Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω κι εγώ οτι το ups είναι η καλύτερη λύση... υπάρχουν και φτηνά με 30 euro . Πάρε ένα και όσο αντέξει ! με τπτ όμως, ακόμα και αν μου το έδιναν τσάμπα
Benton Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω κι εγώ οτι το ups είναι η καλύτερη λύση... υπάρχουν και φτηνά με 30 euro . Πάρε ένα και όσο αντέξει ! Tο ups δεν ειναι υποθεση παιξε γελασε,το εμαθα με τον ασχημο τροπο.Θελει ψαξιμο η υποθεση παιδες για να μην κλαιτε τα τροφοδοτικα σας...και οχι μονο!
d3m0n Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Για UPS άμα είναι να τα σκάσεις να τα σκάσεις μια φορά και καλή να πάρεις ένα βαρβάτο.
Praetorianos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Όταν πήγα να πάρω τον υπολογιστή μου ένας πωλητής εκεί μου είπε ότι τα σύγχρονα τροφοδοτικά έχουν ειδικούς διακόπτες που όταν υπερφορτωθούν ή πέσει πολύ απότομα το ρεύμα καίγονται μόνοι τους ούτως ώστε να προστατεύσουν το σύστημα και να μην πάθει κάτι. Με δεδομένο ότι α) Δεν με δούλευε ψιλό γαζί β) Τα τροφοδοτικά κάνουν 60 ευρώ Γιατί κάποιος να πάρει ups αν του λείπουν λεφτά?
Jason13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 εγω δεν εχω τοσο καλο υπολογιστη(δυο χρονων)''συνεχεια'' κοβεται το ρευμα και το μονο που κανω κλαιω ή γιατι επαιξα ενα παιχνιδι χωρις SAVE ή γιατι εγραφα στο word χωρις SAVE και δεν εχει παθει τιποτα(μονο οι ανεμιστηρες δεν κλεινουν οταν εχω ηδη κανει απενεργοποιηση και αναγκαζομαι να το κλεινω μετα απο το γενικο πολυμπριζω)...συμπερασμα κανε save !!!Δεν θα σου καει ποτε ο υπολογιστης..1 στο 1.000.000 θα σου καει
simplemind79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον μετακομιζω και εκει που παωεχει διακοπες ρευματος.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :Ρ και επειδη δεν θελω να παρω UPS ( δεν εχω λεφτα αυτον τον καιρο ) σκεφτομαι να παρω αυτο: http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/Surge-Protectors/APC-Socket-Of-Safety-5-P5B-GR.htm και ας χανω τα δεδομενα μου οταν πεφτει το ρευμα.. αρκει να ΜΗΝ υπαρχει περιπτωση να καει το μηχανημα! για συχνές διακοπες ρεύματος καλύτερα ups!αλλιως καλό σταθεροποιηστή τάσης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.