skarpelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Kαλησπερα παιδια.Αγορασα τον παραπανω εξωτερικο δισκο αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να τον κανω να πεξει.Το pc δεν τον βλεπει με τιποτα...Τρεχω το προγραμματακι του και δεν τον βρισκει.Το εχω δωκιμασει σε windows 7 και xp,πανω σε router και μονο του και δεν εχω καταφερει κατι.IP ομως εχει παρει κανονικα απο το router και οταν την εβαλα στον firefox με εβγαλε σε μια σελιδα που ζηταγε username και pass για να μπω.Μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν τι παλευω αλλο?
skarpelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τελικα καταφερα να μπω στο menu του απο IP αλλα συνεχιζει να μην βρισκει καποιον σκληρο συνδεδεμενο το προγραμματακι του...Παιζει να εχει προβλημα ο δισκος? Edit:Εγινει και update στο firmware και δοκιμη σε αλλο router και δεν μπορω να το βρω ακομα.
ck77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μονο με το WD discovery θα παίξει. Από εκεί θα τον δει. Έχει και αναλυτικό manual στο cd.Αφού έχει ΙΡ θα παίξει κανονικά.
skarpelos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Το θεμα ειναι οτι με το WD Discovery δεν τον βλεπει...
ck77 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πολλές φορές δεν το βλέπει ούτε εμένα κι ας παίzει κανονικά στο my computer. Διάβασε το manual και δεν θυμάμαι μήπως παιζει ρόλο το firewall.
skarpelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Επεξε τελικα αλλα το προγραμματακι του ειναι ακομα σκαλωμενο και δεν τον βλεπει με τιποτα.Δεν εχω δει πανω απο 15MB/sec ομως και με ανησυχει λιγο...Εσυ μεχρι ποσο πας?Και κατι τελευταιο.Δεν μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στους φακελους και επισης παω να κανω τους φακελους του κρυφους γιατι τους διαγραφω και τους εμφανιζει συνεχως και λεει οτι δεν εχω δικαιωματα.Τι μπορω να κανω?
skarpelos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μετα απο αρκετο καιρο απροβληματιστης λειτουργιας σημερα ξαφνικα κανενα pc στο δικτυο δεν βλεπει το δισκο.Του ειχα δωσει static IP,δωκιμασα να κανω ping και δεν υπαρχει προβλημα...Τι μπορω να κανω ρε παιδια?Αρχιζω και αγχονομαι γιατι εχω μεσα ολα τα αρχεια μου...Το κουμπι απο πισω κανει reset στις ρυθμισεις μονο ή σβηνει και οτι εχει μεσα ο δισκος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.