Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, firepc είπε

Εσυ εβγαλες το peak που εκανε πριν 14 χρονια. Που ξερεις ποσοι το πηραν μεχρι σημερα και ειδικα οταν επεσε για μερικα ευρω

Εγώ έδειξα τα νούμερα του πρώτου παιχνιδιού, για να δείξω ότι δεν προκύπτει από κάπου το ''το έχουν πάρει όλοι''.

Ωριστε τι νούμερα σε κατόχους δινει και το Steamdb για το 1 και 2.

image.png.1e199425378f5fbfe27da3b1ce79a691.png image.png.1c85021430bfe97c4d343ac69a0b337e.png

Από εκεί και πέρα όποιος δεν έχει παίξει το πρώτο παιχνίδι, ας ρίξει μια ματιά μέσω Gamepass, γιατι γενικά στα σχόλια σε Steam μεριά λένε ότι ειναι 100% cash grab το Remaster.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τίγκα στα bugs η Master Crafted edition. Μαύρες οθόνες που σε οδηγούν στο θάνατο χωρίς να σε βαράνε, κολλάνε συγκεκριμένα controls και δεν δουλεύουν, frame-drops σε συγκεκριμένα σημεία και crashes.

Πως τα κατάφεραν δεν ξέρω, αλλά θέλει σίγουρα 2 patch-άκια για να στρώσει. Καλύτερα να παίξει το original κάποιος χωρίς να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω για απλά καλύτερα textures.

Δημοσ.

Έβαλαν DX12 path, βελτίωσαν λίγο τα textures και το κυκλοφόρησαν χωρίς να γίνει σωστό testing και έχουμε αυτά τα θέματα.

Δημοσ.

Και τεχνικά θέματα να μην είχε, είναι κάτι που έπρεπε να το δίνανε σαν 10ευρώ upgrade για όσους είχαν το Original.

Τώρα βγάλανε μια αρπαχτή, μόνο και μόνο να τσιμπήσουν τα χρήματα από Microsoft/Gamepass.

Ειμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεχάσει ότι κυκλοφόρησε αυτό το παιχνιδι σήμερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...