mandos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 κρυβε λογια, κρυβε λογια τεσπα, για να μην μου την πεσει το μισο φορα και ο νομος να σας πω οτι δεν εχω τπτ ΣΟΥΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ... και ειναι και καλο το κομματι, τωρα αλλαζει δοντια τα γρεεκλισ μου τι σου έφτεξαν ηθελα να ηξερα??
Jheremias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote mandos:</font><hr> κρυβε λογια, κρυβε λογια τεσπα, για να μην μου την πεσει το μισο φορα και ο νομος να σας πω οτι δεν εχω τπτ <hr /></blockquote> Να σου την πέεεεεεεεεεσει να σου την πεεεεεεεεεεεεεσει Αλλά άσε, δεν ομιλώ Btw είναι η λατινική λέξη το Forum που κάνει στον πληθυντικό τα fora. Οχι το μισό fora ούτε όλα τα forum (/me psonara) <blockquote><font class="small">Quote mandos:</font><hr> ΣΟΥΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ... και ειναι και καλο το κομματι, τωρα αλλαζει δοντια <hr /></blockquote> LOL! Δεν κάνω κανένα σχόλιο <blockquote><font class="small">Quote mandos:</font><hr> τα γρεεκλισ μου τι σου έφτεξαν ηθελα να ηξερα?? <hr /></blockquote> Απλά είναι πιο ευανάγνωστα ʼμα είναι όμως να κάνεις 2352352352352352352 ορθογραφικά λάθη μέσα, καλύτερα greeklish Mandos: Όλο το post για πλάκα No offence
strang3r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Λοιπόν εγώ ξέρω παράδειγμα από την τάξη μου (16 ετών 2α Λυκείου) που μια συμμαθήτρια μου τα έχει με ένα 30άρη!! Ως φυσικό επακόλουθο η κοπέλα έχει ψωνιστεί και είναι μαλακισμένη ( αν και πολύ όμορφη μπορώ να πω). Δεν αντιλέγω στις σχέσεις με διαφορά 1,2 άντε και 3 χρόνια στις μικρές ηλικίες όπως η εφηβεία. Αλλά παραδείγματα όπως το παραπάνω είναι ακραία και πρέπει να αποφεύγονται.
Lyman_Zerga Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 πρέπει να αποφεύγονται <hr /></blockquote> Πρέπει για το καλό ποιανού; Της κοπέλας, που από ότι λες μάλλον κάλα περνάει ή των αγοριών στην τάξη;
Jheremias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote strang3r:</font><hr> [...] Ως φυσικό επακόλουθο η κοπέλα έχει ψωνιστεί και είναι μαλακισμένη ( αν και πολύ όμορφη μπορώ να πω). [..] <hr /></blockquote> Σώπα!! Όμορφη κοπέλα, μαλακισμένη και ψωνισμένη;;; ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!!Πραγματικά, φίλε δεν σε πιστεύω Αχ...
mandos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 oute ego, omorfh kai psonio den exo dei pote malakismenh polles fores, eite omorfh eite asxhmh alla psonismenh einai polly spanio prama, prepei na eisai tyxeros pou exeis mia tetoia empiria :p ego exo dei mono kati gkomenes na mhn forane kato apo diesel, na erxontai me xitona frontistirio, na kapnizoun tsigaraki slim (auto den leei kai polla vevaia) kai gia na sou milisoun na prepei na kaneis metanoies, alla den nomizo na einai psonia tis adikoume ama tis poume etsi no offence btw: JHEREMIAS EISAI LAMERI!!! (hihihi)
Cristina Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Jheremias:</font><hr> Btw είναι η λατινική λέξη το Forum που κάνει στον πληθυντικό τα fora. Οχι το μισό fora ούτε όλα τα forum (/me psonara) <hr /></blockquote> Ε μα... έπρεπε επιτέλους κάποιος να το πει! χοχοχοχοχο!!! Υ.Γ.: Καλά... Γνωστό το σχόλιο στο action σου, Νίκο! χιχιχι!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Ναι αλλά η αγγλική λέξη είναι one forum, 2 forums. Οπότε και forums και fora είναι σωστά.
