Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 όταν προσβάλει πολλούς έρχονται πολλοί, τι να κάνουμε αυτονόητο... δεν είναι μόνο θέμα 15χρονων, είναι και θέμα προσβολής/βρισιάς... το να απειλήσουν ζωή είναι απαράδεκτο, αλλά για τα αυγά δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τραγικό...
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το ότι απείλησαν τη ζωή της είναι γεγονός; Ή ισχυρισμός της μέσα σε όλες τις υπόλοιπες μπούρδες που γράφει στο άρθρο; Το μαχαίρι το πήγε στην αστυνομία για έλεγχο; Το μόνο γεγονός μέχρι στιγμής αποδεδειγμένο είναι τα αυγά και το "να πας να μείνεις στο Κολωνάκι" Τα υπόλοιπα είναι και αυτά δικαίωμά της να τα ισχυρίζεται.Το αν στέκουν όμως είναι άλλο θέμα.Αν δεν στέκουν σίγουρα είναι άλλη μια πρόκληση εκ μέρους της.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ok άμα κάποιος πχ σου βρίσει τη μάνα, τον πατέρα ,την οικογένεια κτλπ κτλπ επανειλλημένα και δημόσια Θα του έκανα μήνυση αδερφέ, o paredwse κλέφτης να γίνει; Quotαρέ μου που ακριβώς λέω για πάλη με την έννοια που την χρησιμοποιείς και που συνδέω το περιστατικό σε όσα έχω πει με το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν αντιεξουσιαστές και φασίστες fixed. Όπως επίσης που μίλησα για ελευθερία της έκφρασης και που ακριβώς έχω πει σε όλο το thread ότι δεν είναι δικαίωμά της να λέει και να γράφει ότι θέλει. δε χρειάστηκε να ψάξω και πολύ, το συνεχίζεις στο ίδιο post. Το αν αυτό που θέλει να λέει είναι προκλητικό πάλι δικαίωμά της.Το αν συνεχίζει να μένει μαζί με τα άτομα για τα οποία εκφράζεται έτσι και πάλι δικαίωμά της.Αλλά από κάποιο σημείο και μετά η στάση της ξεπερνά το προκλητικό και αγγίζει το θράσος. Το αν είναι δικαίωμα της όλα αυτά ποσώς με ενδιαφέρει.Για εμένα το θράσος ποτέ δεν είναι δικαίωμα.Και είμαι κατά όσων προκαλούν για να προκαλέσουν.Δεν θα τους λυπηθώ από τη στιγμή που ξέρουν και τι κάνουν και τα επακόλουθα.Το αν το θράσος είναι νόμιμο πάλι δεν με απασχολεί. Εσύ το λες θράσος και προκλητικό, άλλος το λέει ελευθερία λόγου. (Το έκανα quote για να φανεί η αντίφαση σε αυτά που γράφεις, μαζί με αυτό που ακολουθεί) Ακολουθεί ο νόμος της ζούγκλας: Και δικό μου δικαίωμα είναι να πάω σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και να αρχίσω να προσβάλω τους υπόλοιπους φιλάθλους με γλώσσα που δεν μπορούν να με μηνύσουν για εξύβριση. Θα φταίνε αυτοί αν δεν με ανεχθούν και με λιντσάρουν ή το δικαίωμα μου να κάνω κάτι ξεπέρασε τον όρο δικαίωμα και άγγιξε τον όρο θράσος και θα είμαι άξιος της μοίρας μου; Φυσικά και θα φταίνε αυτοί. Αν πεις ότι δε φταίνε νομιμοποιείς την πράξη βίας, η οποία δικαιολογείται κατά τη γνώμη σου όταν ξεπερνάει κάποια αυθαίρετα όρια. Τα όρια του καθενός. Τα δικά μου μπορεί να είναι ένα ειρωνικό χαμόγελο, τα δικά σου μπορεί να είναι κάτι περισσότερο.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Το συνεχίζω με το fixed το δικό σου; Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα.Λογικά το συμπέρασμα όσων διαβάζεις το βγάζεις αφού πρώτα κάνεις fix με αυτό που ήθελες να καταλάβεις. Και προφανώς δεν ξέρεις ποιοί είναι οι φασίστες. Σαφώς και αυτοί θα φταίνε για τη βία όταν το δεις νομικά.Το αν την προκάλεσα εγώ και αν φταίω πολύ περισσότερο εγώ είναι το θέμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Θα του έκανα μήνυση αδερφέ, o paredwse κλέφτης να γίνει; γιατί μήνυση? ελευθερία λόγου δεν έχουμε? όπως προσβλήθηκες εσύ έτσι προσβλήθηκαν και εκείνοι... κάτι που μπορεί να προσβάλει εσένα τρομερά μπορεί να μην είναι κατακριτέο βάση νόμου ώστε να υπάρξει τιμωρία... πιστεύεις ότι θα μπορούσαν τα συγκεκριμένα άτομα να κάνουν μήνυση και να την κερδίσουν?
