Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, firepc είπε Εσυ εβγαλες το peak που εκανε πριν 14 χρονια. Που ξερεις ποσοι το πηραν μεχρι σημερα και ειδικα οταν επεσε για μερικα ευρω Εγώ έδειξα τα νούμερα του πρώτου παιχνιδιού, για να δείξω ότι δεν προκύπτει από κάπου το ''το έχουν πάρει όλοι''. Ωριστε τι νούμερα σε κατόχους δινει και το Steamdb για το 1 και 2. Από εκεί και πέρα όποιος δεν έχει παίξει το πρώτο παιχνίδι, ας ρίξει μια ματιά μέσω Gamepass, γιατι γενικά στα σχόλια σε Steam μεριά λένε ότι ειναι 100% cash grab το Remaster. Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Fulgore
ultraex2003 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου οι ρυθμισεις στα γραφικα περιοριζονται μονο σε αυτες !!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Τίγκα στα bugs η Master Crafted edition. Μαύρες οθόνες που σε οδηγούν στο θάνατο χωρίς να σε βαράνε, κολλάνε συγκεκριμένα controls και δεν δουλεύουν, frame-drops σε συγκεκριμένα σημεία και crashes. Πως τα κατάφεραν δεν ξέρω, αλλά θέλει σίγουρα 2 patch-άκια για να στρώσει. Καλύτερα να παίξει το original κάποιος χωρίς να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω για απλά καλύτερα textures.
Despotas Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Τραγελαφικές καταστάσεις απλά. Αναρωτιέμαι, playtest κάνουν άραγε??? Δίνουν refunds μέχρι 10/7 όσες ώρες και να έπαιξες το έκτρωμα. https://store.steampowered.com/news/app/3169520/view/523095184762732964
firepc Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου εγω το τερμάτισα στο series s χωρίς κανένα πρόβλημα Και 60fps Το λούσανε τόσο πολύ στο pc(?) τι να πω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Έβαλαν DX12 path, βελτίωσαν λίγο τα textures και το κυκλοφόρησαν χωρίς να γίνει σωστό testing και έχουμε αυτά τα θέματα.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Και τεχνικά θέματα να μην είχε, είναι κάτι που έπρεπε να το δίνανε σαν 10ευρώ upgrade για όσους είχαν το Original. Τώρα βγάλανε μια αρπαχτή, μόνο και μόνο να τσιμπήσουν τα χρήματα από Microsoft/Gamepass. Ειμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεχάσει ότι κυκλοφόρησε αυτό το παιχνιδι σήμερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα