Προς το περιεχόμενο

Samsung omnia 2

xolloth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ το χω πάρει απο την Δευτέρα..Καλά το κινητό δεν υπάρχει...και καμία σχέση με το προηγούμενο wm που χα(lg ks20).

Φοβερό κινητό(από τις πρώτες εντυπώσεις).

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το δουλεύω σε full ρυθμούς από τρίτη πρωί(με mp3 listening, wifi) και η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 69%(δεν έχω κάνει πολλές κλήσεις βέβαια)

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ομνια 2 ή ομνια προ?

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=omnia+2+

Δεν ξερω μου εχει κολλήσει το πληκτρολόγιο γενικα και για sms αλλα μέχρι και emulators....

Και εγω πάντως την samsung θα τιμήσω ειναι gg η εταιρία σε οτι εχω παρει..Εχει και αυτο το μενού τhς που τα σπαει στα wm...

• Moderators
Δημοσ.
Ομνια 2 ή ομνια προ?

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=omnia+2+

Δεν ξερω μου εχει κολλήσει το πληκτρολόγιο γενικα και για sms αλλα μέχρι και emulators....

Και εγω πάντως την samsung θα τιμήσω ειναι gg η εταιρία σε οτι εχω παρει..Εχει και αυτο το μενού τhς που τα σπαει στα wm...

Το hd εχει symbian λειτουργικο ομως. Και κανενα απο τα δυο δεν εχει το πληκτρογιο (μεγαλο μειον για μενα που βεβαια ειναι υποκειμενικοτατο)...

Το μενου της ειναι οντως πολυ καλο, απο την αλλη κυκλοφορουν αρκετα shells και ΡΟΜ που αυτο θα πρεπει να ειναι το τελευταιο που θα σε απασχολησει imo καθως ολα ειναι πολυ παραμετροποιησιμα.

Αναμεσα στα δυο θα πηγαινα οπωσδηποτε στο ΙΙ λογω λειτουργικου.

Ασχετο, gg τι σημαινει?

Δημοσ.

Ασχετο, gg τι σημαινει?

Τζιτζί είναι η έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάτι έγινε με τέλειο τρόπο (1). Επίσης, τη χρησιμοποιούμε όταν κάτι έγινε με χάλια τρόπο (ειρωνικά, βέβαια) (2). Επιπλέον, τη χρησιμοποιούμε όταν το όνομα κάποιου ξεκινά από δύο G (g-g) ή τα αρχικά του είναι G.G. [1] (3). Επιπρόσθετα, τη χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε μια μαθηματική εξίσωση και ψάχνουμε να βρούμε το αντίθετο του πι-πι (το παπί) (4).

από εδώ :

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AF

• Moderators
Δημοσ.
Τζιτζί είναι η έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάτι έγινε με τέλειο τρόπο (1). Επίσης, τη χρησιμοποιούμε όταν κάτι έγινε με χάλια τρόπο (ειρωνικά, βέβαια) (2). Επιπλέον, τη χρησιμοποιούμε όταν το όνομα κάποιου ξεκινά από δύο G (g-g) ή τα αρχικά του είναι G.G. [1] (3). Επιπρόσθετα, τη χρησιμοποιούμε όταν κάνουμε μια μαθηματική εξίσωση και ψάχνουμε να βρούμε το αντίθετο του πι-πι (το παπί) (4).

από εδώ :

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AF

λολ οκ οκ με καλυψες ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.
Απο 6.1 δεν γινεται να παει κάποιος σε 6,5???

Γινεται. Αλλαζοντας την ρομ, κυκλοφορουν πολλες με τα 6.5

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι στoυς φίλους του insomnia για αυτό συγχωρέστε τα όποια λάθη κάνω στην επικοινωνία μου.

Αγόρασα και εγώ το Omnia II πριν λίγες ημέρες.Είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου βεληνεκούς κινητά.Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα.Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εαν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει με τις γνώσεις του.

