ndou.lf Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Εχω το εξής πρόβλημα. Εχω μια λίστα από κανονισμούς και θέλω να προσθέσω σε κάθε μια κουτάκι επιλογής και κάθε φορά που θα τσεκαρω κάτι να πηγαίνει σε άλλο φύλλο. Εκεί να τοποθετείται σε κελί. Οποτε οποτε τσεκαρω μια φραση αυτη να μετεφερεται σε ενα κελι σε αλλο φυλλο. Επισυνάπτω αρχείο για διευκόλυνση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. example.zip
virxen75 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 επισυνάπτεις αρχείο? μάλλον το ξέχασες ή δεν το έκανες σωστά κάνε το αρχείο .zip και στείλε το ξανά.
virxen75 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 δες αυτό για αρχή και πες μου αν ήταν σωστό με βάση αυτά που θέλεις ή θελεις κάτι διαφορετικό example1.zip
ndou.lf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αυτό. Σε ευχαριστώ. Μόνο που θέλω μόνο να γράφει την πρόταση sentence regulation και στο ίδιο κελί να γράφεται ότι άλλο έχω επιλέξει. Πως γίνεται αυτό αν βάλω και άλλα κουτάκια?
virxen75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 δες και αυτό ALT+F11 βλέπεις τον κώδικα σε VBA example2.zip
ndou.lf Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ. 'Ηταν ακριβώς αυτό που ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.