Προς το περιεχόμενο

mouse wireless

jojos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ασυρματο keyboard k mouse γιατι θα χρησημοποιησω την tv μου 37 full hd lg lh4000 για οθονη στο pc μου κ θελω να καθομαι απο το κρεβατι μου κ να εχω wirless keybord k moyse φτανουν σε αποσταση 3 μετρων η τζαμpα ονειρευομαι ????

ευχαρηστω

Δημοσ.

Σε καποια που εκανα εγω δοκιμες, χωρις κατι αναμεσα στο πομπο και πληκτρολογιο/ποντικι

δεν ειδα προβλημα στα 4 μετρα περιπου. Παραπανω δεν δοκιμασα...

Δημοσ.
θελω να αγορασω ασυρματο keyboard k mouse γιατι θα χρησημοποιησω την tv μου 37 full hd lg lh4000 για οθονη στο pc μου κ θελω να καθομαι απο το κρεβατι μου κ να εχω wirless keybord k moyse φτανουν σε αποσταση 3 μετρων η τζαμpα ονειρευομαι ????

ευχαρηστω

δεν θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.Μια χαρά θα είσαι[Μάγκας;)]

Δημοσ.

ευχαρηστω ρε πεδες αυτα τα πραματ που κοιταω να παρω δεν ειναι τυχαια το mouse κ το keybord κανουν 200e αλα τα βρικα προσφορα στα 70e ξερω πως τα wirless δεν ειναι τοσο καλα οσο τα κανονικα αλλα επειδη εχω προβλημα με την μεση μου δεν ικανει να καθομαι στο pc κ καθομαι αρκετα κ καθε μερα ποναω ....δεν γινετε αλιως

Δημοσ.
ευχαρηστω ρε πεδες αυτα τα πραματ που κοιταω να παρω δεν ειναι τυχαια το mouse κ το keybord κανουν 200e αλα τα βρικα προσφορα στα 70e ξερω πως τα wirless δεν ειναι τοσο καλα οσο τα κανονικα αλλα επειδη εχω προβλημα με την μεση μου δεν ικανει να καθομαι στο pc κ καθομαι αρκετα κ καθε μερα ποναω ....δεν γινετε αλιως

Φιλαράκο αφού έχεις πρόβλημα τότε καλά κάνεις, όσο αφορά το mouse και το keybord που θα αγοράσεις να κοιτάξεις καλά τα χαρακτηριστικά τους γιατί 200e για mouse και keybord δεν ειναι λίγα ;)

Δημοσ.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να δωσεις αυτα τα λεφτα για να παρεις μια καλυτερη

καρεκλα ? Ρωτα τον ορθοπεδικο σου τι σε συμβουλευει και αυτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...