pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα για άλλη μια φορά ... Λοιπόν έχω ένα μεγάλο πρόβλημα (δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά)<-- όχι εντάξει αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα.λοιπών αυτό που θέλω είναι ένα κοπέλι(όπως λένε και οι κριτικοί) που να ξέρει από unpacked και το πρόγραμμα ollydbg!αλλά και να έχει λίγο όρεξη να δει 2 post από άλλο "αγγλικό φορουμ" το οποίο εγώ καταλαβαίνω τα μισά από αυτό που θέλω να κάνω! αν γνωρίζει κάποιος ας με κάνει ένα pm και ας δώσει κανένα msn άν διαθέτη και θέλει φυσικά!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 (δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά)<-- όχι εντάξει αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα. Σορρυ για το offtopic αλλα και τα ελληνικα σου σκοτωνουν αδερφε. λοιπών αυτό που θέλω είναι ένα κοπέλι(όπως λένε και οι κριτικοί) που να ξέρει από unpacked και το πρόγραμμα ollydbg! Οταν λες unpacked?Μηπως εννοεις unpacking? αλλά και να έχει λίγο όρεξη να δει 2 post από άλλο "αγγλικό φορουμ" το οποίο εγώ καταλαβαίνω τα μισά από αυτό που θέλω να κάνω! αν γνωρίζει κάποιος ας με κάνει ένα pm και ας δώσει κανένα msn άν διαθέτη και θέλει φυσικά! Γιατι δεν κανεις την ερωτηση σου εδω,σιγουρα θα χεις μεγαλυτερη αποκρυση απο το να ψαχνεις μεμονομενα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Γιατι δεν κανεις την ερωτηση σου εδω,σιγουρα θα χεις μεγαλυτερη αποκρυση απο το να ψαχνεις μεμονομενα. και εσύ πάντως τους άλλαξες τα φώτα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 και εσύ πάντως τους άλλαξες τα φώτα... :lol::lol:...αυπνιες βαρανε ασχημα απ οτι φαινεται.Τουλαχιστον δεν ειπα πως δεν εχω προβλημα Ωρα για υπνο!
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ελάτε sorry φίλε ναι το unpacking ήθελα να πω το θέμα είναι πως θέλω να βγάλω ένα live debugin από ότι έχω καταλάβει, για να μπορέσω να απενεργοποιήσω το dc flag (dc=disconect) αυτό είναι το κύριο ζουμί!το να κάνω ερωτήσεις εδώ σίγουρα θα γεμίσει ένα τεράστιο post παρά να γίνει αυτό που θέλω όσο για τα ελληνικά άσε δεν την παλεύω...αφού να φανταστείς με το πάτησα "υποβολή νέου θέματος" μετά από λίγο ήρθε ο μορφέας! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:23 ---------- θα γυρίσω στης 1 το μεσημέρι!πρέπει να πάω για ψώνια με την κοπέλα μου!ποοο πήγα στον καθρέπτη και τη να δω???έναν δράκουλα με κατακόκκινα μάτια cyaaaaaa και thanks!
kagelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πες τι προσπαθείς να κάνεις. Θες να σώσεις unpacked έκδοση ενός πακαρισμένου προγράμματος π.χ. με Armadillo?
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν τα προγράμματα που χρησιμοποίησα είναι τα εξής: Bin_DiE_(Detect_it_Easy) Ollydbg PEiD-0.95 RL!dePacker UnExeStealth Αυτά έλεγε στο post και τα έκανα όλα βήμα βήμα όπως τα έγραφε! Το θέμα είναι πως δεν δουλεύει αυτό το οποίο θέλω να καταφέρω! Είναι ένα αρχείο .exe το οποίο είναι online και όταν κάνω κάτι πραγματάκια μου κάνει disconect από τον server!Βρήκα εγώ το πως να βγάλω το dc flag από το live debugin από ότι κατάλαβα, απλά δεν τα έχω καταλάβει όλα και θέλω αν μπορεί κάποιος να του δώσω τα δύο post να τα τσεκάρει μπας και μου καταφέρει να μου πει τη πρέπει να κάνω με αυτό το live debugin!
Evgenios1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Πες τι προσπαθείς να κάνεις. Η σωστη ερωτηση: "Πες τι προσμαθεις να crackαρεις". @pontios16 "Αυτά έλεγε στο post" Ποιο ποστ? "Είναι ένα αρχείο .exe το οποίο είναι online" Ποιο EXE ? "Βρήκα εγώ το πως να βγάλω το dc flag" Ποιο flag? Πιο αοριστο ποστ δεν εχω δει.
