Προς το περιεχόμενο

Από ποια εταιρία να πάρω το Laptop;

iant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.HP compaq 8710 w - LOGIN στην Θεσσαλονίκη απλα άψογο service, ευγενικοι και γρηγοροι.

2.Toshiba και dell από οτι βλεπω να γρέφεται

3.acer - πλαισιο χαλια και χωρις ενδιαφερον για τον πελατη.

για τα 1 και 3 μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, για το 2 απο οτι διαβαζω στα forum.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάνο γνωρίζεις άτομο που του χάλασε μετά από κανα χρόνο και του το αντικατέστησαν άμεσα στο eshop; Από περιέργεια ρωτάω.
εδω και 4 μηνες περιπου ισχυει αυτο απο το eshop,δεν εχει περασει χρονος......

Σε περίπτωση αντικατάστασης στο αλλάζουν με το ίδιο (αν υπάρχει) ή με νεότερο μοντέλο (σε περίπτωση που έχει καταργηθεί), το οποιό θα έχει τα ίδια ή καλύτερα τεχνικα χαρακτηριστικά.
αυτο ειναι καλο....thanks για την ενημερωση;)
Δημοσ.
εδω και 4 μηνες περιπου ισχυει αυτο απο το eshop,δεν εχει περασει χρονος......

[...]

Γνωρίζεις άτομο που του χάλασε μετά από 1 μήνα και του το αντικατέστησαν άμεσα στο eshop;

Δημοσ.

δεν παιζει αμεση αντικατασταση οπως την διαφημιζουν. αν ειναι παραεισαγωγη δικια τους περιμενεις να το ελεγξουν καποτε και να παρεις το ιδιο αν υπαρχει. αν ειναι απο ελληνικη αντιπροσωπια παει στο service της εταιριας καποιες μερες και μετα ειτε επισκευαζεται ειτε αντικαθισταται αν ειναι να προκυψει μεγαλη αναμονη. σε καμμια περιπτωση δεν γινεται αμεσος ελεγχος και αντικατασταση...

την πατησα δυο φορες μια για μενα και μια που το προτεινα σε φιλο και το μετανιωσα που δεν ψωνησα απο το μαγαζακι που αγοραζα 7 χρονια τωρα ειδη πληροφορικης. εχει αναφερθει και εδω περιπτωση καθως και σε αλλα forum. μακρια απο το eshop. καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω στο γειτονα που θα σε σεβαστει και θα σε βοηθησει παρα στα καρτελ της αδιαφοριας και της κλεψιας.

η καλυτερη αγορα ειναι toshiba ή dell απευθειας απο ideal ή dell. dell για την αριστη υποστηριξη και toshiba για την ποιοτητα κατασκευης και την εγγυηση "οτι και αν συμβει" http://www.ideal.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=651&Itemid=543

Δημοσ.

@GoldenEye:

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Η απάντηση ήταν γνωστή αλλά καλό είναι που το επιβεβαιώνει και κάποιος παθών.

Δημοσ.

Κι εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω πάρα πολύ μιας και δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από laptop (είμαι πιο πολύ του desktop) πάντως εδώ και ένα χρόνο έχω ένα Τoshiba Qosmio x305-q701 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος..Δεν έχει κάνει το παραμικρό, απο ήχο σκίζει και γενικά τα πάντα είναι όπως ήταν την πρώτη μέρα αγοράς. :-)

Από εξυπηρέτηση πελατών δε μπορώ να βοηθήσω μιας και δε μου έχει χρειαστεί.

Δημοσ.
@GoldenEye:

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Η απάντηση ήταν γνωστή αλλά καλό είναι που το επιβεβαιώνει και κάποιος παθών.

και σαν να μην εφθανε το τι τραβηξα απο την ασυνεννοησια με το eshop ειπα να γραψω και γω τον πονο μου σε ενα φορουμ και επεσα σε φωλια υπαλληλων του... http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=322254 οπου πανω που ξεκαθαριζε η συζητηση το κλειδωσαν το θεματακι...

σχετικα με τα toshiba οσες φορες εχω ακουσει εμπειριες απο service ηταν ολες θετικες. dell το ιδιο (ερχεται τεχνικος στο χωρο σου και το επισκευαζει).

το συμπερασμα ειναι οτι στα λαπτοπ δεν πρεπει να αγοραζεις για τα χαρακτηριστικα πρεπει να προτιμας την ποιοτητα και την εξασφαλιση για μετα.

πχ τα acer ειναι μια χαρα μηχανακια αλλα για κανενα λογo δεν παιζει αντικατασταση ειναι μισο σκαλι κατω απο ποιοτητα κατασκευης και υλικα και τελος σαν παροχη service ειναι περιεργα τα πραγματα.

το ιδιο και ta hp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...