Alchemist` Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καλημέρα... Παιδιά θέλω την βοήθειά σας... Μόλις πήρα ένα netbook, το οποίο έχει Wi-Fi, αλλα δεν βρίσκει η κάρτα κανένα δίκτυο... Εντωμεταξύ τα drivers της κάρτας είναι απλά ένα αρχείο rt73.sys και από ότι βλέπω στον πίνακα ελέγχου πρόκειται για την κάρτα 802.11g Mini Card Wireless Adapter από την Ralink. Δυστηχώς δεν έχει περάστει στο netbook κάποια εφαρμογή διαχείρησης των ασύρματων δικτύων (είναι ένα μαθητικό netbook innovator, και συγκεκριμένα αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909221 ) οπότε προσπαθώ μέσω των windows να συνδεθώ... Το πρόβλημα είναι όπως είπα, ότι δεν βρίσκει κανένα δίκτυο, και δεν είναι θέμα σήματος γιατί το έχω στα 10 εκατοστά από το router... Επίσης είδα τις ρυθμίσεις του desktop υπολογιστών για το ασύρματο δίκτυο και της αντίστοιχης κάρτας, και έβαλα ακριβώς τις ίδιες στο netbook, αλλά τίποτα... Please Help!!! Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2009 από Alchemist`
Dark_son20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 το κουμπάκι που ανοίγει το ασύρματο το έχεις ανοίξει? η ξεχωριστό είναι η σε συνδυασμό με το FN συνήθως
Alchemist` Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) το κουμπάκι που ανοίγει το ασύρματο το έχεις ανοίξει?η ξεχωριστό είναι η σε συνδυασμό με το FN συνήθως ΈΛεος αυτό έφταιγε, σε συνδυασμό με το FN είναι... χίλια ευχαριστώ!!! Υ.Γ. Που να το φανταστώ, έλεος!!! ... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2009 από Alchemist`
isay Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 ΈΛεος αυτό έφταιγε, σε συνδυασμό με το FN είναι... χίλια ευχαριστώ!!! Υ.Γ. Που να το φανταστώ, έλεος!!! ... Όταν έχεις πρόβλημα, Π-Α-Ν-Τ-Α RTFM και αν δεν βρίσκεις λύση βγαίνει στη γύρα.
Alchemist` Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Όταν έχεις πρόβλημα, Π-Α-Ν-Τ-Α RTFM και αν δεν βρίσκεις λύση βγαίνει στη γύρα. Manuals are gay! Πέρα από την πλάκα το manual δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από το "βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης wireless είναι ανοιχτός" ... Δεδομένου ότι το λαπτοπ μου έχει όντως έναν εξωτερικό διακόπτη για το WLAN έψαχνα κάτι τέτοιο στο Netbook... Το manual δεν έχει καθόλου εικόνες... Επίσης το πλήκτρο FN δεν είχε καμία τέτοια λειτουργία στα προηγούμενα laptop μου...
nastazia777 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Γεια σας, μολις πηρα το ebook μου απο τον τεχνικο μου, το ειχα παει για format. τωρα δεν βρισκει κανενα ασυρματο δυκτιο. Διαβασα τα παραπανω με το κουμπι fn αλλα το παταω και δεν ενεργοποιειται τιποτα. ειμαι κ λιγο ασχετη σε αυτα τα θεματα. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει! Ευχαριστω!!
mpasketpro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Γεια σας, μολις πηρα το ebook μου απο τον τεχνικο μου, το ειχα παει για format. τωρα δεν βρισκει κανενα ασυρματο δυκτιο. Διαβασα τα παραπανω με το κουμπι fn αλλα το παταω και δεν ενεργοποιειται τιποτα. ειμαι κ λιγο ασχετη σε αυτα τα θεματα. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει! Ευχαριστω!! lol Μαλλον δεν σου περασε drivers.. Ποιο ακριβως μοντελο εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα