Προς το περιεχόμενο

kvm switch dvi

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , για αλλη μια φορα χρειαζομαι μια βοηθεια - καθοδηγηση. λοιπον εχω 2 pc κ μια οθονη . δεν ειμαι δiαθεσημος να παρω αλλη οθονη κ αποφασισα να παρω ενα kvm switch . η οθονη ομως ειναι high defenition , αρα χρειαζομαι ενα kvm με τουλαχιστον dvi συνδεσεις . βρηκα αυτο αλλα μου φαινεται παρα πολυ φτηνο . μπορειται να του ριξετε μια ματια κ να μου πειτε τι να κανω ? thanks .

http://e-finder.gr/p.CMP-SWITCH-30-CHEIROKINITOS-DIAKOPTIS-KONIG-2-THYRON-DVI-KVM.31910.html

Δημοσ.

φιλε σου κανει... και χωμα η τιμή... εγω οταν ειχα παρει ενα παρόμοιο (αλλα αυτόματο με ctrl ctrl και pc number) που δεν ειναι με dvi θυρα, για 2 pc, το ειχα παρει καπου 65 ευρω...

Δημοσ.

ξερεις τι με παραξενευει? που το αμεσως επομενο μοντελο εχει 73 ευρω κ παιε λεγοντας . το θεωρω σπαταλη να δωσω 20 κατι ευρω με τα μεταφωρικα κ να μην παιζει σωστα . thanks

Δημοσ.
η οθονη ομως ειναι high defenition , αρα χρειαζομαι ενα kvm με τουλαχιστον dvi συνδεσεις[/url]

Τι θα πει αυτό? HD 1920x1200 περνάει κανονικά και από VGA...

Δημοσ.

Σίγουρα -τουλάχιστον θεωρητικά- υποδεέστερη από την αντίστοιχη που παίρνεις με DVI αλλά πρακτικά όχι απαραίτητα ορατή σε πολλές περιπτώσεις...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

α ναι ρε μαν το ειχα πει κ σε αλλο τοπικ οτι δεν μου επαιξε σωστα . το εστειλα πισω ως ελλατοματικο (τσαμπα μεταφορικα ) ;) κ σημερα μου ηρθε . αρα μεσα στις επομενες μερες θα σε ενημερωσω . σημερα με τιποτα δεν εχω δευτερολεπτο free

δεν ειμαι σπιτι κιολλας .

.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...