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 nai den iparxei omos aggliki leksi forum latiniki einai...to forum ta fora (pare fora pou lene ) oso gia to thema ntaksi...mia volta na kanoume ekso oloi afta vlepoume
akpe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Συμφωνώ με τον Τουφα και με τους περισσότερους. ʼν και οι ηλικίες αυτές θεωρούνται φυσιολογικές, πολλές φορές η διαφορά ηλικίας ξεπερνάει τα 5,7,9 χρόνια. Το θέμα είναι όμως γιατί γίνεται αυτό; Πολλές κοπέλες πιστεύουν οτι μεγαλύτερος, σημαίνει ταυτόχρονα ωριμότερος...μη χέσω...έχω γνωρίσει 25ρη πολύ πιο ανώριμο απο τον 14χρονο ξάδερφό μου... Λές και η 15χρονη μπορεί να ανταποκροθεί στην ωριμότητα, άν αυτή υπάρχει... Προσωπική μου άποψη; είναι δύσκολο να υπάρξει κανονική σχέση (οχι της πλάκας) με διαφορά 3+ χρόνων...σε τέτοιες ηλικίες πάντα...πολύ απλά δέν υπάρχει τίποτα κοινό. Σε μιά ηλικία απο 14 μέχρι 18-19, οι υγιής σχέσεις κυμαίνονται πάντα στον σχολικό και κοινωνικό κύκλο της κοπέλας. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις, αλλα ας πούμε οτι μια κοπέλα πχ 15-17 χρονών κάνει μια σχέση με κάποιον 19-21...Πρώτον και κυριότερο, λογικό είναι ο 20ρης να έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις απο μια σχέση, απο αυτά που μπορεί η κοπέλα να προσφέρει. Σε αυτήν την περίπτωση τί γίνεται; Τιν πιέζει; ʼν δέν συμπίπτουν οι ελεύθερες ώρες τους; Δημιουργείται απόσταση; ʼν διαφέρουν οι κοινωνικοί τους κύκλοι; Αντιπάθειες ώς προς τις παρέες τους; Και πέρα απο όλα αυτά, τι μπορεί να έιναι κοινό σε τόσο μεγάλες διαφορές; Και στο κάτω κάτω γιατί ο 21-22ρης να κοιτάξει την 15-16ρα; Επειδή την ερωτεύτηκε; Υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια, αλλα τις περισσότερες φορές συμβαίνει αυτό που προαναφέρθηκε: πολύ απλά τρώει πόρτα απο τις κοπέλες που μπορούν να καταλάβουν τι καπνό φουμάρει και στοχεύει για αυτές που βρίσκονται στον κόσμο τους. Δέν μιλάω υποτιμητικά για τις μικρότερες ηλικίες, αλλα μή μου πείτε οτι μια κοπελίτσα 25 χρονών, άπειρη ως προς τις σχέσεις, μπορεί να κρίνει τί είναι καλό για αυτήν. Και όταν λέω άπειρη, δεν παίρνω σαν δεδομένο οτι κάνει σχέσεις απο τα 10.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Από το Dictionary.com fo·rum (fτrm, fr-) n. pl. fo·rums, also fo·ra (fτr, fr) a. The public square or marketplace of an ancient Roman city that was the assembly place for judicial activity and public business. b. A public meeting place for open discussion. c. A medium of open discussion or voicing of ideas, such as a newspaper or a radio or television program. 1. A public meeting or presentation involving a discussion usually among experts and often including audience participation. 2. A court of law; a tribunal. http://dictionary.reference.com/search?q=forum
mandos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 psit, den allazoume kouventa?? (sout, mhn mas akousoun)
Cristina Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2002 Και μιας κι έχουμε αναπτύξει εκτενώς την διαφορά της ηλικίας απο την μια πλευρά, μήπως να το αναπτύξουμε και από την άλλη; Όταν υπάρχει ηλικιακή διαφορά, όμως μεγαλύτερη είναι η κοπέλα και μικρότερο το αγόρι. Και πάντα μιλάμε για τις ίδιες ηλικιές. Και ας δώσω ως δεδομένο πως η σχέση καλώς ή κακώς, εν τέλει, είχε διάρκεια περισσότερη απο την αναμενόμενη. Και τι εννοώ αναμενόμενη; Περισσότερη διάρκεια από αυτήν που ο κύκλος των ατόμων θεωρούσε. Υ.Γ.: Προς KWSN-Men: Στην συγκεκριμένη περίπτωση διορθώθηκε νωρίτερα η εξής διατύπωση: "το μισό φόρα ". Σε αυτή λοιπόν ήταν και η διώρθωση: Forum - Fora. Δεν αμφισβήτησα την μορφή: Forum - Forums
@_zerocool Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2002 Δεν το έχω σκεφτεί έτσι γιατί δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.