snk7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μηπως... λεω μηπως εχω κανεναν συναγωνηστη εκει εξω που να παιζει με DLMS και OBIS ???
parsifal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλό θα ήταν να κάνεις και την ερώτηση ταυτόχρονα. Δεν έχει νόημα να ανοίγεις ένα thread, ρωτώντας π.χ. «να σου κάνω μια ερώτηση»; Ποιος είσαι, η Κατερίνα Στανίση... ;
snk7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Με ολο το σεβασμο στα γαλονια σου, θα μπορουσες να πεις κατι χωρις ειρωνια, αλλα ας σου απαντησω και εγω στο υφος σου και μετα να σου απαντησω κανονικα Λες να μου απανταγανε 100 ατομα <<δεν η Κατερινα Στανιση αλλα η Μαντω Μαυρογεννους?>> Το εκανα για να παρει τετοιο title η σελιδα ωστε αμα ψαξει κανενας αυτο το keyword να "μας" βρει πιο ευκολα? και επειδη μου χαλασες το Ratio... DLMS COSEM OBIS
parsifal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 «Ειρωνία» το witty humor μου και η obscure αναφορά στη λαϊκο-ποπ κουλτούρα! Νοιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος! Από την απάντησή σου, αυτό που αποκομίζω είναι ότι ο μοναδικός λόγος που άνοιξες το thread είναι «παιχνίδι» με το page ranking ή κάποια παρόμοια τεχνολογία άλλων search engines για να...τί; Προωθήσεις κάποιον άλλο ιστότοπο, ώστε να «σας» βρίσκουν πιο εύκολα; Ισχύει ή κάνω λάθος; Ποιοι είστε «εσείς»;
snk7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 «Ειρωνία» το witty humor μου και η obscure αναφορά στη λαϊκο-ποπ κουλτούρα! Νοιώθω βαθύτατα προσβεβλημένος! :X δεν εχω να πω τιποτα... εμεις ειμαστε οι σκιες που ψαχνει ακομα η Νικολουλη :p οχι βρε συ, κανω Optimise την σελιδα του Insomnia ωστε αμα ψαξει κανενας Ελληναρας απο ελλαδα να βρει αυτο που ψαχνω και εγω να ριξει κανα σφυριγμα. BTW, με φιλτραρισμα στα ελληνικα και τις στις λεξεις DLSM OBIS ή DLMS COSEM το thread βγαινει πρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.