίξε και το επόμενο τώρα να γουστάρεις!
gavros10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το αρχισα αυτες τις μερες γιατι τελειωσα το βιβλιο επιτελους Εχω χαμηλα fps αν και δεν με πειραζει τοσο. Με ενοχλει αρκετα ενα πραγμα. Στο βιβλιο σκοτωνει κανεις ανθρωπους ετσι στην ψυχρα εκτος απο τους φασιστες και τους αριστερους που οι δευτεροι σκοτωνουν λιγους απο τους πρωτους. Στο παιχνιδι το εχει ξεσκισει το θεμα Εχω κολλησει στο chapter 4 war γιατι με βγαζει πισω απο εναν τοιχο, διπλα σε κατι σκαλες, εχω λιγες σφαιρες και εξω ειναι καμια 10αρια+ και μολις παω να ξεμυτισω κατευθειαν με πυροβολανε
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Οι πύραυλοι είχαν στόχο τους Dark Ones, αυτούς που έβλεπες κατά καιρούς στα οράματα. Παίξε και το επόμενο τώρα να γουστάρεις! Αυτοι που εβλεπα στα οραματα, ηταν και τα τερατα που σκοτωνα. Ναι; Οι Librarians ολα τα λεφτα. 4 τα ξημερωματα, μονος μου και να πρεπει να κοιταω στα ματια τερατα με κιτρινα ματια στο σκοταδι! Epic!
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σύμφωνα με το βιβλίο αυτοί που βλέπεις και αυτοί που την πέφτουν στο metro είναι μεταλλαγμένοι που απλά προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους. Δηλαδή ενώ φαίνονται εχθρικοί δεν ήταν εχθρικός ο σκοπός τους.
gavros10 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Στο βιβλιο δεν μπορουσαν να επικοινωνησουν με τους ανθρωπους λογω κατασκευης... δεν ξερω. Για αυτο χρειαζοντουσαν τον αρτιομ αλλα στο βιβλιο αργα το καταλαβε
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μόνο για όσους το έχουν τερματίσει: Κατάλαβα γι' αυτό στο Last Light δεν θέλει να τον σκοτώσω αυτόν που έχει επιζήσει...
SPANK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά εχει κανενας crashes με nvidia drivers 320.49 ? , γιατι σε εμενα τρώει τυχαία crash (το παιχνίδι οχι το pc), διαβάζω οτι εχουν και αλλοι παρόμοια προβλήματα σε ξένα forums.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 βάλε τους latest beta..
redarmada Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Metro 2033 lag καλησπερα εγκατεστησα το συγκεκριμενο παιχνιδι μεσω steam δυστηχως για καποιον λογο το παιχνιδι δεν τρεχει "smooth" μου κανει lagαρισματα ακομα και σε dx9 που δοκιμασα εκανε το ιδιο οπως και σε low settings βεβαια απο αυτο το λιγο που ειδα σε dx9 εκανε λιγοτερα σε συγκριση με dx11 αλλα και παλι ηταν εκει παρον το lag! Να προσθεσω οτι ετρεξα το παιχνιδι με sli 770oc. H ερωτηση μου ειναι υπαρχει καποιος τροπος η καποια ρυθμιση για να τρεχει normal το παιχνιδι;
gkalas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου εμενα με gtx 780 επαιξε αψογα χωρις να κανω καμια ιδιαιτερη ρυθμιση.Ολα στο φουλ εκτος απο το AA που το εχω στο 2 για να πιανω καλα frames.Να υποθεσω οτι εχεις τους τελευταιους drivers ε?Παντως ενας φιλος με 680 sli το παιζει μια χαρα χωρις lag.
AntonisKo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Και επειδή έχεις lag, έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο θέμα...?
gkalas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λαθος εκανα φιλε μου,εγω για το Last light μιλουσα.Μηπως εννοεις το ελεεινο tearing που εχει?
redarmada Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 @AntonisKo : στα 113 μηνυματα που βλεπω μαλλον το παιζεις admin. εαν εχεις να πεις κατι γι αυτο που ρωταω καλως αλλιως μην γραφεις καν.@gkalas φιλε μου το 2033 λεω οχι το last light 1
tsakonass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιησεις το physx απο τις in game ρυθμίσεις και πες μας.
gkalas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου εχω ειχα τεραστιο προβλημα με το tearing στο 2033.Aν φτιαξεις το θεμα με το lag πες μου να σου πω τι να κανεις για να εξαφανισεις το tearing μιας και επιλογη για vsync δεν υπαρχει μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα