Προς το περιεχόμενο

Ασκηση στη C

Tecktonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας..

Μπορεί κάποιος να μου λύσει την παρακάτω άσκηση επειδή δεν ξέρω από προγραμματισμό;

Να γραφεί πρόγραμμα το οποίο θα διαβάζει αριθμούς μέχρι το άθροισμα τους να γίνει μεγαλύτερο η ίσο του 100, στο τέλος θα εμφανίζει το άθροισμα και το πλήθος των αριθμών που διαβάστηκαν.

Δημοσ.

Μα δεν έχω καμια σχέση με τον προγραμματισμό.

Και είναι ανάγκη να έχω τη λύση σύντομα.

Για να καταφέρω να το λύσω μόνος αυτό πόσο καιρο χρειάζομαι?

Δημοσ.

Είναι πολύ εύκολο αν ξέρεις τις βασικές εντολές διακλάδωσης και βρόγχου, δλδ τα μόνα που χρειάζεσαι είναι scanf,printf,if και for καθώς και τον τελεστή αύξησης ++.

Δημοσ.
Δέν εχω ιδέα όμως και αυτά που μου είπες φάνηκαν καπως κινέζικα.

Τελοςπάντων.

Ευχαριστώ..

Σόρι αλλά αν δεν έχεις καν ιδέα από αυτά με ποιά λογική να πρέπει να κάνεις άσκηση πάνω σε αυτά;

Μήπως δε μιλάς για C αλλά για άλλη γλώσσα;

Δημοσ.

Τι σημασία έχει αυτο?

Εγω ζητησα τη βοηθεια ενος που ξερει απ αυτο το αντεικειμενο, επειδη φανταζομαι οτι γι αυτον θα ταν ζητημα 2 λεπτών.

Δεν νομίζω οτι θα ταν ιδιαιτερος κοπως..

Γι αυτο αλλωστε πηρα το θάρρος να ζητησω βοηθεια.

Δημοσ.

Άσκηση σχολείου είναι ε? Εννοείται πως μπορούμε να σου πούμε τη λύση το θέμα είναι όμως πιο θα είναι το νόημα μετά? θα ήταν το ίδιο με το την αντέγραφες με ένα συμμαθητή σου...

Και το πρόβλημα σου είναι οτι δε ζητάς βοήθεια αλλα τη λύση.. Η βοήθεια έχει ήδη ειπωθεί, απο τον klaount. αν δε καταλαβαίνεις κάτι απο τις εντολές ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε...

edit: Αν και θα διαφωνίσω με το for καθώς θα προτιμούσα ένα while

Δημοσ.

Φίλε μου μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.

Δουλεύω σαν φωτογράφος και καταλαβαίνεις πόση σχέση έχω με την C. Τυχαία χρειάζομαι τη λύση του αυτής της άσκησης.

Όσο για το συμπέρασμα σου , το σχολείο το έχω τελειώσει καιρό.

Εγώ προσωπικά χωρίς να με ενδιαφέρει ο λόγος, αν είχα τη δυνατότητα θα είχα προσφέρει τη λύση.

Δημοσ.

φυσικά αλλά άντε να εξηγήσεις το break :P

Όπως και να χει Tecktonik δε πιστεύω οτι θα βρεθεί κάποιος εδώ μέσα να σου πεί τη λύση αντιθέτως υπάρχουν πάρα πολλά άτομα πρόθυμα να βοηθήσουν

Δημοσ.
Φίλε μου μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.

Δουλεύω σαν φωτογράφος και καταλαβαίνεις πόση σχέση έχω με την C. Τυχαία χρειάζομαι τη λύση του αυτής της άσκησης.

Όσο για το συμπέρασμα σου , το σχολείο το έχω τελειώσει καιρό.

Εγώ προσωπικά χωρίς να με ενδιαφέρει ο λόγος, αν είχα τη δυνατότητα θα είχα προσφέρει τη λύση.

Με συγχωρείς τότε, προφανώς όμως η άσκηση είναι κάποιου είδους εξάσκησης και όχι αναγκαιότητα διοτι η φύση της άσκησης είναι κάπως περίεργο πρόβλημα, αν επιμένεις να θέλεις "ωμά" μόνο τη λύση θα στη στείλω σε λιγάκι με pm..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...