Locke_John Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 καλημερα παιδια. Εχω ενα σετ ασυρματα πληκτρολόγιο/ ποντικι της logitech. Τωρα τελευταια, σε ακυρες στιγμες, το πληκτρολόγιο αρχίζει και εμφανιζει συνεχόμενς Ο κεφαλαία αναμεσα σε ότι πληκτρολογω εγώ. Το προβλημα δεν λυνεται με επανεκκινηση υπολογιστή, παρα μονο με αφαιρεση των μπαταριων του πληκτρολογίου, αλλα μετα αππό λίγο ξαναεμφανιζεται. Υπάρχει τρόπος διορθωσης του προβληματος? ελπίζω να εγινα κατανοητός. Η ειρωνεια ειναι οτι μόλις πριν λιγες ημέρες πεταξα την αποδειξη αγοράς (που δεν ηταν ονομαστική από το πλάισιο) και μου ειπαν οτι δε μπορουν να κανουν κατι.
stm00192 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μαλλον έχει κολλήσει το πληκτρο του Ο. Προσπαθησε να το βγάλεις με προσοχή και να το καθαρίσεις από κάτω, μπας κια φτιάξει. Και άλλη φορά ΔΕΝ πετάμε τις αποδείξεις!
Locke_John Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ζήτα επανέκδοση απόδειξης. Μου ειπαν οτι ειναι δυσκολο να γινει κατι.Απο το πλαισιο Πάτρας το ειχα αγορασει, και θυμαμαι μονο τον μηνα , Φεβρουαριος 2008 οτι το αγόρασα. Πηρα τηλεφ. και λένε και καλα οτι πρεπει να ελεγξουν ολα τα καταστήματα πλαίσιο και τα πληκτρολόγια που πωλ΄γθηκαν εκεινη την περίοδο. Τέλος πάντων, το εβγαλα το πληκτρο καπως το καθαρισα και φαινεται να διορθωθηκε.
Locke_John Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 τελικα το προβλημα ηταν πολυ πιο σοβαρο φαινεται.ακομα και με αλλαγη πληκτρολογιου συνεχιζει το θεμα, .. μαλλον κατι στο laptop φταιει,ή στην καλυτερη κανας ιος. δε μπορω να φανταστω τι φταιει.(εχω ανοιξει αλλο σχετικο θεμα, ισως καποιος διαχειριστης να μετεφερε το υπαρχον στο νεο ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.