Antwni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ήρθε η ώρα και σε εμένα να έχω το δικό μου laptop Το ποσό που θα διαθέσω είναι το πολύ 800 ευρώ!! Έχω βρει κάποια αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας!! Acer Aspire AS5739G-744G50MN Έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά!! HP Pavilion DV6-1340EVΔεν ξέρω πιο να διαλέξω!!Το hp είναι πιο όμορφο από το acer και έχει και αυτό καλά χαρακτηριστικά(έχει και αυτό ddr3, 7200rm σκληρό και περίπου ίδιο επεξεργαστή)!!Η κάρτα γραφικών του είναι καλύτερη από εκείνη του acer??;Έχει διαφορά που είναι η ATI 512 και η 240 1024?? Έχετε να προτείνεται και εσείς κάποιο laptop?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
moldovan20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτα εχω γραψει σε προηγουμενο θεμα: Εγω δε θα σου προτεινω κατι αλλα θα σου πω να μην παρεις Acer . Πηρε η αδερφη μου στον 1ο μηνα εκαψε μητρικη. 900 € το πηρε ενα με 18.4 inches monitor full hd (ειχε και blue ray player αυτο τους ελειπε >< ) , πηρε η κοπελα μου και η μανα της το ιδιο με τις αδερφης μου και ενα με 700 € παλι με τρελα χαρακτηριστικα που καμια αλλη μαρκα δε προσφερει τα ιδια σε αυτα τα χρηματα το 1ο απο την 1η κιολας μερα αρχισε να τρεμοπεζει η οθονη και μετα απο λιγο γινοτανε ασπρη..Μας εκαναν format απο τα κεντρικα μας αλαξαν drivers 100 φορες και τιποτα.Αυτο με τα 700€ δε δουλευε η ενσοματομενη καμερα και + αυτο συνδεσαμε ακουστικα κ εσπασε το βισμα εσωτερικα και πηγε και αυτο για αλλαγη μητρικης .Η τραγικη συμπτωση οτι σε ολους τα προτεινα εγω και τωρα ειναι και τα 3 στα κεντρικα εδω και 3 εβδομαδες .Και το χειροτερο οτι ποτε δε τα ειχα σε εκτημηση ειχα ακουσει κ αλλα περιστατικα αλλα ψαρωσα και εγω με την 2ετη αμεση αντικατασταση του E-shop σε περιπτωση βλαβης hardware το οποιο οπως αποδηχτικε ηταν απατη.Ενω μας ειπαν κ αυτοι οτι παθει το αντικαθηστουμε αμεσα οταν παθαμε τη ζημια μας ειπανε οτι πρεπει να το στειλουμε στα κεντρικα να δουνε αν μπορουνε να το φτιαξουν και θα μας ενημερωσουν .Αποτελεσμα? 2500€ και δεν εχουμε νεα τους ακομα. Αν γνωριζει καπιος τη μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση ας postari ,οχι τιποτα αλλο,αλλα εχω και τυψεις που με εμπιστευτικαν και εγω τους "εκαψα". Τα laptop αγνοουνται ακομα . Εγω αν επαιραν laptop θα ενημερονομουνα κυριος για το servis της καθε εταιριας και θα εδινα μεγαλη βαση σε αυτο. Γιατι οπως και να το κανουμε το laptop ειναι ενα "ευθραυστο" ειδος. Κατεληξε στη μαρκα και στο τη θες να εχει σιγουρα και ριξε μια ματια στο http://skroutz.gr/ οπου μπορεις να τα δεις ολα ,γιατι αλλες μαρκες δουλευει το πλαισιο αλλες το e-shop κτλ.
