Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λακ απ οσο ξερω μονο γυναικες βάζουν :mrgreen:

Βασικα το ζελέ τα κάνει πολύ βαριά, δεν ενδικνευεται για ατημελητα looks.

btw δοκίμασα κερί. Ρε, ειναι κανονικό κερί! (αν κ απαλό) :shock: Νομιζα ότι θα ταν ημι-σκληρη κρέμα κ απλά το φωναζαν έτσι.

Βασικά όντως πρέπει να τα κανεις τουφα τουφα αφου δεν απλωνεται σαν κρεμα, απλα μια γλίτσα μενει στα χερια που περνα στα μαλλια με σταδιακα τριψίματα.

Elven οταν λες βαζεις οτι να ναι αναλογα με το χτενισμα τι εννοεις? Νταξει το ζελέ ειανι για καρφάκια περισσότερα η βίδες κ φράχτες....

Το κερί και ο πυλός που ενδικενύνονται?

Υ.Γ.

Δηλαδή ο ζελέ είναι ο χειρότερος απο άποψη υγιεινής για τα μαλλιά? Το κερί δεν κανει ζημιά? ποιο ειναι το λιγοτερο επιβλαβες?

Δημοσ.

Απόψε, επειδή είναι σαββατόβραδο και θα βγώ να γαμπρίσω, θα βάλω ένα σπέσιαλ μίγμα brylcreem και ζελε μέτριας ισχύος σε αναλογία 2:1, για ατσαλάκωτο, γυαλιστερό, τραβολταϊκό χαίτο.

Δημοσ.
οφ τοπικ

Όπου βρω!

Σε μένα στους γείτονες, αν και προσωπικά γουστάριζω πιο πολύ το βραζιλιάνικο! :P:-D

εσυ κανεις βραζιλιανικο?:shock:

με μπερδευεις!!!

Δημοσ.

Τους ζελέδες τους έχω σταματησει γιατί θα μείνω χωρίς μαλλιά (άσχετα από τη μάρκα κλείνουν τους πόρους του δέρματος..)

Η λακ είναι μια καλή λύση ,ψεκάζεις φτιάχνεις το μαλί ξαναψεκάζεις και είσαι τζέτ.!!

Αλλά το καλύτερο απ ολα κατά τη γνώμη μου είναι ο άργυλος (ο κομμωτής μου τουλάχιστων έτσι το λέει )έιναι σαν κερί αλλά πιο σκληρό και σου κρατάει τα μαλλιά πάρα πολύ καλά ακόμα και αν έχεις σκούρα 'άγρια' μαλιά .

Δημοσ.

και αυτον τον αργυλο που θα τον βρουμε?

Ολη η σειρα fructis τζελ πηλου κεριου ειναι πολυ καλη της εχω κοψει τις αλλες εταιρειες?

ισως η σειρα κομμωτηριου της λορεαλ να ειναι πολυ καλη,αλλα ειναι πανακριβη

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

επαναφέρω λίγο το θέμα μετά από χρόνια, αρκετά μάλιστα :P

Για μαλλιά σε τέτοιο στυλ οπως παρακατω με τι γινονται? κερί? πηλό? κρέμα φιξαρισματος?

τι διαφορα εχει το κερι με το πηλό και τη κρέμα? για βοηθηστε παιδες... 

beckham.jpg

Δημοσ.

Που κολλάει το σαπούνι καραβάκι? :P

Mη γελάσεις αλλά χρησιμεύει στο να σηκώνει το μαλλί. Το εκανε ένας γνωστός  μου παλιότερα στο λύκειο και το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω από καλό σε μακρύ μαλλί να σκεφτείς καρφάκια αλλά ο μπαγάσας ήξερε πόση ποσότητα να βάλει και το πώς γιατί το είχα δοκιμάσει και εγώ και έμοιαζα σα να είχα ξεχάσει να βγάλω το σαμπουάν από τα μαλλιά μου :lol:

Φαντάζομαι δλδ αυτό θα εννοεί και ο φίλος με το καραβάκι...

επαναφέρω λίγο το θέμα μετά από χρόνια, αρκετά μάλιστα :P

Για μαλλιά σε τέτοιο στυλ οπως παρακατω με τι γινονται? κερί? πηλό? κρέμα φιξαρισματος?

τι διαφορα εχει το κερι με το πηλό και τη κρέμα? για βοηθηστε παιδες... 

ΓΙα τέτοιο μαλλί λίγο πολύ όλα την ίδια δουλειά κάνουν απλά το κερί είναι για κοντό μαλλί. Γνώμη μου αλλά δεν είναι θέμα ζελέ ή κερί ή κρέμα αλλά ποιο ζελέ ποιο κερί και ποια κρέμα χρησιμοποιείς. Και με λακ κάνεις καλή δουλειά όπως φαίνεται στην εικόνα, αρκεί να είναι καλή.

Τώρα για τη διαφορά πηλό και κρέμα ο πηλός νομίζω είναι για πολύ δυνατό κράτημα. Η κρέμα είναι για κοντό μαλλί θα έλεγα. Ρώτα σε κάνα κομμωτήριο για τέτοιο μαλλί τι θα χρειαστείς.

Πάντως ρε παιδιά στο γάμο της ξαδέρφης μου η κομμώτρια μου είχε βάλει κρέμα της λορεαλμετά αντί για ζελέ και πραγματικά το μαλλί μου ήταν απίστευτο εκείνες τις μέρες. Πήγα και αγόρασα τελικά την κρέμα από το κομμωτήριο νομίζωντας ότι έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου αλλά μετά το πρώτο λούσιμο το μαλλί δε στρωνόταν με τπτ, καθόλου καλά, ούτε που την ξαναβαλα.

Και διαπίστωσα επομένως ότι παίζει ρόλο το σαμπουάν που είχε βάλει (γιατί με έλουσε δύο φορές) κυρίως όμως το στέγνωμα γιατί αμέσως μετά το λούσιμο τα φόρμαρε πάρα πολύ ωραία με πιστολάκι, εγώ δυστυχώς όμως πιστολάκι δεν βάζω στο μαλλί, αλλά το άτιμο τα στρώνει πολύ ωραία και μετά αν βάλεις ζελέ τα στρώνει πολύ ωραία.. όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...