walkerr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Θελησα να αναβαθμισω τους drivers της μητρικης χωρις επιτυχια, οποτε ξαναεβαλα αυτους που ειχε το cd. Παρολ' αυτα τωρα οταν εκκινω μου βγαζει ενα μυνημα οτι πρεπει να περασω drivers για coprocessor... Mηπως ξερετε τι ειναι αυτο και απο που προεκυψε? Με το cd δεν υπαρχει αποτελεσμα.
Finn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ψάξε στη σελίδα της μητρικής για νεότερους chipset drivers.Προχθές μου φέρανε ένα laptop και παρατήρησα ακριβως το ίδιο στο device manager.Περνώντας τους drivers για chipset ήταν οκ.
walkerr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τους εβαλα τους νεωτερους αλλα χειροτερεψε η κατασταση, επισης ακαρπη ηταν η προσπαθεια με τo RadarSync. Υπαρχει ιδιαιτεροτητα οτι ειναι vga onboard, ετσι ειναι και η δικη σου? Aναρωτιεμαι σε τι συνισταται αυτος ο Coprocessor, δεν μου εχει ξαναεμφανιστει τετοιο μυνημα στο παρελθον.
Jastonas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Το έχω πάθει και εγώ αυτό με phenom II x4 και asus mobo. Διάβασα στο νετ ότι είναι θέμα της κάρτας γραφικών και μητρικής και όχι του επεξεργαστή. Θα το κοιτάξω και αν βρω άκρη θα σου πω. Ψάξε και στο google μια...
walkerr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 H καρτα γραφικων ειναι οnBoard και η μητρικη μια AsRock.
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δεν έχει σημασία αν είναι Onboard. Εγώ έκανα install τους nforce drivers της μητρικής και τώρα δεν λείπει τίποτα... Δες τι τσιπάκι χρησιμοποιεί η AsRock σου και βρες τον αντίστοιχο nForce Driver. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/M3A785GM-LE-128M-AM3-DDR3-VGA-M3A785GM-LE-128M.htm Αυτή ας πούμε έχει το AMD 785G. Πας γούγλη και ψάχνεις drivers...
walkerr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Eιπαμε, τους εβαλα τους drivers. Και αυτους απ το cd και αυτους απ το site, αλλα βγαινει αυτο το μυνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.