Προς το περιεχόμενο

Θελω φθηνη λυση για να μην καει το pc απο συχνες διακοπες ρευματος

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετακομιζω και εκει που παω

εχει διακοπες ρευματος.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :Ρ

και επειδη δεν θελω να παρω UPS

( δεν εχω λεφτα αυτον τον καιρο )

σκεφτομαι να παρω αυτο:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Surge-Protectors/APC-Socket-Of-Safety-5-P5B-GR.htm

και ας χανω τα δεδομενα μου οταν πεφτει το ρευμα..

αρκει να ΜΗΝ υπαρχει περιπτωση να καει το μηχανημα!

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις i7 συστημα και δεν εχεις ενα 50ρικο για να το προστατευσεις?

Σορρυ, αλλα αυτο μου θυμιζει καποιους που χρεωνονται ταπανταολα για να παρουν την "Cayenne" τους, και μετα δεν εχουν να πληρωνουν τις βενζινες...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ups αυτό, είναι σταθεροποιητής τάσης...

τα πολύμπριζα προστατεύουν μόνο από υπέρταση, αν πάθει κάτι το pc μετά τα ξαναλέμε για το "δεν έχω λεφτά" :P

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-600Va-Line-Interactive-MC2-600.htm

Με αυτο που ειναι 360 watt θα προστατευτω και θα εχω και 1 λεπτο χρονο να κλεισω το pc?

Δεν εχω λεφτα γιατι:

75€ αεροπορικο εισητηριο..

360€ για να μου φερουν οι γονεις τα πραγματα μου

2*νοικι ( 1 για προκαταβολη και 1 το τρεχον )

+ οτι χρειαστω για το νεο σπιτι :)

( γεμισμα ψυγειου κλπ κλπ ps τρωω και πολυ! )

ThReSh δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου εστειλες.. UPS δεν ειναι απ οτι καταλαβα, οποτε γιατι εχει 50€ ?? :Ρ

Δημοσ.

Η λύση του φίλου Thresh προτείνεται από εμένα ανεπιφύλακτα. Εδώ και 4 χρόνια, από τότε που έβαλα ADSL και δεν έσβηνα τα μασίνια μου έχω πάνω τους σταθεροποιητή της APC.

Αγόρασα και δεύτερο για να βάλω στην τηλεόραση TFT πριν δύο χρόνια. Εκπληκτική λύση, αλλά ΔΕΝ προστατεύει την γραμμή του τηλεφώνου.

Επειδή τα κατεβαστήρια μου ήταν πάντα φορητά, δεν με ενδιέφερε η λύση του UPS μια και η μπαταρία τους έπαιζε αυτό το ρόλο, ενώ από την άλλη έχω ακούσει ιστορίες φρίκης με φτηνά - φτηνιάρικα UPS.

Για ακόμα καλύτερη προστασία συνδυάστε το ΚΑΙ με πολύμπριζο ασφαλείας (λύνει και το πρόβλημα της προστασίας της τηλεφωνικής γραμμής).

Απίστευτη αξία για την προστασία που προσφέρει.

Δημοσ.

το πολύμπριζο ασφαλείας που διαλεξες ειναι πολύ καλή επιλογή, παρτο και βλέπεις για κάτι καλύτερο όταν είσαι ποιο άνετος οικονομικα.

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-600Va-Line-Interactive-MC2-600.htm

Με αυτο που ειναι 360 watt θα προστατευτω και θα εχω και 1 λεπτο χρονο να κλεισω το pc?

Δεν εχω λεφτα γιατι:

75€ αεροπορικο εισητηριο..

360€ για να μου φερουν οι γονεις τα πραγματα μου

2*νοικι ( 1 για προκαταβολη και 1 το τρεχον )

+ οτι χρειαστω για το νεο σπιτι :)

( γεμισμα ψυγειου κλπ κλπ ps τρωω και πολυ! )

ThReSh δεν ξερω τι ειναι αυτο που μου εστειλες.. UPS δεν ειναι απ οτι καταλαβα, οποτε γιατι εχει 50€ ?? :Ρ

το έχω και εγώ αυτό αλλά για την τηλεόραση στο σαλόνι για να μην πάθει τίποτα....μια μέρα σε διακοπή ρεύματος το έβαλα στον υπολογιστή για να το δοκιμάσω και έβαλα να παίξω και παιχνίδι (χαχαχα) ε με κράτησε γύρω στα 15λεπτά...μετά έκλεισε.....οποτε γιαυτό που θες θα σε καλύψει....

ή αλλιώς κάνεις αυτό που λέει ο teopasxal

• Super Moderators
Δημοσ.
[/b]

σταθεροποιητής τάσης είναι ενώ τα πολύμπριζα είναι υπέρτασης μόνο

m8, μην γράφεις με bold & χρώμα...έλεος

Δημοσ.

lol

οκ soz dude..

βασικα πειρα το πολυμπριζω,

αν εχω πτωση τασης παιζει ( κατα 90% ) να καει κατι?

ή μονο στην υπερταση παιζει αυτο?

Δημοσ.
Νομίζω κι εγώ οτι το ups είναι η καλύτερη λύση... υπάρχουν και φτηνά με 30 euro . Πάρε ένα και όσο αντέξει ! :)

Θα διαφωνίσω κάθετα σε αυτό, και θα συμμεριστώ την άποψη του Pooky(1), μακριά από φθηνιάρικα ups, κι εγώ έχω πετύχει μπόλικες ιστορίες που όχι απλά δεν άντεξαν, αλλά πήραν μαζί τους και άμαχο hardware.

Χαρ, κάτι δε μου κολλάει με τον σταθεροποιητή που προτείνεις, σαν λίγο παρα εισαγωγής φαίνονται οι πρίζες του...

:P

Δημοσ.

και εγω μονο για υπερταση εχω, να ανυσηχω και για κατι αλλο?

για υποταση? (σαν αρρωστια ακουγεται αυτο!) :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...