jimmysnn_17 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά εχω γράψει αυτό το κώδικα αλα θελω να είναι οι τιμές που βγάζει η random να είναι από -15 εώς 30. καμία ιδέα?? import java.util.Scanner; public class E02A02 { public static void main (String[ ] args) { //Define array to store tempratures float [ ][ ] tempr = new float[5][365]; //Generate random tempratures for (int i=0; i < tempr.length; i++) { for (int j=0; j < tempr.length; j++) { tempr[j] = -15 + (float) (Math.random() * 30); } } //Calculate Average for each region for (int i=0; i<tempr.length; i++) { float average = 0.0f; for (int j=0; j < tempr.length; j++) { average += tempr[j]; average /= (float) tempr.length; } System.out.println("Region's "+(i+1)+" average temp is: "+ average); } }
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Software. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
virxen75 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 > public class E{ public static void main (String[ ] args){ //Define array to store tempratures float [ ][ ] tempr = new float[5][365]; //Generate random tempratures for (int i=0; i < tempr.length; i++){ for (int j=0; j < tempr[i].length; j++){ tempr[i][j]=-15 + (float) (Math.random() * 45); System.out.println("random="+tempr[i][j]); } } //Calculate Average for each region for (int i=0; i<tempr.length; i++){ float average = 0.0f; for (int j=0; j < tempr[i].length; j++){ average += tempr[i][j]; } average /= (float) tempr[i].length; System.out.println("Region's "+(i+1)+" average temp is: "+ average); } } }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.