Antwni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Αυτα εχω γραψει σε προηγουμενο θεμα: Εγω δε θα σου προτεινω κατι αλλα θα σου πω να μην παρεις Acer . Πηρε η αδερφη μου στον 1ο μηνα εκαψε μητρικη. 900 € το πηρε ενα με 18.4 inches monitor full hd (ειχε και blue ray player αυτο τους ελειπε >< ) , πηρε η κοπελα μου και η μανα της το ιδιο με τις αδερφης μου και ενα με 700 € παλι με τρελα χαρακτηριστικα που καμια αλλη μαρκα δε προσφερει τα ιδια σε αυτα τα χρηματα το 1ο απο την 1η κιολας μερα αρχισε να τρεμοπεζει η οθονη και μετα απο λιγο γινοτανε ασπρη..Μας εκαναν format απο τα κεντρικα μας αλαξαν drivers 100 φορες και τιποτα.Αυτο με τα 700€ δε δουλευε η ενσοματομενη καμερα και + αυτο συνδεσαμε ακουστικα κ εσπασε το βισμα εσωτερικα και πηγε και αυτο για αλλαγη μητρικης .Η τραγικη συμπτωση οτι σε ολους τα προτεινα εγω και τωρα ειναι και τα 3 στα κεντρικα εδω και 3 εβδομαδες .Και το χειροτερο οτι ποτε δε τα ειχα σε εκτημηση ειχα ακουσει κ αλλα περιστατικα αλλα ψαρωσα και εγω με την 2ετη αμεση αντικατασταση του E-shop σε περιπτωση βλαβης hardware το οποιο οπως αποδηχτικε ηταν απατη.Ενω μας ειπαν κ αυτοι οτι παθει το αντικαθηστουμε αμεσα οταν παθαμε τη ζημια μας ειπανε οτι πρεπει να το στειλουμε στα κεντρικα να δουνε αν μπορουνε να το φτιαξουν και θα μας ενημερωσουν .Αποτελεσμα? 2500€ και δεν εχουμε νεα τους ακομα. Αν γνωριζει καπιος τη μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση ας postari ,οχι τιποτα αλλο,αλλα εχω και τυψεις που με εμπιστευτικαν και εγω τους "εκαψα". Τα laptop αγνοουνται ακομα . Άρα συμπεραίνουμε ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να αγγίζουν laptop!!! Το ξέρω ότι δεν τα acer έχουν καλό service αλλά το έβαλα επειδή είχε πολύ καλά χαρακτηριστικά για το ποσό που κοστίζει!!
VADER7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου και εγώ με την σειρά μου, θα σου έλεγα να μην πας σε Acer, γιατί μονο αν είσαι πολύ τυχερός θα σου δουλέψει απροβλημάτιστα.. Θα σου πρότεινα Toshiba μιας και έχω δουλέψει αρκετά, και είναι παρα πολύ αξιόπιστα. Προτείνω τον παρακάτω δυναμίτη από άποψη χαρακτηριστικών και άποψη Multimedia δυνατοτήτων.. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A300-1Nd-PSAGCE-01X00DGE.htm
moldovan20 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Και γω γι'αυτο ακριβος τους τα προτεινα ....Δε ξανακανω το ιδιο λαθος σε κανεναν ...Παντως εγω εχω ακουσει τα καλυτερα λογια για Τoshiba και Futsitsu siemens .Προταση δε προκειτε να κανω μου εχει μεινει ψυχολογικο
Antwni Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου και εγώ με την σειρά μου, θα σου έλεγα να μην πας σε Acer, γιατί μονο αν είσαι πολύ τυχερός θα σου δουλέψει απροβλημάτιστα..Θα σου πρότεινα Toshiba μιας και έχω δουλέψει αρκετά, και είναι παρα πολύ αξιόπιστα. Προτείνω τον παρακάτω δυναμίτη από άποψη χαρακτηριστικών και άποψη Multimedia δυνατοτήτων.. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-A300-1Nd-PSAGCE-01X00DGE.htm Νομίζω κατά προσωπική μου άποψη το hp που πρότεινα είναι καλύτερο(έχει καλύτερη μνήμη,πιο καλό σκληρό και κάρτα γραφικών)... Προταση δε προκειτε να κανω μου εχει μεινει ψυχολογικο χαχαχα
pananton Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πηγαινε για το toshiba που προτεινε ο VADER7... Αλλα σαν πιστος dell-ακιας εχω να σου προτεινω και αυτο αντι για τον hp... Προσωπικη εμπειρια απο acer δεν εχω...
PETERANOS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Και για μένα ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω το αγαπημένο μου AMILO A1667G και ειλικρινά έχω χάσει την μπάλα, είμαι μεταξύ τον παρακάτω! DELL STUDIO 1555 T6500 798,99 € FUJITSU AMILO PI 3560F2 797,98 € Satellite L500-13T 799,00 € Aspire 5739G-744G50MN 799,00 €
Antwni Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Έναν από τους δύο που διάλεξα σε ποιον θα πηγαίνατε??? Mε πείσατε (ή μάλλον με τρομάξατε) και δεν θα πάω στον acer αλλά στον hp που πρότεινα παραπάνω!!Γιατί όμως δεν έχει εγγύηση στο site του multirama (στον hp)??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.