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ελα, μη με βασανίζεις... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2995314&postcount=172 το "πήγαινε γυρεύοντας" πήγαινε σε σένα. Τα υπόλοιπα;
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ρε physics έχεις καταλάβει ότι δεν αναφέρομαι μόνο στο άρθρο της αλλά σε όλη της την στάση; Πουθενά δεν είπα θράσος αυτό που έγραψε.Την όλη στάση της χαρακτήρισα έτσι.Μέσα στη στάση συμπεριλαμβάνεται και το άρθρο,και το ότι εξακολουθεί να μένει μαζί τους,και και και.. Το άρθρο της το θεωρώ μπούρδα και προκλητικό χωρίς να είμαι ούτε αντιεξουσιαστής αλλά ούτε και να έχει θίξει εμένα.Τους ανθρώπους που έθιξε συμμερίζομαι και τους καταλογίζω 100 δίκια να μην θέλουν αυτή η γυναίκα να μένει μαζί τους.Η βία είπα ήταν το λάθος τους μόνο.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Συμπαθέστατε και φίλτατε αεκτζή Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτά που δικαιολογείς εσύ. Να γράφει ό,τι θέλει. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν ας γράψει κι αυτός. Ας της απαντήσει. Με νοείς; Το να προσπαθείς να την κάνεις να σταματήσει να γράφει και να λέει αυτό που θέλει είναι φασισμός. Αυτό. τίποτα παραπάνω.
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Στο παραπάνω είμαι απόλυτα σύμφωνος όμως. Τη στάση της κρίνω όπως κρίνω και δικαιολογώ τους υπόλοιπους.Όχι αυτά που έγραψε.Αυτά που έγραψε έχω πεί πολλές φορές ότι με γεια της με χαρά της που τα έγραψε.Τα θεωρώ μπούρδες αλλά το τι τα θεωρώ εγώ δεν έχει να κάνει με το περιστατικό.Και ας γράψει και όσα παρόμοια θέλει. Αν της τελειώσουν οι αντιεξουσιαστές να γράψει και ένα παρόμοιου ύφους δοκίμιο για την σημαία και το στρατό να προκαλέσει και την αντίπερα όχθη.Δεν με νοιάζει. Αλλά αν πάει να νοικιάσει σπίτι πάνω από τα γραφεία της χρυσής αυγής ε δεν πρόκειται να την λυπηθώ κιόλας για ότι της συμβεί.Κατακριτέο μεν.Αλλά καθόλου για λύπηση.
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χωρίς το "προκαλεί και πήγαινε γυρεύοντας" όμως. Ενώθηκαν οι γραμμές
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Αν της τελειώσουν οι αντιεξουσιαστές να γράψει και ένα παρόμοιου ύφους δοκίμιο για την σημαία και το στρατό να προκαλέσει και την αντίπερα όχθη.Δεν με νοιάζει. Tην αντίπερα όχθη την έχει προκαλέσει άπειρες φορές στο παρελθόν. Αν κάτσεις και τα διαβάσεις, ίσως αποκτήσεις λίγο πιο διαλλακτική στάση για τις πεποιθήσεις της. Εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος με τα τελευταία κείμενα. Προσπαθώ με όλη μου την καλή θέληση να ανακαλύψω πώς της βγήκαν, και δε μπορώ.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Physics_Rulez, λίγο χαλαρά ρε συ με το "νόμος της ζούγκλας", δε νομίζεις; Προσωπικά μια χαρά καταλαβαίνω ότι "το θέμα" είναι η προάσπιση της ελευθερίας του λόγου, αλλά γαμώτο όταν στη ζούγκλα είσαι το τρωκτικό, και ο άλλος είναι η λεοπάρδαλη, ποιός κάνει κουμάντο; Ποιός ακούγεται όταν βρυχάται; Ποιός στην τελική έχει μια ζούγκλα στα μέτρα του; Αυτά τα λέω, γιατί έλεος ρε συ, οι "επαναστατημένοι" θα φέρουνε τη ζούγκλα