Προς το περιεχόμενο

αποριες για καινουργιο laptop

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειχα ποτε λαπτοπ και ειμαι τελειως ασχετος, η κοπελα μου θελει να παρει και εχει κολλησει με το sony vaio. η χρηση του θα ειναι ιντερνετ,ταινιες,λιγα παιχνιδια, δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο. η οθονη του να ειναι τουλαχιστον 16ιντζων+

και σας ρωτω τι παραπανω εχει απο ενα acer των 800 ευρω αυτο το σονυ αξιζει η τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?

το ξερω οτι συγκρινω ανομοιες κατηγοριες αλλα θελω το λαπτοπ να ειναι future proof, να παει τουλαχιστον μια 4ετια

ακομα: solid state δισκο γινετε να βαλεις μετα σε αυτο το λαπτοπ?

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις

υγ. διαβασα εδω μεσα για το συγκεκριμενο σονυ και ειδα καλα σχολια, το θεμα ειναι να μου προτεινετε κατι καλο,δυνατο και αναβαθμισιμο ωστε να παει αρκετο καιρο. οπως καταλαβατε υπαρχει "ελευθερο budjet"

Δημοσ.

Για αυτές τις απαιτήσεις μόνο,είναι πολλά τα χρήματα...Μπορεί να βρει και Vaio σε χαμηλότερη τιμή,όπως αυτόπου είναι πανομοιότυπο..(με λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών..)

Κοίτα,μη συγκρίνεις ειδικά acer με Sony..Πέραν του ότι ακούγονται τα χειρότερα για το service στα acer,η ποιότητα των υλικών δεν έχει καμία σχέση..Τα Sony σ'αυτόν τον τομέα-όπως και στην οθόνη- είναι κορυφή..

Αλλά και πάλι,1300 ευρώ για ίντερνετ,ταινίες κλπ είναι πολλά..καλύτερα να τα φυλάξει για επέκταση εγγύησης,κανέναν εξωτερικό σκληρό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...