Antwni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!Έχω κατεβάσει διάφορα icons του RocketDock και τα έχω βάλει στο φάκελο icons!!Πώς θα τα κάνω να εμφανιστούν τώρα???
derasto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Eχεις βαλει τις εικονες η τους φακελους με στο /Icons?Αν εχεις βαλει μονο τις εικονες τοτε πας στη μπαρα του rocket δεξι κλικ σε ενα αντικειμενο και Icons Settings.
sam sam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 να μην κανω νεο "θεμα" .... δεν εχω τσεκαρει την επιλογη "αυτοματη αποκρυψη" ωστε εμφανιζεται συνεχεια. . . το προβλημα ειναι οτι μου εμφανιζεται μπροστα απο καθε παραθυρο που ανοιγω στον υπολογιστη μου. γινεται να μην ειναι παντα σε πρωτο πλανο, αλλα να κρυβεται απο πισω απο το καθε παραθυρο που θα ανοιγω;
djtakis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Πας, "Dock settings"... "Position"..."Layering", εκεί διαλέγεις.
sam sam Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Πας, "Dock settings"... "Position"..."Layering", εκεί διαλέγεις. μπορεις να βοηθησεις λιγο περισσοτερο. αυτη την επιλογη την βρισκω μεσα απο το μενου του προγραμματος (δεν εχω βρει κατι τετοιο) ή μεσα απο τα windows (xp) (πιο λογικο να ειναι το δευτερο), αλλα πως; (στο παρελθον κατι ειχα βρει αλλα δεν θυμαμαι που και πως )
djtakis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Με δεξί κλικ οπουδήποτε στο dock σου εμφανίζει menu με "RocketDock" ή "Dock settings" και μετά συνεχίζεις όπως σου έγραψα.
gfilippas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Και αν έχεις ελληνικά: Ρυθμίσεις πλατφόρμας/Θέση/Επιπεδοποίηση/Πάντα Κάτω.
open Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα παιδια! αυτο το rocketdock σε win 7 64bit τρεχει? το εχει δοκιμασει κανεις? η free εκδοση του ειναι ενταξει ή βγαζει τπτ διαφημιστικα κτλ και ειναι σπασιμο? αν ειναι να "κοιταξω " για "plus" ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.