ManosR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Οχι δεν εχω pets shop. Ok τωρα έχεις αρχήσει να παραλογίζεσαι. Παμε πάλι. Να στο πώ αλλιώς. Εχω golden retriever απο Βαλκανια. Και το πήρα οταν δεν ήξερα προφανως. Είναι υγιέστατος και μεσα στα πρότυπα της ράτσας. Μένω στο Ρέθυμνο. Εχω δεί πανω απο 30 σκυλιά απο Βαλκάνια. Και όλα υγιέστατα και μεσα στα προτυπα. Φαίνοντε τουλάχιστον. Δεν είμαι και κανας κριτής. Ε δηλαδή είναι να μην αμφισβητήσω τη θεωρία σου?
Chris_85 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ψαξε πρωτα τι γινεται, ενημερωσου και μετα ελα κ πες μου οτι παραλογιζομαι. Παραπληροφορεις και στο ξαναλεω.
ManosR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ελα να σου πω. Δε θα κατηγορήσεις εμένα τωρα. Σου λεω τα δεδομένα οπως έχουν. Καθαρά δεδομένα. Τι δεν καταλαβαίνεις? Σου ξανάπα είμαι κατά. Αλλά δε μαρέσει να προσπαθούν κάποιοι να μπούν στο μυαλό των άλλων. Επιλογή του άλλου είναι. Και κατά των puupy mill πρέπει να είσαι για την κατασταση που επικρατεί εκεί. Για τα αίσχη που γίνονται εκεί. Ολα τα άλλα τα θεωρώ εγώ παραπληροφόρηση.
platongr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σχετικά με τις τιμές που αναγράφονται... Ο εισαγωγέας που θα πουλήσει σε Ελληνικό petshop θα πουλήσει στην τιμή των 300-400 ευρώ για να πουλήσει μετά το petshop 700. Αυτός που θα τα φέρει μόνος του απ'έξω από puppy mill, θα πληρώσει 30 ευρώ το κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι έχουν δικά τους μέσα μεταφοράς για να γλιτώσουν και τα μεταφορικά. Για το τι αντιβιώσεις τρώνε τα κουτάβια αυτά από το φορτηγό μέχρι την βιτρίνα, δεν υπάρχει λόγος να πούμε.
demosdem Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Γιατί τόση κουβέντα για τα σκυλάκια. Ετσι έχουν γίνει προιόν και τα πουλάνε για να κονομήσουν. 1000 ευρώ για κουτάβι !!!!! πολλά λεφτά !!!! μετά αυτός που τα πουλάει δεν θα σκεφθεί την κομπίνα ? και χέστηκε για την υγεία του για τον πελάτη για όλα. Εχω ένα γκριφονάκι 7 μηνών που μας έχει κάνει την ζωή και το σπίτι κόλαση. Το πήρα από μια φίλη που γέννησε η δικιά της. Είναι ένας γλύκας και του τα συγχωρούμε όλα. Δεν έχει χαρτιά δεν είναι καθαρόαιμο. Το μόνο που έχει είναι η άποψη του γιατρού οτι είναι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.