negain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα hp pavilion dv5 1080 εδω και 4 μηνες και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι αρκετα γρηγορο μηχανημα και γενικα εχει ανταποκριθει σε οτι εκανα. Το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι καθυστερει στην εκκινηση. Γενικα δεν το εχω φορτωμενο με προγραμματα. Υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν φταει κατι? Μηπως φταει το antivirus? Αν θυμαμαι καλα αυτο ξεκινησε μετα απο κατι ενημερωσεις που εγκατεστησα..
GoldenEye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το antivirus ειναι γνήσιο; αν ναι πιο; αν δεν ειναι βαλε το avira η το avg σε free εκδοση. μια χαρα ειναι. επισης βαλε το ccleaner να κανεις ενα καθαρισμα απο τα σαβουροαρχεια και απο τα λαθη στην registry. επισης με το ccleaner δες ποια προγραμματα εκκινουν μαζι με τα windows για να δεις ποιο απο αυτα δεν θελεις και να τα σταματησεις. βεβαια μπορεις να βαλεις τα win 7 η κανενα linux να δεις την υγεια σου.
negain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 panda 2010 pro. Kανει περιπου 3,5-4 λεπτα!!! μετα δουλευει ρολοι
GoldenEye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ποσο κανει; ελεος θα το χα σπασει αν εκανε τοσο
DJ_WOODY Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα hp pavilion dv5 1080 εδω και 4 μηνες και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι αρκετα γρηγορο μηχανημα και γενικα εχει ανταποκριθει σε οτι εκανα. Το μονο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι καθυστερει στην εκκινηση. Γενικα δεν το εχω φορτωμενο με προγραμματα. Υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν φταει κατι? Μηπως φταει το antivirus? Αν θυμαμαι καλα αυτο ξεκινησε μετα απο κατι ενημερωσεις που εγκατεστησα.. βαλε το antivirus της microsoft,ειναι ελαφρυ και καλο.
disqualified Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 panda 2010 pro. Kανει περιπου 3,5-4 λεπτα!!! μετα δουλευει ρολοι ρε μπας και το εχεις γυρισει στην εξοικονομηση ενεργειας;;; Αν δεν κανω λαθος δεν ειπες και τι λειτουργικο εχεις
negain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 vista home premium Υψηλες Επιδοσεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:51 ---------- ποσο κανει; ελεος θα το χα σπασει αν εκανε τοσο δεν μου περισευουν 600 ευρο
GoldenEye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 απο αυτα που σου προτεινα εκανες τιποτα; defragment εχεις κανει ποτε;
devill0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγω που εχω το hp pavilion dv5 1250ev εχει πανω vista εχω αφαιρεσει πολλη σαβουρα και πηγαινει σφερα....οταν παω να κανω defragment δεν το κανει και δειχνει οτι ειναι μια χαρα εκτος και αν ειναι ετσι
lagoudakis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 τι ειναι αυτο??ανασυγκροτηση του σκληρου,καλο ειναι να το κανεις καθε 15 μερες,πολυ καλο και δωρεαν ειναι αυτο http://www.auslogics.com/disk-defrag κατα την γνωμη μου
paylidis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 μαγκες και εμενα το ΗΡ της υπογραφης μου (με 4gb dual channel πλεον) μετα τον πρωτο μηνα, και χωρις να το εχω φορτωσει τιποτα ιδιαιτερο, κανει περιπου 2,5-3 λεπτα να ανοιξει, ακρως σπαστικό... Συμβιβαζομαι ομως γιατι βαριεμαι να το κανω φορματ και να ψαχνομαι μετα για drivers... Αφηστε που μεχρι να ανοιξει προλαβαινω να κανω κ καφε...
GoldenEye Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πως γινεται αυτο; εδω φορτωμενα χρεπια χωρις πολυ ραμ ανοιγουν σε κανα 2λεπτο max με vista και Norton... βαλτε 7αρια drivers βρισκουν μονα τους και ειναι πιο γρηγορα απο XP.
paylidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ασε πικρα... θα ψαχτώ στο msdn μηπως μπορω να παρω μεσω του πανεπιστημιου καμια εκδοση των 7. Εχω βρει win server 2008 απο εκει δωρεαν αλλα τι να τα κανω...; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ---------- ασε πικρα... θα ψαχτώ στο msdn μηπως μπορω να παρω μεσω του πανεπιστημιου καμια εκδοση των 7. Εχω βρει win server 2008 απο εκει δωρεαν αλλα τι να τα κανω...; φιλος καλο κουραγιο κ χαλλλαρα... και εγω στην αρχη σπαζομουν αλλα πλεον αξιοποιω αυτό το χρονο σε φραπεδοχτυπημα, τουαλετα, επισκεψη στο ψυγειο κλπ... (προφανως και δεν κανω σχεδον ποτε reboot ε... )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.