derasto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αυτο απο οσο ξερω δεν γινεται να το αλλαξεις και δεν νομιζω να υπαρχει καποια λυση καθως το ιδιο το χακ το προξενει ολο αυτο αφου προσπαθει να στειλει/παρει τοσα πολλα "πακετα" με αποτελεσμα dc ο client σου.Αν υπαρχει καποια ρυθμιση δοκιμασε να κατεβασεις λιγακι το ρυθμο του χακ.Μεσα απο CE to κανεις?
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Ναι μέσα από CE αλλά είναι από το dc flag όπως είπα από την αρχή...και γίνετε disable αλλά δεν ξέρω από ollydbg
derasto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Στη CE σιγουρα χρησιμοποιεις την σwστη memory address?Δοκιμασε καποια αλλη ή κατεβασε λιγακι το ρυθμο του χακ.Για το dc φλαγκ δεν το γνωριζω.
pontios16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 λολ ρε όλα σωστά τα κάνω απλά θέλει το dc flag 100% stantar! θέλεις να μου δώσεις ένα skype 'η μσν? έχω και microfon για συνομιλία!και θα στα δείξω όλα
derasto Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Λολ? Αφου εισαι 100% σιγουρος οτι φταει το dc flag δεν μπορω να πω κατι αλλο,δεν εχω ασχοληθει με debbugers
pontios16 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 μήπως ξέρει κάποιος άλλος για αυτά τα προγράμματα?
m1cRo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Xmm για να κανεις crack μονος σου πρέπει να ξέρεις assembly. Τώρα για dc. Δοκίμασε να κανεις το εξής. Πατα στον όλοι Options->Command line. Μέσα βάλε bp disconnect. Αυτό ορίζει ένα break στο disconnect call από winsock. Αν πατήσεις run κάθε φορα που πάει να τρέχει disconnect θα σε σταματάει το break. Θα βρείς εκείνο το σημείο όπου σε κόβει όπου είναι προβληματικό το πρόγραμμα δηλαδή και θα κανεις ένα patch εκεί - ενός πριν την call τις disconnect. Βασικά νομίζω είναι λίγο δύσκολα γιασενα αυτά. Ρίξε μια ματια εδώ : http://www.p0wnbox.com . Υπάρχουν κάποια tutorials μέσα.
pontios16 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες με το post μου...! Μακάρι, όμως, να καταλάβαινα και ακριβώς τι μου έλεγες!! Γιατί μόνο τα μισά κατάλαβα!! Απ' ότι είδα εσύ ξέρεις τι παίζεται με αυτό το πρόγραμμα.. Μπορώ να έρθω σε εποικινωνία μαζί σου? Διαθέτω skype και msn.... Λίγο πιο μετά θα κάτσω να ασχοληθώ και με αυτό που μου είπες... Ευχαριστώ πολύ
pontios16 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Έκανα μερικά κόλπα και τελικά βρήκα στο Text String search ένα με όνομα "DC" ακριβώς έτσι...λοιπόν αυτό το έκανα διπλό κλικ και έγινε κόκκινο...λοιπόν πήγα να αλλάξω παίκτη στο παιχνίδι (δλδ να κάνω disconect από μόνος μου) και το ollydbg το έκανε αυτόματα pause!δοκίμασα να κάνω το κόλπο που ήθελα και σχεδόν πέτυχε όμως πάλη έκανε disconect στα options δεν βρήκα command line μόνο σε plugins το βρήκα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:46 ----------
kagelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να αλλάξεις την εντολή μετά το break point από JE (short blah blah) σε JMP
pontios16 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ε? που κοντά είναι αυτή η εντολή ? βλέπεις τώρα μαθαίνω από ollydbg
kagelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Η επόμενη εντολή μετά το κόκκινο που έχεις.
pontios16 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 θα το δοκιμάσω σε λίγο... να το κοκκινίσω και αυτό? ή απλά να το αλλάξω όνομα? και τη κάνει αυτό?
pontios16 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 με πετάει πάλη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:41 ---------- λοιπόν θα σας δείξω τα post που βρήκα αυτό το dc flag και θα δείτε παιδιά τα οποία το έχουν κάνει disable και δεν τους κάνει disconect αυτό είναι για το unpacked http://www.elitepvpers.de/forum/cabal-main-discussions-questions/319962-release-discussion-unpacked-cabalmain-exe.html και αυτό http://www.elitepvpers.de/forum/cabal-main-discussions-questions/308367-discussion-removing-dc-flag.html για removing dc flag!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.