NBestgirl Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα Ετοιμάζομαι να αγοράσω το G-Data Internet Security 2008 3 Users και θέλω να ρωτήσω αυτό το 3 users που λέει εννοεί οτι λειτουργεί σε 3 διαφορετικά pc (με διαφορετική σύνδεση); Συγκεκριμένα θέλω το πρόγραμμα για μένα και σκέφτομαι να το δώσω και στην αδερφή μου και στο αγόρι μου που επαναλλαμβάνω δεν μοιραζόμαστε την ίδια σύνδεση. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Για αυτο ειναι οι 3 αδειες.Αν εισασταν σε μια συνδεση μαλλον εφτανε μονο μια αδεια.
dragontas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Για αυτο ειναι οι 3 αδειες.Αν εισασταν σε μια συνδεση μαλλον εφτανε μονο μια αδεια. H άδεια είναι για το pc όχι για την σύνδεση αρα πάλι τρείς άδειες θα χρειαζόταν
StavrosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το eset antivirus / smart security δίνεται με 3 άδειες. Αντίστοιχα πακέτα έχουν και άλλες εταιρείες. Ψάξε στο site τους.
Flying_Dutchman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γενικα οι εταιρειες που φτιαχνουν τα antivirus ειναι καπως ελαστικες στον τομεα αυτον.. πχ το nod32 της eset το εχω εγκαταστησει (με τους ιδιους κωδικους εννοειται) σε 4-5 υπολογιστες και λειτουργουν ολοι μια χαρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 H άδεια είναι για το pc όχι για την σύνδεση αρα πάλι τρείς άδειες θα χρειαζόταν Τυπικα ναι αλλα οχι ουσιαστικα. Γενικα οι εταιρειες που φτιαχνουν τα antivirus ειναι καπως ελαστικες στον τομεα αυτον.. πχ το nod32 της eset το εχω εγκαταστησει (με τους ιδιους κωδικους εννοειται) σε 4-5 υπολογιστες και λειτουργουν ολοι μια χαρα. Το ιδιο κι εγω στο σπιτι σε 4 PC.
NBestgirl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ok Ευχαριστώ Α ! Αν η μια λήξη μετα απο ενα χρόνο και χρησιμοποιήσω την αλλη άδεια θα λειτουργησει κανονικά η μπα; Επίσης τι διαφορά έχει αν χρησιμοποιήσω το 2008 και όχι το 2009 ή 10; Αλλάζει κάτι στις αναβαθμίσεις ή μόνο στο client;
basilis5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εγω προτεινω bitdefender που εκτος απο κορυφαιο ειναι και πολυ φθηνο (το πακετο με αδεια χρησης για 3 η/υ) νομιζω μετα το περας του ετους απλα χανεις το δικαιωμα για ενημερωσεις.. παντως εγω αυτο ειχα αλλα το γυρισα σε avast free καθως δεν βρηκα λογω για να πληρωνω καθε χρονο..δεν μου χριεαστηκε και πουθενα...ισα ισα εκοβε μοναχα κατι cracks...
exter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ok Ευχαριστώ Α ! Αν η μια λήξη μετα απο ενα χρόνο και χρησιμοποιήσω την αλλη άδεια θα λειτουργησει κανονικά η μπα; Επίσης τι διαφορά έχει αν χρησιμοποιήσω το 2008 και όχι το 2009 ή 10; Αλλάζει κάτι στις αναβαθμίσεις ή μόνο στο client; Είναι λάθος η διατύπωση σου. Δεν υπάρχουν 3 άδειες, υπάρχει μία άδεια (ένας κωδικός) για 3 pc και ισχύει για ένα χρόνο από την ενεργοποίηση της. Να χρησιμοποιησείς την έκδοση 2010.
Avatar_GR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγω προτεινω bitdefender που εκτος απο κορυφαιο ειναι και πολυ φθηνο (το πακετο με αδεια χρησης για 3 η/υ)νομιζω μετα το περας του ετους απλα χανεις το δικαιωμα για ενημερωσεις.. παντως εγω αυτο ειχα αλλα το γυρισα σε avast free καθως δεν βρηκα λογω για να πληρωνω καθε χρονο..δεν μου χριεαστηκε και πουθενα...ισα ισα εκοβε μοναχα κατι cracks... Εγώ προτείνο Kaspersky internet suiτe 2010, παραγκελία απο το αγγλικό amazon για 3 άδειες με 20-25 ευρώ περίπου. Μόνο που είναι ΟΕΜ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Είναι λάθος η διατύπωση σου. Δεν υπάρχουν 3 άδειες, υπάρχει μία άδεια (ένας κωδικός) για 3 pc και ισχύει για ένα χρόνο από την ενεργοποίηση της.Να χρησιμοποιησείς την έκδοση 2010. Στον NOD32 που πηρε φιλος απο Πλαισιο εχει 3 διαφορετικους κωδικους.Εγω που τον αγορασα μεσω intenet με δυο αδεις εχει ενα κωδικο...:mad::mad:
exter Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Στον NOD32 που πηρε φιλος απο Πλαισιο εχει 3 διαφορετικους κωδικους.Εγω που τον αγορασα μεσω intenet με δυο αδεις εχει ενα κωδικο...:mad::mad: Ενδιαφέρον, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Αν είναι έτσι υπάρχει χρονική δέσμευση για τη χρησιμοποίηση των αδειών;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ενδιαφέρον, δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Αν είναι έτσι υπάρχει χρονική δέσμευση για τη χρησιμοποίηση των αδειών; Αυτο δεν το ξερω...
NBestgirl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Θέλω να πάρω το G- Data γιατι το είχα και εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Το θέμα είναι οτι στην Ελλάδα βρίσκω το 2008 απο εκει που αγοράζω συνήθως... ^^. Το 2010 είναι ακόμη στα γερμανικά και το 2009 δύσκολο να το βρείς Ελλάδα οπότε σκέφτομαι να αγοράσω το 2008 το θέμα είναι τι διαφορά έχει το 2010 απο το 2008 φαντάζομαι περισσότερες δυνατότητες στον client αλλα έχει καμία συνέπεια στις ενημέρωσης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.