Προς το περιεχόμενο

Download contents of a URL C/C++

javavall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα με την libcurl σε linux, αλλά δυσκολεύομαι να περάσω το source σε string. Υπάρχει και η curlpp, αλλά δεν μπορώ να την εγκαταστήσω σε linux. (Δεν μπορώ επιπλέον να βάλω την libcurl κ την curlpp στα windows.)

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω το source ενός URL σε string με την C/C++?

Δημοσ.

Ακόμα ψάχνω... Απ'ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.

1) Με curl + curlpp , με τις οποίες δυσκολεύομαι γιατί δεν καταλαβαίνω πως θα συνδέσω τις βιβλιοθήκες στα windows (διαβάζοντας τις οδηγίες που δίνει δε βρήκα άκρη ), εάν κάποιος έχει ασχοληθεί θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια.

2) Με wget, η οποία είναι πολύ βολική άλλα δεν κάνει αυτό ακριβώς που θέλω. Απ'ότι έχω καταλάβει ή αποθηκεύεις το source σε ένα file ή το περνάς στo stdout. Εάν υπάρχει κάτι άλλο που αγνοώ δέχομαι συμβουλές.

3) Με Win32 Api (?) , αλλά αντί για ένα file να κατεβάζω το source και να το αποθηκεύω σε string.

(Δουλεύω με gcc και g++)

(Φαντάζομαι με Winsock δεν αξίζει να μπλέξω για κάτι τόσο απλό)

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τρόπο να κάνω link τις βιβλιοθήκες της libcurl στα windows, χρησιμοποιώντας το mingw32.

Η εντολή για compile

>gcc -DCURL_STATICLIB -I ../../include -L ../../lib simple.c -o simple -lcurl -lws2_32 -lwinmm -lwldap32

Όμορφη έτσι? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...