xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα παίδες,θέλω να εμφανίσω τα περιεχόμενα ενός πίνακα σε γλώσσα php.Εχω κάνει το εξής: Τι φταίει,τι κάνω λάθος και δεν τα εμφανίζει? php.txt
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε το ακόλουθο : >echo("<P>".$row['Onoma'] . " " . $row['Eponymo'] . " " . $row['Thlefono']."</P>"); ή >echo("<P>".$Onoma . " " . $Eponymo . " " . $Thlefono."</P>");
xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε το ακόλουθο : >echo("<P>".$row['Onoma'] . " " . $row['Eponymo'] . " " . $row['Thlefono']."</P>"); ή >echo("<P>".$Onoma . " " . $Eponymo . " " . $Thlefono."</P>"); Δεν μου εμφανίζει τίποτα φίλε μου.
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Για να κάνεις connect στην βάση : ><?php $server = "localhost"; $username = "username"; $password = "password"; $database = "database"; $connection = mysql_connect($server, $username, $password); if (!$connection) { die (mysql_error()); } $select_db = mysql_select_db($database, $connection); if (!$select_db) { die (mysql_error()); } $query = "SET NAMES 'utf8'"; $result = mysql_query($query); if (!$result) { die (mysql_error()); } ?> Για να πάρεις και να εμφανίσεις τα δεδομένα : >$query = "SELECT Onoma, Eponymo, Thlefono FROM Kataxorhseis"; $result = mysql_query($query); while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) { $onoma = $row['Onoma']; $epwnymo = $row['Eponymo']; $tilefwno = $row['Thlefono']; echo ' <p>'. $onoma .' '. $epwnymo .' '. $tilefwno . '</p> '; } Και πες μου άμα παίζει. Και αν όχι, άμα βγάζει κάποιο σφάλμα.
xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Για να κάνεις connect στην βάση : ><?php $server = "localhost"; $username = "username"; $password = "password"; $database = "database"; $connection = mysql_connect($server, $username, $password); if (!$connection) { die (mysql_error()); } $select_db = mysql_select_db($database, $connection); if (!$select_db) { die (mysql_error()); } $query = "SET NAMES 'utf8'"; $result = mysql_query($query); if (!$result) { die (mysql_error()); } ?> Για να πάρεις και να εμφανίσεις τα δεδομένα : >$query = "SELECT Onoma, Eponymo, Thlefono FROM Kataxorhseis"; $result = mysql_query($query); while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) { $onoma = $row['Onoma']; $epwnymo = $row['Eponymo']; $tilefwno = $row['Thlefono']; echo ' <p>'. $onoma .' '. $epwnymo .' '. $tilefwno . '</p> '; } Και πες μου άμα παίζει. Και αν όχι, άμα βγάζει κάποιο σφάλμα. Τίποτα φίλε μου δεν εμφανίζει τίποτα,η σελίδα είναι κενή,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί?
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχει data η βάση δεδομένων? Είναι σωστά τα ονόματα που έχεις δώσει? Άμα κάνεις view source στην σελίδα έχει καθόλου κώδικα? Κάνε ένα echo πριν καλέσεις το query για να σιγουρευτείς ότι δουλεύει σωστά η σελίδα (ότι εμφανίζει κάτι δλδ... κάνε και ένα echo μετά το τέλος του while). Άμα εξακολουθεί να μην σου εμφανίζει τίποτα, τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης, πού κάνεις τις δοκιμές? Έχεις κάποιον remote server? Έχεις στήσει XAMP/WAMP/οτιδήποτε locally?
xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχει data η βάση δεδομένων? Είναι σωστά τα ονόματα που έχεις δώσει? Άμα κάνεις view source στην σελίδα έχει καθόλου κώδικα? Κάνε ένα echo πριν καλέσεις το query για να σιγουρευτείς ότι δουλεύει σωστά η σελίδα (ότι εμφανίζει κάτι δλδ... κάνε και ένα echo μετά το τέλος του while). Άμα εξακολουθεί να μην σου εμφανίζει τίποτα, τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Επίσης, πού κάνεις τις δοκιμές? Έχεις κάποιον remote server? Έχεις στήσει XAMP/WAMP/οτιδήποτε locally? Κάνουμε ένα σεμινάριο στη σχολή μου και έχουμε στήσει XAMPP,η βάση έχει data και τώρα που έτρεξα πάλι το αρχειάκι που σου έκανα attach παραπάνω μου έβγαλε: Λάθος στην εκτέλεση του ερωτήματος (query) : Unknown column 'Onoma' in 'field list'
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σιγουρέψου λοιπόν για τα ονόματα των table της βάσης. Μήπως είναι με μικρά και όχι με κεφαλαία τα πρώτα γράμματα? Το αρχειάκι σας το έχουν δώσει αυτούσιο ή το έφτιαξες μόνος σου? Προσπαθείς να συνδεθείς στον server που έχετε στήσει ή έχεις στήσει και κάποιον δικό σου?
xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σιγουρέψου λοιπόν για τα ονόματα των table της βάσης. Μήπως είναι με μικρά και όχι με κεφαλαία τα πρώτα γράμματα? Το αρχειάκι σας το έχουν δώσει αυτούσιο ή το έφτιαξες μόνος σου? Προσπαθείς να συνδεθείς στον server που έχετε στήσει ή έχεις στήσει και κάποιον δικό σου? Το έφτιαξα μόνος μου,σωστά είναι τα γράμματα,θα τα ξανακοιτάξω βέβαια.Προσπαθώ να συνδεθώ στο server της σχολής.
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στον server της σχολής τότε? Σας έχουν δώσει IP/username/password να μπορείτε να μπαίνετε?
xakerdo7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μήπως δεν έχεις πρόσβαση στον server της σχολής τότε? Σας έχουν δώσει IP/username/password να μπορείτε να μπαίνετε? Ναι τα πάντα όλα,γι αυτο σου λέω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου εμφανίζει τα δεδομένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.