Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μπα είναι ιπτάμενη η στρατιωτική βάση εκεί...
pagman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 υποψιάζομαι ότι κάποιος υπάλληλος της εταιρείας θα την έχει κάνει τη δουλειά, χωρίς να το ξέρει η εταιρεία. Συμβαίνει συχνά με τους δημιουργούς των animations.
stefa_1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Τωρα μπορει και η google να βρεθει στα δικαστηρια και να χασει και να κλεισει το google για παντα.Κλαψ,κλαψ....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ναι και το 2012 θα καταστραφεί το σύμπαν...
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ναι και το 2012 θα καταστραφεί το σύμπαν... +1 ή μάλλον στο κλίμα +Googol ( 10^100 το +1 να το ακολουθούν 100 μηδενικά)
poscaman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 εμενα παντως ειχε παει η μαμα μου περσι εκει και μου ειπε οτι περασε τελεια. μαλιστα μου εφερε και καρτποσταλ, αλλα και παραδοσιακα σοκολατακια
Stardusted Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Εγω εχω παει 3μερο εκει. Υπαρχει και ειναι φοβερη, αν περασετε να φατε οπωσδηποτε στην ταβερνα του Jack.
lef50 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μα ειναι φως-φαναρι η πολη μεταφερθηκε μαζι με τους κατοικους της απο εξωγηινους σε καποιο αλλο αστρικο συστημα και προσπαθουν να το καλυψουν.
stefa_1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Στην πολη ανιχνευτηκε το επικινδυνο στοιχειο ραδονιο και ειπαν να μετακομισουν ολη την πολη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 στο topic ανιχνεύτηκε μπουρδόνιο, ας μετακομίσουμε και εμείς...
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Την έψαχνα στο google maps, αλλά δεν βρήκα καταχώρηση. Το...διέγραψαν?
FarCry Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 T-shirts can be bought online bearing slogans such as: "I visited Argleton and all I got was this T-shirt" and "New York, London, Paris, Argleton".http://www.smh.com.au/technology/technology-news/argleton-the-phantom-town-that-google-created-20091104-hwfh.html :lol::lol::lol::lol: I visited Argleton and all I got was this T-shirt αυτο ειναι αντιγραφη απο το Pirate bay
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τέτοια "λάθη" (αν και όχι τέτοιας κλίμακας) υπάρχουν και σε άλλους χάρτες για τον λόγο που αναφέρει το άρθρο, ακόμα και σε γνωστούς ελληνικούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα