Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σβήσιμο Java

freezakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδέρφια έκανα μια μ.... και έσβησα το φάκελο Java από τα Program files μου το οποίο πρέπει να είχε μέσα όλα τα update της Java και τώρα δε μπορώ να δουλέψω κάποια προγράμματα όπως το JDownloader. Έχω επιχειρήσει να κατεβάσω πάλι την Java από το επίσημο site αλλά με κόβει στην εγκατάσταση για άγνωστο λόγο. Λέει κάτι παράξενα για το windows installer. Τα φώτα σας please...

Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις την offline έκδοση.

Αν έχεις πρόβλημα με τον WIndows Installer κατέβασε την έκδοση 3.1 από microsoft.

Κατέβα χαμηλά στην σελίδα και έχει το κουμπί για λήψη.

Στο τέλος της σελίδας έχει λινκ για την έκδοση 3.0 και 4.5

Δημοσ.

Αδερφέ έβαλα το 4.5 στο windows installer αλλά δυστυχώς το Java ούτε με το offline δε κάνει την εγκατάσταση. Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων έχει και τα 3 version της Java. Μήπως φταίει αυτό; Το ότι δηλαδή έχω σβήσει το φάκελο χωρίς να γίνει uninstall; Και τι μπορώ να κάνω τώρα;

Δημοσ.

Για δοκίμασε με το Revo Uninstaller (δωρεάν) να διαγράψεις ή να απεγκαταστήσεις τις java καταχωρίσεις.

Ίσως να σου επιτρέψει να κάνεις επανεγκατάσταση.

Μπορείς να μας πεις τι μήνυμα σου βγάζει στην εγκατάσταση; Ή τουλάχιστον ένα screenshot.

Δοκίμασε setup και σε ασφαλή λειτουργία (με F8 κατά την εκκίνηση του Pc και επιλογή Ασφαλή λειτουργίας).

Δημοσ.

Αδερφέ το έκανα με την ασφαλή λειτουργία αλλά τίποτα. Μου βγάζει πάντα το μήνυμα στην εικόνα που έχω επισυνάψει. Δεν το έκανα uninstall με το πρόγραμμα που μου είπες γιατί φοβήθηκα μήπως χάσω κάποια πράγματα. Αν έχεις καμιά ιδέα παραπάνω πες αλλιώς θα το προσπαθήσω να κάνω απεγκατάσταση.

post-18556-12906303363_thumb.jpg

Δημοσ.

Επίσης μου βγάζει αυτό όταν πάω να εγκαταστήσω το JDownloader. Αυτό που έσβησα είναι ο φάκελος Java από τα Program files. Απ' ότι κατάλαβα έσβησα το runtime enviroment. Το θέμα είναι ότι όταν έσβησα τον φάκελο μου έβγαλε 2 μηνύματα τα οποία έλεγαν ότι αν το σβήσετε δεν θα μπορούν να τρέξουν κάποια προγράμματα που χρησιμοποιούν αποκλειστικά το Java. Άρα κατά πάσα πιθανότητα έσβησε και κάποια αρχεία της Java τα οποία είναι στα document settings.

post-18556-129063033632_thumb.jpg

Δημοσ.

-Σταμάτα ότι antivirus έχεις και δοκίμασε ξανά το setup της java. Όχι μόνο με exit αλλά να σταματήσεις την προστασία μέσα από το πρόγραμμα.

-Δοκίμασε και μια επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία, ίσως βοηθήσει.

-Αν δεν γίνει πάλι τίποτα, δοκίμασε με το Revo, γιατί εδώ που έφτασες δύσκολα θα κάνεις χειρότερα τα πράγματα απ' ότι είναι ήδη.

Αν όλα αποτύχουν, σε βλέπω για format.

Δημοσ.

Ίσως να δουλέψει. Με την προϋπόθεση ότι θα βρεις τις ίδιες εκδόσεις και υποεκδόσεις java που είχες.

Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό, δλδ να σου στείλω τα δικά μου, αλλά αν δεν ξέρεις ποιες εκδόσεις είχες δεν νομίζω να δουλέψει το θέμα.

Δεν χάνεις όμως τίποτα να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ. Αφήνω την απεγκατάσταση να περιμένει μέχρι να δω αν γίνεται αυτό το κόλπο με το φάκελο. Αλλιώς την κάνω και ο Θεός βοηθός. Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...