Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν drivers για την μονάδα dvd ή για τον σκληρό δίσκο?? Κάπου το είχα διαβάσει αυτό (νομίζω εδώ μέσα) αλλά σε παλαιότερο thread....
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχουν Firmware τα οποία δεν νομίζω ότι μπορούν να θεωρηθούν "drivers" με την "γνωστή" έννοια.
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση σου!! Για ποίον λόγω χρησιμοποιούνται??
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Η συσκευή δεν αποτελείται μόνο από τα μηχανικά μέρη. Έχει και κάποιο "λειτουργικό" που την κάνει να δουλεύει. Αν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα σε αυτό, τότε η εκάστοτε εταιρεία βγάζει μια αναβάθμιση που λύνει αυτό το πρόβλημα. Σκέψου αντίχτοιχο παράδειγμα με τα modem/router όταν τους κάνεις αναβάθμιση. Πάλι το Firmware τους αλλάζεις και είτε προστίθενται επιλογές είτε λύνονται κάποια bug, είτε... είτε.
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή δεν χρειάζεται κάποιος που δεν έχει πρόβλημα να τα κατεβάσει..... Το ίδιο ισχύει και για τους σκληρούς φαντάζομαι... Οκ thanks!!!
macabre_sunsets Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να δεις τι παραπάνω προσφέρει το εκάστοτε firmware σε σχέση με το δικό σου και να αποφασίσεις άμα θες να προχωρήσεις στην αναβάθμιση ή όχι. Κακό πάντως δεν νομίζω να κάνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πχ έχω αυτόν εδώ Που θα βρω firmware??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 http://www.lge.com/us/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=GH22NS30&initialTab=warranty Να ξέρεις όμως ότι αν γίνει καποιο λάθος(πέσει το ρεύμα, κολλήσει το pc κατά την διαδικασία αναβάθμισης, λάθος έκδοση firmware κ.α. τότε θα αχρηστευτεί η συσκευή.
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα μόλις πάει να εκκινήσει??? (Τελικά είχα αυτό εδώ) Ξέρεις τι σημαίνει το σφάλμα που βγάζει??
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Αν δοκιμάσω να βάλω firmware στον σκληρό μου που είναι wd λέτε να κάνω βλακεία ή όχι??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πολυ δυσκολα θα βρεις firmware για σκληρό δίσκο.
Antwni Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γιατί μου βγάζει αυτό το σφάλμα μόλις πάει να εκκινήσει???(Τελικά είχα αυτό εδώ) Ξέρεις τι σημαίνει το σφάλμα που βγάζει?? Ξέρεις γιατί μου παρουσιάζει αυτό το σφάλμα??
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Οχι αλλα γιατι θελεις να κανεις firmware update ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.