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 hehe σωστός απλά αν πω τη είναι ίσως το παραβλέψετε και δεν μου πείτε πως να το κάνω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:31 ---------- @pontios16 @Evgenios1 "Αυτά έλεγε στο post" Πιο ποστ? ένα post από ένα άλλο ξένο forum "Είναι ένα αρχείο .exe το οποίο είναι online" Πιο EXE ? το .exe από κάτι "Βρήκα εγώ το πως να βγάλω το dc flag" Πιο flag? έτσι έγραφε στο post, πρέπει να απενεργοποιήσω το dc flag!
Evgenios1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δεν υπαρχει περιπτωση να σε καταλαβει κανενας* εδω μεσα. Δεν εχει σχεση με το olly, εχει σχεση με το "αγνωστο".exe . Ειναι σα να ρωτας: "Εχω μια συνταγη για ενα κοτεϊλ, του εβαλα το χ ποτο αλλα δε βγηκε ωραιο. Ξερετε τι μπορω να βαλω για να βγει ωραιο. Ομως δε μπρω να σας πω πως φτιαχνετε, και τι ποτο του εβαλα. Α χρησιμοποιω το ταδε σεϊκερ" Υγ τωρα ειδα τα λαθοι μου με το "πιο" :/
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν οκ θα σας πω και ας με κάνουν block, δεν ξέρω ακριβώς τους όρους του forum αλλά εγώ αυτό το πρόβλημα έχω και θα το πω είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι online και έχει μια προστασία το game guard έτσι λέγετε και θέλει να κάνεις bypassed για να το περάσεις και να μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο παιχνίδι π.χ. το γνωστό CE (cheat engine για speed h@ck) λοιπόν όλα καλά όμως υπάρχει αυτό το πρόβλημα με το disconect π.χ. το speedh@ck κρατάει κάτι δευτερόλεπτα...διάβασα σε διάφορα forum και όλα έλεγαν πως θέλει unpacking το .exe αρχείο που τρέχει την εφαρμογή!λοιπόν εγώ το έκανα αυτό όμως δεν καταλαβαίνω πως να κάνω disable αυτό το dc flag που γράφει (το dc flag είναι για να απενεργοποιηθεί το disconect) ελπίζω τώρα να είναι κατανοητό!
Evgenios1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν ειναι. Τεσπα αντι να το παλευεις... γιατι δε ψαχνεις ενα ηδη crackαρισμενο exe?
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Λες να μην το έχω ψάξει? :/ κάθε μέρα και όλη μέρα ψάχνω για το πως να το κάνω! ε και τελικά λέω "Για να ρωτήσω στο insomnia μπας και μπορεί να δώσει κάποιος τα φώτα του ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Λοιπόν υπάρχει κάποιος που ξέρει από αυτά για να του δώσω το post για να δει λίγο και αυτός περί τίνος πρόκειται?και αν μπορεί να δώσει τα φώτα του? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:13 ---------- για τσεκάρετε και αυτό και πείτε μου τη καταλαβαίνετε??? first > attach olly to cabalmain having cabal rider 2nd > download ollysocket trace and ollycalltrace 3rd > learn to use those plugins 4th > use CE and use the process of dh 5th > use bracelets that wont dc you or that fits your character normally 6th put BP on olly 7th > use a bracelet that would dc you or the ones you will use for dh 8th > once you got dc trace a few steps 9th learn to know the calls olly shows you 10th when you got familliar on all those calls repeating on the process trial and error would bring you to dc flag thats all check our auction house @ mars see to it αυτή λογικά πρέπει να είναι η διαδικασία!αλλά δεν μπορώ να την κάνω θέλει γνώσεις του ollydbg από ότι φαίνεται γι αυτό θέλω τα φώτα σας!
derasto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ποιο game ειναι(μη μου πεις dekaron ομως)?πολλες πιθανοτητες να εχω κρακαρισμενο το bin του gaygard ------Edit---------- Τωρα ειδα οτι μιλας για το cabal και απο οτι βλεπω θες να κανεις dupe αντικειμενα ετσι?
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Όχι αυτό που θέλω να κάνω είναι να μην τρώω dc γιατί υπάρχει και ένα damage h@ck στο παιχνίδι και αν το κάνω τρώω DC και στο speed h@ck τα ίδια! γι αυτό θέλω να βγάλω αυτό το dc flag... μπορείς να δώσεις τα φώτα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.