trilos021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καλησπέρα guys!Θα ήθελα να μάθω (μιας και τελείως αρχάριος)με ποιά εντολή παίρνω δεδομένα που θα μου δώσει ο χρήστης στη c++.Για την ακρίβεια θέλω να τυπώνεται ένα μήνυμα που θα γράψω εγώ ("εισαγωγή έτους"),ο χρήστης να βάζει όποιο έτος θέλει και μετά αυτός ο αριθμός να αποθηκεύεται σε μια μεταβλητή year.
georginos1989 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δώσε printf("Eisagwgi etous \n"); scanf("%d ", year);
virxen75 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 δώσε printf("Eisagwgi etous \n"); scanf("%d ", year); 1o scanf("%d ", year);--->scanf("%d ", &year); αν το year είναι τύπου integer 2o η ερώτηση είναι για c++ οπότε > #include <iostream> using namespace std; int main () { int year=0; cout<<"dose etos:"; cin>>year; cout<<"to etos pou edoses einai:"<<year<<endl; system("pause"); return 0; }
trilos021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 xίλια ευχαριστώ...και πώς βάζω σχόλια στο κώδικα?
trilos021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 παίδες και κάτι τελευταίο!το "και"πως είναι στη c++?δηλαδή αν θέλω να πώ : if (a>0 & a<100) πως θα το πώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.