α) Δεν έχω το σύμβολο της ισχύς της μπαταρίας στην κυρίως οθόνη,παρά μόνο μέσα από τις γενικές ρυθμίσεις μπορώ να τσεκάρω την ισχύ που μου απομένει,κάτι που δεν είναι καθόλου πρακτικό.Επίσης όταν φορτίζω την μπαταρία δεν έχω ένδειξη ότι ξεκίνησε η φόρτιση και σε τι ποσοστό βρίσκεται.Μπορώ και με ποιό τρόπο να έχω το σύμβολο της μπαταρίας στην πρώτη οθόνη;

β)Έχω μεταφέρει κάποια αρχεία mp3 στο κινητό τα οποία όμως δεν μου τα παίζει.

γ)Πώς μπορώ να διαγράψω κάποια τραγούδια από την βιβλιοθήκη του media player που έχουν περάσει μέσω συγχρονισμού με τον υπολογιστή;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

κατεβασε το spb shell mobile 3.5.1 το οποιο ειναι εξαιρετικο και σου εχει και ενδειξη μπαταριας στην αρχικη οθονη,ειναι αρχειο cab .

πριν το εγκαταστησεις απενεργοποιησε το tuch wiz που το μονο που κανει ειναι να κανει το κινητο αργο.

τα mp3 διεγραψε τα μεσω usb συνδεσης με το pc και οχι απο το τηλεφωνο.

παραθετω και εναν οδηγο για το πρωτο σεταρισμα του κινητου,δανεισμενο απο εναν εμπειρο φιλο χρηστη.

samsung omnia 2 guide

Δημοσ.

Και καλά θέλει να σου στείλουν το προγραμμα από τη vodafone.Αλλά αφού είναι wm θα το υποστηρίζει.Το χει δοκιμάσει κανείς?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
μετα απο 2 μερες συνεχους ενασχολησης με το omnia 2 ,oι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες.

1]μενου πληρες,σχεδον δεν χρειαζεται να προσθεσεις κατι επιπλεον.

2]πολυ καλο σημα,καλο ακουστικο.

3]ικανοποιητικη μπαταρια,με λογικη χρηση κραταει 2 μερες.

4]οθονη κορυφαια,δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο γι αυτην.

5]αφη ακρως ικανοποιητικη και με το screen protector ,σκεψου και χωρις αυτο.

6]αναπαραγωγη της μουσικης εξαιρετικη για 1 και μοναδικο ηχειο που εχει,με επεξεργασια των μουσικων αρχειων αποδιδει αρκατα δυνατοτερα χωρις ακουστικα[θα μπορουσαν να ειχαν 2 ηχεια για καλυτερη ακομα ακουστικη].

7]αναπαραγωγη βιντεο στα φορματ που υποστηριζει,αριστη [θα μπορουσε να ηταν λιγο δυνατοτερη η ενταση].

8]ενα απο τα κομψοτερα κινητα απο UI που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη στην αγορα.

9]εξαιρετικο WI-FI .

10]ικανοποιητικη καμερα για κινητο τηλεφωνο,αξιοπρεπεις photos.

Αυτα ειναι που εχω εντοπισει μεχρι στιγμης σε αυτο το πολυ καλο κινητο της samsung που κατ'εμε προκειται για μια βελτιωμενη εκδοση του i8910 βελτιωμενη ως προς τις αμαρτιες του παρελθοντος.

Κατα την γνωμη μου μια απο τις καλυτερες συσκευες που εχω αγορασει ποτε,εαν οχι η καλυτερη.

Τελειωνοντας θαθελα να πω οτι αυτη ειναι η πρωτη γνωριμια μου με το wm και απο εδω και μπρος θα ειναι μονιμη η σχεση.

Καλημέρα

Έχω πάρει την ίδια συσκευή εδώ και μερικές ημέρες και έχω παρατηρήσει το εξής.

Όταν στην ειδοποίηση κλήσης επιλέγω κουδούνισμα, ο ήχος κλήσης όταν με καλεί κάποιος ξεκινάει πολύ σιγά να παίζει και μετά απο 2 δευτερόλεπτα τσιτώνει απότομα στη στάθμη που του έχω όρίσει(4 η 5) ενώ δεν έχω επιλέξει Αυξανόμενη ένταση στον τύπο κουδουνίσματος.

Το έχει κανείς άλλος παρατηρήσει ή το κάνει μόνο σε εμένα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...