ergidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για σας πεδια.. Καποιο καλο free προγραμμα για defrag??
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Defraggler και θα το βρεις εδώ http://www.piriform.com/defraggler
ergidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Eyxaristv To mydefrag kai to piriform δεν ξερω γιατι,, δεν κατεβενουν και ετσι εβαλα το smart defragg Ελπιζω νανε καλο.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:42 ---------- Παιδια οπως ειπα και παραπανω εβαλα το smartdefrag αφου τα αλλαδυο δεν κατεβενανε,, εκανα εν συνεχεια defrag και τελειωσε σε μισι λεπτο,, Τα defrag windows κανουν πανω απο δυο ωρες και χωρις να εχουν τελιωσει κιολας.. Τι να συμβενει??
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 2 μου έρχονται στο μυαλό... ή δεν μπορεί να κάνει (λίγος χόρος... το πήρε στραβά κτλ) ή είναι ήδη defrag-μαρισμένο (2 ώρες σκεφτόμουν πως να το γράψω)
antonl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δεν ξέρω τι επιλογές έχει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς (ούτε και γιατί δεν σου κατέβαιναν τ άλλα) αλλά δες μήπως έχει διάφορα defrag modes (space, names, activity etc). Πιθανόν να επέλεξες κάποιο που δεν είχε και πολλά να κάνει. [...] defrag-μαρισμένο (2 ώρες σκεφτόμουν πως να το γράψω) Defragged
ergidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδια ευχαριστω για απαντησεις.. Πχι δεν ηταν δεφραγμαρισμενο,, αλλα επρεπε να πατησεις κατι πολυ μικρα γραμματακια στην α σελιδα.. Εβαλα τελος και το τεφραγλερ..
DDoS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Απο ολα αυτα που σου προτεινουν, το καλυτερο ειναι αυτο που εχει τα windows. τωρα για καλα ειναι το O&O defrag, perfect disk
angmar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Απο ολα αυτα που σου προτεινουν, το καλυτερο ειναι αυτο που εχει τα windows. Που το βασίζεις αυτό; Γιατί προσωπικά το θεωρώ τραγικό το μανίσιο σε σχέση π.χ. με το smart defrag που δουλεύω εγώ. Από θέμα ταχύτητας και επιλογών τουλάχιστον.
elteo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Που το βασίζεις αυτό; Γιατί προσωπικά το θεωρώ τραγικό το μανίσιο σε σχέση π.χ. με το smart defrag που δουλεύω εγώ. Από θέμα ταχύτητας και επιλογών τουλάχιστον. το θέμα είναι η ουσία. Και όχι το περιτύλιγμα. Λες αυτοί που έφτιαξαν το ΟS να μην ξέρουν πώς να του κάνουν defrag ? εγώ χρησιμοποιώ βέβαια το επι πληρωμή κορυφαίο Diskeeper που είναι μια εξελιγμένη μορφή του «μανίσιου».
angmar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 το θέμα είναι η ουσία. Και όχι το περιτύλιγμα. Λες αυτοί που έφτιαξαν το ΟS να μην ξέρουν πώς να του κάνουν defrag ? Προφανώς το θέμα είναι η ουσία, γι' αυτό ανέφερα τις επιλογές ,το smart σου δίνει 3 διαφορετικές, για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει το defrag. Επίσης δεν θεωρώ οτι αυτοί που έφτιαξαν το λειτουργικό δε ξέρουν πως γίνεται το defrag, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ενσωμάτωσαν την αφρόκρεμα του defrag στο λειτουργικό. Υπάρχουν πολλά προγραμματάκια που κατά τη γνώμη μου κάνουν καλύτερη δουλειά από τα ενσωματωμένα, είτε μιλάμε για defraggers, είτε για απλά σημειωματάρια, είτε για file copy managers κλπ.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κι εγώ ψηφίζω Defraggler. Είναι πάρα πολύ καλό. Το Smart θα το δοκιμάσω τώρα. Τέλος, θεωρώ το defrag των windows υπερβολικά απλοϊκό και entry level. Τα Ο&Ο και Diskeeper είναι όντως πολύ καλά, αλλά προτιμώ τα free προγράμματα όπου είναι δυνατόν. Και ένα tip για το defrag.Το δυσκολότερο αρχείο για defragment είναι το Pagefile. Μια απλή λύση είναι να απενεργοποιήσετε το pagefile ή να το μεταφέρετε προσωρινά σε κάποιον άλλο δίσκο/partition, να κάνετε defrag (με όποιον τρόπο θέλετε) στον C: και να το ξαναμεταφέρετε στον κεντρικό δίσκο. Η επιλογή για το pagefile είναι (στα ΧΡ): -Δεξί κλικ στο "Ο Υπολογιστής μου"->Ιδιότητες -Καρτέλα "Για προχωρημένους"->Επιδόσεις->Καρτέλα "Για προχωρημένους"->Εικονική μνήμη. -Επιλέγουμε τον C: και τσεκάρουμε "Χωρίς αρχείο σελιδοποίησης" και μετά πατάμε "Ορισμός". -Αν έχουμε και 2ο δίσκο/partition (π.χ. D: ) το επιλέγουμε, τσεκάρουμε "Διαχείριση μεγέθους από το σύστημα" και πατάμε "Ορισμός". -Κάνουμε επανεκκίνηση για να εφαρμοστούν οι αλλαγές. Μόλις τελειώσουμε με το defragment στον C:, πάμε πάλε στο παραπάνω και κάνουμε το αντίστοιχο για να ορίσουμε το αρχείο σελιδοποίησης στον C:, να το αφαιρέσουμε από τον D: και να κάνουμε (αν θέλουμε) defrag στον D:.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.