Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορές έχουν το κερί ο πυλός κ η κρεμα φιξαρίσματος που βγάζει η Loreal?

Μου χουν πει οτι με το κερι μπορεις να κανεις τα μαλλιά όπως θες διατηρώντας το φυσικό τους λούκ σε αντίθεση με το ζελέ που τα σκληραίνει-πλαστικοποιεί.

Ο πυλός τα σφύγγει ακόμη πιο πολύ κ απ το ζελέ? Κ αυτην η κρεμα φιξαρισματος?

Ευχαριστώ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

^ πείτε με αδερφή και εμένα. Επιβεβαιώνω. Έχω δοκιμάσει και πυλό, και την κρέμα που λές, και ζελέ (κοινώς κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά..).Με το κερί πρέπει να δουλεύεις τούφα-τούφα, αν δεν βαριέσαι.Κάνει δουλειά, δεν τα κάνει πολύ σκληρά όσο ο ζελές αλλά προσωπικά βαριέμαι να κάθομαι να τα φτιάχνω...

Δημοσ.

Εγώ το εννοώ. Είναι σαν να απλώνεις στο μαλλί αέριο τζελ. Ούτε στα λασπώνει ούτε τίποτα.

2 φορές έχω προσπαθήσει να βάλω τζελ κανονικό και τις 2 σκουπίστηκα με τη πετσέτα και βγήκα αχτένιστος.

Δημοσ.
Πείτε με αδερφή αλλά σαν τη λακ τίποτα.

Σε λεω!

Αλλα πες με και συ, γιατί και γω προτιμώ λακ και χαλαουα!!

(ή μήπως δεν έπρεπε να το πω αυτό?) :P

Δημοσ.

το ζελε, εκτος του οτι αν πιασεις τα μαλλια σου μετα αφου το εχεις βαλει,κολλαει απιστευτα,δινει και μια γυαλαδα στο μαλλι.και φυσικα πρεπει να φτιαχνεις τουφα τουφα.

το πηλος ειναι λιιγο περιεργος μεν αλλα δινει ας το πουμε πιο "ματ" αποτελεσμα.δεν γυαλιζει τοσο δηλαδη.κι επισης πρεπει να το εφαρμοζεις τουφα τουφα.

οσο για την λακ..δεν εχω ακουσει αγορακια να βαζουν.η λακ κραταει το χτενισμα που εχεις ηδη κανει.αν θες δηλαδη να τα κανεις καρφακια δεν νομιζω να πολυβοηθαει.

αν θελεις ομως απλα να τα κρατησεις σε μια "ισσοροπια"για να μην στα κανει χαλια ο αερας η` απλα θελεις να κανεις μια χωριστρα στη μεση και να μεινουν εκει,βαλε λακ:P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:21 ----------

Σε λεω!

Αλλα πες με και συ, γιατί και γω προτιμώ λακ και χαλαουα!!

(ή μήπως δεν έπρεπε να το πω αυτό?) :P

που την κανεις την χαλαουα?!:confused:

Δημοσ.

Ζελέ φλίπερ,φτιάχνεις το μαλί τουφα-τούφα,ανα μία τούφα που φτιάχνεις έχεις και μια δώρο που μένει στο χέρι.

ότι να ναι βάζω,ανάλογα το "χτένισμα" που κάνω

Αν θες λεπτομέρεια πάρε ίνες

Δημοσ.

Από τις εποχές που το μαλλί ήταν κοντό, θυμάμαι πως το μόνο αποδεκτό πράγμα ήταν το κερί. Τούφα-τούφα μεν, αλλά διακριτικό, γερό και χωρίς να κάνει το μαλλί σαν ξερό αγριόχορτο.

Δημοσ.

που την κανεις την χαλαουα?!:confused:

οφ τοπικ

Όπου βρω!

Σε μένα στους γείτονες, αν και προσωπικά γουστάριζω πιο πολύ το βραζιλιάνικο! :P:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...