larrougos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 για δοκίμασε να βάλεις αυτόADOQuery1->Active=true; μετά από αυτό που σου είχα στείλει ίσως δουλέψει. Κοιτα το κανονικο είναι με ADOQuery1->ExecSQL(); ADOQuery1->Active=true; αλλά πάλι κάτι παίζει ρε συ.δεν ξέρω.Δουλευει κανονικά αλλα δεν βάζει τις τιμές.
kavala7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Αυτό που θέλω να κάνω είναι: να παίρνω από τον χρήστη τα κριτήριά του, μέσα από πεδία Edit... και να εμφανίζω τα αντίστοιχα αποτελέσματα...οπότε θα πρέπει να φτιάξω ένα Query...να συντάξω δηλαδή την Select...σωστά..???? οπότε: 1) Query1->Active=false; // Απενεργοποιεί το Query... 2) Query1->SQL->Clear(); // καθαρίζω ότι έχει μέσα η SQL τώρα θέλω να φτιάξω μια Select με τα κριτήριa του χρήστη όπως σου είπα... και επειδή δεν μου το πέρνει σε μια γραμμή το έσπασα...έτσι.. 3) Query1->SQL->Text="SELECT *"; // δίνω στον SQL την φράση Select*... οπότε έχω μέχρι τώρα μόνο το "Select * "... 4) Query1->SQL->Add("FROM Script07.db"); // με την Add εδώ..προσθέτω στην Select * το ( FROM Script07.db )... συμπληρώθηκε η SQL και έγινε ( Select * from Script07.db ) 5) Query1->SQL->Add("WHERE Hmera='"+Script07ViewF->Edit1->Text+"' " ); //προσθέτω και τα επόμενα... οπότε τώρα έχει συμπληρωθεί όλη η SQL και έγινε : Select * from Script07.db "WHERE Hmera='"+Script07ViewF->Edit1->Text+"' " και αφού είναι έτοιμη η SQL ....την ενεργοποιώ 6) Query1->Active=true; // ενεργοποιώ το Query.. αυτά πιο αναλυτικά...πιστεύω να βοήθησα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Με το δικό μου πρόβλημα...έγινε τίποτε??? lol http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=333736
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.