Προς το περιεχόμενο

UPS και τα θορυβώδη ανεμιστήρια τους

-MaX-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.. Θέλω να πάρω ένα UPS 1000VA κατά προτίμηση για να σηκώνει σωστά το PC μου.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω το UPS να είναι ήσυχο. Αλλά απ' ότι έχω διαπιστώσει όλα τα 1000άρια (και άνω) UPS έχουν ένα ρημάδι ανεμιστήρι το οποίο κάνει συνεχώς θόρυβο, είτε είναι κλειστά ανοιχτά κτλπ. Τα 800άρια από την άλλη δεν έχουν ανεμιστήρι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο 1000άρι που να μην έχει ανεμιστήρι; Αν πάρω ένα 1000άρι το ανοίξω και του αποσυνδέσω το ανεμιστήρι θα πάθει τίποτα;

Ξέρει κανείς αν αυτό ή αυτό έχουν ανεμιστήρι;

Έλεος πια! Ψάχνω 2 χρόνια να βρω ένα δυνατό UPS να είναι ήσυχο.. Είχα πάρει ένα 1000άρι πέρισι και το πούλησα και πήρα 800άρι γιατί το ανεμιστήρι του μου έσπαγε τα νεύρα..

Δημοσ.

Σε αντιστοιχη περιπτωση, ανοιξα το UPS, ξηλωσα τον παλιο εσωτερικο ανεμιστηρα (6 εκ), ανοιξα μια τρυπα στα πλαϊνα (αφου δεν υπηρχε χωρος για τον ησυχο 12αρι που ηθελα να βαλω) και τοποθετησα τον καινουριο εξωτερικα (λιγο ασχημο μεν αισθητικως, αλλα πρακτικα ΟΚ).

Θελει ομως λιγο προσοχη, μιας εκει μεσα εχει ρευμα.

Επισης, για εγγυηση, δε το συζηταω... αλλα 2 χρονια τωρα (και βαλε) δουλευει μια χαρα!!!

Τωρα για να το αφησεις το συστημα χωρις καθολου εξαερισμο.... δε ξερω ποσο καλη ιδεα ειναι.

Επισης, θα μπορουσες να βαλεις 2 800αρια, ενα για το pc και ενα για την οθονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...