του να πάθεις κάτι εσύ, χωρίς αφάλιση, σημαίνει ότι θα ψοφήσεις σαν το σκυλί στ' αμπέλι; Μη μου πεις "θα κάνω τον τρόπο μου λοιπόν για να μη χρειαστεί να ψοφήσω και δε θα περιμένω τους άλλους να με λυπηθούν". Αυτοί που ψηφίζεις και στα τρώνε και σου λένε "έχουμε χρεός στα 6 ΤΟΣΑ %", και ανακαλύπτεις ότι τα "ΤΟΣΑ" είναι ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, δε πρόκειται ποτέ να ψοφήσουν όμως. Αυτοί στην τελική ευθύνονται και για τον κάθε κάφρο που πυροβολάει το κάθε βλαμμένο που αντί ΟΝΤΩΣ να είναι σπίτι του να διαβάζει, πάει να δολοφονηθεί τους Δεκέμβρηδες. Διότι παίρνουν και κάτι γαμημένα ΜΥΡΙΑ το μήνα, για να ΕΙΝΑΙ και μάγκες, όχι μόνο επειδή τους έκανες εσύ (και 'γω). Ε αυτοί θα πάνε να μαζέψουν και τους κάθε αντιφρονούντες, ψηφίζοντας χαριτωμένους νόμους κατά το δοκούν (νόμους που ενίοτε έχουν να κάνουν ΚΑΙ με ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ), αυτοί είναι που φτιάξανε τη ζούγκλα, αυτοί είναι που τη διατηρούν στα μέτρα τους. Άμα τώρα εσύ λες πως τη ζούγκλα την φτιάχνουν οι αυγουλάδες, οκ βρε φίλε - αλλά είτε κάπου σ' έχουν πιάσει κορόιδο, είτε ελπίζεις μια μέρα να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη (ή λεοπάρδαλη στη θέση της λεοπάρδαλης, αν θες). Περίληψη : όλα τα παραπάνω, ΜΟΝΟ περί "ζούγκλας" που είπες. *...και απευθύνομαι ΜΟΝΟ σε 'σενα. Οι υπόλοιποι παρακαλούνται ν' αγνοήσουν, μη τους πετάξω καν' αυγό. (επίσης τσεκάροντας τί προηγήθηκε από τότε που έφυγα για να παλαίψω με το σουπερμάρκετ, βλέπω ότι οφείλω να ασχοληθώ τουλάχιστον με ποστ του Lucifer, όπως κι αυτός έκατσε κι ασχολήθηκε με δικό μου. Θα γίνει αργότερα) *φλασιά : ποιός κάφρος έκανε άραγε ρηπορτ, που ανέφερε ο Snoob.......? Tί δηλαδή το τόσο στραβό κι ανάρμοστο έχει ειπωθεί μέχρι τώρα; Αναρωτιέμαι..... (...)
nikos21aek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Tην αντίπερα όχθη την έχει προκαλέσει άπειρες φορές στο παρελθόν.Αν κάτσεις και τα διαβάσεις, ίσως αποκτήσεις λίγο πιο διαλλακτική στάση για τις πεποιθήσεις της. Εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος με τα τελευταία κείμενα. Προσπαθώ με όλη μου την καλή θέληση να ανακαλύψω πώς της βγήκαν, και δε μπορώ. Δυστυχώς δεν έχει τύχει να διαβάσω άλλα κείμενά της,και ούτε με απασχολούν οι πεποιθήσεις της. Αν πάντως ισχύει αυτό που λες επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου για άτομο φαντασμένο που προκαλεί για να προκαλέσει.
Lucifer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 (επίσης τσεκάροντας τί προηγήθηκε από τότε που έφυγα για να παλαίψω με το σουπερμάρκετ, βλέπω ότι οφείλω να ασχοληθώ τουλάχιστον με ποστ του Lucifer, όπως κι αυτός έκατσε κι ασχολήθηκε με δικό μου. Θα γίνει αργότερα) Μην έχεις... άγχος, δεν έχω κεφάλι για... σοβαρή κουβέντα. Κι αύριο μέρα είναι ... ... =ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 *φλασιά : ποιός κάφρος έκανε άραγε ρηπορτ, που ανέφερε ο Snoob.......? Tί δηλαδή το τόσο στραβό κι ανάρμοστο έχει ειπωθεί μέχρι τώρα; Αναρωτιέμαι.....(...) μην κοιτάς εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.