Προς το περιεχόμενο

Western Digital My Book World Edition 1TB

skarpelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Αγορασα τον παραπανω εξωτερικο δισκο αλλα δεν εχω καταφερει ακομα να τον κανω να πεξει.Το pc δεν τον βλεπει με τιποτα...Τρεχω το προγραμματακι του και δεν τον βρισκει.Το εχω δωκιμασει σε windows 7 και xp,πανω σε router και μονο του και δεν εχω καταφερει κατι.IP ομως εχει παρει κανονικα απο το router και οταν την εβαλα στον firefox με εβγαλε σε μια σελιδα που ζηταγε username και pass για να μπω.Μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν τι παλευω αλλο?:P

Δημοσ.

Τελικα καταφερα να μπω στο menu του απο IP αλλα συνεχιζει να μην βρισκει καποιον σκληρο συνδεδεμενο το προγραμματακι του...Παιζει να εχει προβλημα ο δισκος?

Edit:Εγινει και update στο firmware και δοκιμη σε αλλο router και δεν μπορω να το βρω ακομα.

Δημοσ.

Μονο με το WD discovery θα παίξει. Από εκεί θα τον δει. Έχει και αναλυτικό manual στο cd.Αφού έχει ΙΡ θα παίξει κανονικά.

Δημοσ.

Πολλές φορές δεν το βλέπει ούτε εμένα κι ας παίzει κανονικά στο my computer. Διάβασε το manual και δεν θυμάμαι μήπως παιζει ρόλο το firewall.

Δημοσ.

Επεξε τελικα αλλα το προγραμματακι του ειναι ακομα σκαλωμενο και δεν τον βλεπει με τιποτα.Δεν εχω δει πανω απο 15MB/sec ομως και με ανησυχει λιγο...Εσυ μεχρι ποσο πας?Και κατι τελευταιο.Δεν μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στους φακελους και επισης παω να κανω τους φακελους του κρυφους γιατι τους διαγραφω και τους εμφανιζει συνεχως και λεει οτι δεν εχω δικαιωματα.Τι μπορω να κανω?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετα απο αρκετο καιρο απροβληματιστης λειτουργιας σημερα ξαφνικα κανενα pc στο δικτυο δεν βλεπει το δισκο.Του ειχα δωσει static IP,δωκιμασα να κανω ping και δεν υπαρχει προβλημα...Τι μπορω να κανω ρε παιδια?Αρχιζω και αγχονομαι γιατι εχω μεσα ολα τα αρχεια μου...Το κουμπι απο πισω κανει reset στις ρυθμισεις μονο ή σβηνει και οτι εχει μεσα ο δισκος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...