Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία ανοίγματος PC

dimitris212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC μου είναι σαν αδύναμο στο άνοιγμα, δηλαδή,

όταν πατάω το power να ανοίξει ακούγετε σαν να κάνει εξασθενισμένο Beep και κάποιες φορές ανοίγει κάποιες άλλες θέλει ξανα restat για να ανοίξει, και όταν ανοίγει τότε η εμφανίζεται από το welcome και μετά, πιο πριν δεν εμφανίζετε τίποτα πχ στοιχεία υπολογίστή κτλ.

1) Η οθόνη δεν φταίει

2) Ιούς δεν έχει (το έχω ελέγξει)

3) Σε Safe mode δεν μπορώ γιατί μου εμφανίζει απο το welcome και μετά

4) Δεν μπορώ να κάνω ούτε check disk ούτε έλεγχο μνήμης με το memtest γιατί δεν εμφανίζεται τίποτα πριν έρθει το welcome

5) Έχω βγάλει την μπαταρία της για 5 λεπτά αλλά δεν άλλαξε κάτι

Τι φταίει?? Η μητρική τα έπαιξε??

Δημοσ.
και όταν ανοίγει τότε η εμφανίζεται από το welcome και μετά, πιο πριν δεν εμφανίζετε τίποτα πχ στοιχεία υπολογίστή κτλ.

Ποιο welcome ακριβώς; Των παραθύρων;

Αν ναι, τι συμβαίνει από 'κει και πέρα;

Δημοσ.

Αυτά τα εξασθενιμένα beep με βάζουν σε σκέψεις για τροφοδοτικό.

Πάρε κανενός φίλου και δοκίμασε να αρχίζουμε να αποκλείουμε ένα ένα τα πιθανά προβλήματα.

Δημοσ.

αν καταλαβα καλα δεν ξεκιναει καθολου το bios και σε παει κατυθειαν στα windows. αυτο εχει να κανει με τις ριθμισεις του bios το οτι δεν σε εμφανιζει κατι μεχρι το welcome. μπες με delete η με F2 και διορθωστο αν γνωριζεις. αν δεν μπορεις να μπεις στις ρθμισεις του bios κανε update το bios σου

Δημοσ.

phanispal: Το welcome των windows εννοώ το καλώς ορίσατε δηλαδή, πριν μπει στα Windows με την γαλάζια οθόνη των XP.

user12 , d3m0n: Δεν θα το έλεγα παλιό είναι 1,5 χρόνο περίπου. Έχω άλλο ένα παλιό υπολογιστή μπορώ να δοκιμάσω εκεινού το τροφοδοτικό και την μπαταρία?? Να αποκλείσουμε τουλάχιστον αυτά?! Ρωτάω επειδή του παλιού PC είναι κάπως μικρό 350 W.

virus33: Δεν με πάει μέχρι το welcome με πάει από το welcome και ΜΕΤΑ. Προσπάθησα να μπω στο bios αλλά δεν γίνεται γιατί δεν βλέπω τίποτα πριν, η οθόνη ανοίγει από το welcome και μετά. Γίνεται να κάνω update bios μέσα από τα windows?

Δημοσ.

BIOS Update σε παραθυρικό περιβάλλον είναι σχεδόν σίγουρο ότι μπορείς να κάνεις, δε βλέπω να διορθώνεται κάτι όμως μ' αυτόν τον τρόπο..

Ποια μητρική έχεις;

Δημοσ.

Θα σου πω το απογευματάκι ποια μητρική έχω σίγουρα είναι Gigabyte αλλά δεν θυμάμαι μοντέλο. Τι λες να φταίει τροφοδοτικό?? Να βάλω το παλιό που έχω που είναι 350 W για test?

Δημοσ.

αφού ξήλωσα και τα δυο τροφοδοτικά βλέπω ότι δεν κάνει, δηλαδή το παλιό το βύσμα το πλατύ είναι μικρότερο από αυτό της μιτρικής δηλαδή περισεύουν 4 pin πως λέγεται. τι κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...