sam sam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 με τα απο καμποσες προσπαθειες αναγκαστηκα να ξαναπερασω τα windows xp sp3 . περασα ξανα ολους τους οδηγου κτλπ ομως με την καρτα τηλεορασης εχω ενα προβλημα. δεν μου βρισκει το ραδιοφωνο, ενω οταν παει να παιξει τηλ βρισκει μονο ψηφιακα καναλια... Η αναλογική τηλεόραση δεν παιζει. στο ραδιοφωνο μου βγαζει το μηνυμα "no radio tuner device".... καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει; (παλια επαιζει μια χαρα) ( η καρτα ειναι η "p7131 hybrid" ) (επρεπε να το εβαζα στο "Kάρτες Γραφικών και 'Hχο" ; )
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Άλλαξε PCI - και δεν είναι κάρτα γραφικών, αλλά τηλεόρασης
sam sam Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Άλλαξε PCI - και δεν είναι κάρτα γραφικών, αλλά τηλεόρασης υπαρχει θεμα χωρου μονο εκει χοραει ( το διορθωσα το λαθος... ) αν ειχε προβλημα θα επαιζε μονο ψηφιακα; λογικα δεν θα επρεπε να μην παιζει τιποτα; υπαρχει περιπτωση να εχει γινει τιποτα στις ρυθμισεις του bios; καμια ιδεα;
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει θέμα BIOS - και ούτε σου πρότεινα "λύση", αλλά μάλλον μια πιθανή επιλογή να δοκιμάσεις κάτι, που σε παρόμοιες περιπτώσεις (PCI κάρτες, και δη tv), έχει ενίοτε αποτελέσματα, ΟΤΑΝ δεν έχει πρόβλημα το hardware. Συμπερασματικά, δεν ΞΕΡΩ τί φταίει, και δάχτυλα απλά μυρίζοντας, σου λέω να δοκιμάσεις την αλλαγή PCI (αν δεν έχεις κενή, άλλαξε της θέση με άλλη, διότι δοθέντος ότι πριν λειτουργούσε, παίζει να υπάρχει κάποιο conflict -πλεον- στο λειτουργικό, και ο πιο γρήγορος τρόπος για να το διαπιστώσεις, απ' το να αρχίσεις τις απεγκαταστάσεις και τους καθαρισμούς μητρώου κτλ, είναι πιθανώς να τη δοκιμάσεις σε άλλη PCI. Θα χρειαστεί να ξαναεγκαταστήσεις τον driver της, εννοείται. Αν δουλέψει, ξαναγύρνα την στην παλιά, ή αν δεν υπάρχει πρόβλημα ασ' την στην νέα θέση και βάλε στην παλιά την όποια άλλη κάρτα έχεις) Ελπίζω να μην εννοείς πάντως πως η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ PCI, είναι η μόνη (από τις όσες έχεις), στην οποία χωράει η κάρτα, πιθανώς ίσως γιατί αλλιώς "βρίσκει" σε άλλο "γειτονικό" hardware, λόγω μεγέθους... * δεν ξέρω, αλλά ΥΠΟΘΕΤΩ πως η κάρτα έχει 2 διαφορετικούς tuner, και είτε ο αναλογικός έχει "φυσικό" πρόβλημα πλεόν, ή κάπου κάτι μπερδεύει τα μπούτια του σε περιβάλλον του συγκεκριμένου λειτουργικού (έτσι όπως είναι στημένο, δλδ). Αυτό επειδή ρωτάς "γιατί να πιάνει τα ψηφιακά;". ** αν μπορείς να βάλεις άλλα Windows ή την κάρτα σε άλλο μηχάνημα, νομίζω θα λύσει την αμφιβολία εάν "ξαφνικά" χάλασε ο αναλογικός tuner.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.